blog lay out

zondag 30 januari 2011

Kaartje met kalender.


Hoi hoi,

zo zeg, net op tijd dit kaartje afgemaakt... moet vandaag klaar en hij staat echt net op de foto....maar goed, ik heb dit kaartje gemaakt voor een hele lieve vriendin van m'n moeder die straks dus op 9 maart jarig is. En hij doet dus mee met de challenge voor het Duo Challenge blog, daar kon je t/m vandaag je kaartje inleveren, dus écht op de valreep. En dat moest dus iets worden met de kalender die je daar aan kon vragen. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden!

En ook maar wéér bedankt voor jullie leuke reacties op het kaartje wat ik voor mijn moeder had gemaakt, ze was er erg blij mee!

groetjes Arjette.

donderdag 20 januari 2011

Kaartje voor mijn moeder


Hoi hoi,

m'n moeder is morgen jarig en ik heb dit kaartje voor haar gemaakt. Zag de digi bij Dena op d'r blog en vond dat zoooo mooi! Dus ook maar even gekeken en ja hoor... floepte ie zomaar op m'n computer.... nou ja, er zijn ergere dingen...... ik hoop dat ze hem mooi vind!
En maar weer bedankt voor jullie reacties op mijn vorige berichtje!! Leuk detail: ik had gewonnen!!! Dus mocht ik 3 digi's uitzoeken!! Twijfel nog steeds welke maar moet er nog effe rustig voor gaan zitten, wel héél leuk!!
groetjes Arjette.

zondag 16 januari 2011

kaartje challenge Nederlandse Karen Doodles blog


Hoi hoi,

dit kaartje heb ik gemaakt om mee te laten doen met de challenge op het Nederlandse Karen Doodles challenge blog: http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/, ze hadden een "recept": 3 knopen, 2 spelden en 1lintje. Dit heb ik er van gemaakt.

En zoals altijd... iedereen weer ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje!!!

groetjes Arjette.

woensdag 12 januari 2011

winters kaartje gemaakt


Hoi hoi,
vandaag heb ik dit kaartje afgemaakt. Alvast weer eentje voor kerst 2011, je kan niet vroeg genoeg beginnen toch?? haha... Het papier wat ik gebruikt heb is van My Minds Eye, holly jolly. Ik heb de afbeelding ingekleurd met copics.

Ik wil deze kaart graag mee laten doen voor 3 challenges:

* voor de wedstrijd bij Duymelot: http://duymelot.blogspot.com/ daar heb ik de sketch van gebruikt
* voor de just magnolia challenge: http://justmagnolia.blogspot.com/ daar was het thema: anything goes + buttons
* voor de challeng bij Double dutch: http://doubledutchchallenges.blogspot.com/ daar is de opdracht om stempels te maskeren. Dat heb ik nu voor het eerst geprobeerd en ik vind het hartstikke leuk om te doen!

Heel erg bedankt weer voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartjes, vind het zóóó leuk om die te lezen!!!
groetjes Arjette.

donderdag 6 januari 2011

2 jarigen vandaag!!


Hoi hoi,

vandaag zijn mijn tante en mijn neefje jarig, voor hun heb ik deze kaartjes gemaakt. De kaart voor m'n neef is een beetje wazig maar hij is de deur al uit dus ik kan geen nieuwe foto meer maken....
Bedankt weer voor jullie leuke reacties op de nostalgische trouwkaarten, ze waren er heel blij mee!
groetjes Arjette.

maandag 3 januari 2011

kaart gemaakt met oude trouwfoto


Hoi hoi,
Allemaal de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!!
Vrienden van mijn ouders zijn vandaag 50 jaar getrouwd! Van hun dochter heb ik een trouwfoto gekregen, daar wilde ik graag een kaart mee maken voor hun. Mijn moeder vond het ook mooi dus vroeg mij ook een kaart voor haar te maken, dit zijn ze geworden.
groetjes Arjette.