blog lay out

maandag 27 december 2010

kaartje derwent challenge


Hoi hoi,

dit kaartje heb ik gemaakt om mee te doen met de challenge op het derwent blog, http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com/ de opdracht was een kaart met een sneeuwpop in blauw-grijs. Eindelijk na maanden copics weer eens m'n derwent potloden tevoorschijn gehaald en dat is toch ook wel weer héél leuk om te doen, moet het maar wat meer afwisselen.......
Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje!!!
En alvast voor iedereen een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2011!!!!
groetjes Arjette.

vrijdag 24 december 2010

kerstkaart challenge create4fun


Hoi hoi,

dit kaartje heb ik vandaag nog afgemaakt om mee te doen met de challenge voor het blog van create4fun, http://create4fun-challenge.blogspot.com/.

Bij deze wil ik gelijk even iedereen hele fijne kerstdagen, een fijne jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar toewensen!!

maandag 20 december 2010

kaartje uitdaging Nederlandse Karen Doodles blog




Hoi hoi,

dit kaartje wil ik graag mee laten doen met de challenge van het Nederlandse Karen Doodles blog, http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/. Je mocht kiezen uit de kleuren bruin, creme, roze, groen, blauw en rood, je kon zelf een kleuren combi maken. Ik heb papier gebruikt van We R Memory keepers, vind ik zelf héél mooi papier!!! Nou, gauw plaatsen, dan ben ik nog net op tijd..... ga morgen alleen nog wel even een foto maken bij daglicht, dat ziet er toch net iets mooier uit..... zo, geregeld, een foto bij daglicht!


kaartje voor de wedstrijd op Hobbyvision


Hoi hoi,


als beheerster mogen wij altijd voorbeeldkaartjes maken voor de wedstrijden, deze heb ik gemaakt met het borduurpatroon op de club Hobbyvision.

Allemaal weer bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje en een fijne dag verder allemaal!!!

zaterdag 18 december 2010

kaartje gemaakt


Hoi hoi,

dit kaartje had ik gemaakt om mee te doen met de challenge op Sketch Saturday maar ik ben te laat...... stom stom stom...... nou ja, toch maar even plaatsen......

Bedankt weer voor jullie leuke reacties op m'n vorige kaartje!!!!

Fijn weekend allemaal!!!!


groetjes Arjette.

vrijdag 17 december 2010

kaartje voor de clubwedstrijd Hobbyvision


Hoi hoi,


Allereerst weer ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties op m'n vorige kaartje, vind het echt onwijs leuk om te lezen!!!!

Op de club Hobbyvision staan weer leuke wedstrijden! Een borduurwedstrijd (daar ben ik nog mee bezig...) en een scrapwedstrijd. Dit is het kaartje wat ik daarvoor heb gemaakt.

Fijn weekend allemaal!!!!

dinsdag 14 december 2010

Eindelijk weer een kerstkaartje af...


Hoi hoi,


gister eindelijk weer eens een kaartje af kunnen maken....... ik wil hiermee meedoen met de Friday's sketcherchallenge http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ en de Magnolia challenge http://justmagnolia.blogspot.com/ .

Fijne dag allemaal verder!!

maandag 6 december 2010

nieuw jasje!!

Hoi hoi,
heb m'n blog effe een kerstjasje aangetrokken!! Ziet er wel mooi uit toch??? Ik haal mijn blog layouts bij Ingrid vandaag, kijk maar eens, het adres is : http://cute-bloglayouts.blogspot.com/ , zij maakt zulke mooie setjes!!!!
groetjes Arjette.

vrijdag 3 december 2010

kaartje challenge Dutch Card Lovers


Hoi hoi,

wat sneeuwt het hier allememachies!!! Ligt al een lekker pak, ziet er mooi uit maar wij moeten vanavond nog te sinterklazen maar als het zo doorgaat wordt dat niets........ jammer.........

Nou ja, dit kaartje heb ik gemaakt met een sketch van Dutch card Lovers, http://www.dutchcardlovers.blogspot.com/, leuke sketch om te gebruiken!!

Fijn weekend allemaal en veel plezier voor degene die Sinterklaas gaan vieren!

En natuurlijk weer bedankt voor al jullie leuke reacties op m'n vorige kaartje!!
groetjes Arjette.