blog lay out

maandag 28 maart 2011

geen kaartje dit keer maar.....

Een leuk nieuwtje!!!! De dames van het Addicted to stamps Challenge blog hebben oa mij gekozen tot één van de dt-leden!! Leuk hè!!! Was erg verrast!! Vind het wel spannend, nog nooit zoiets gedaan dus wel een hele uitdaging, maar wel een hele leuke!! De eerste challenge is op zondag 3 april, misschien kunnen jullie meedoen als je tijd en zin hebt? Tegen die tijd zal ik nog wel een berichtje plaatsen met m'n eerste kaartje wat ik voor dat blog in mekaar heb proberen te frutselen. Fijne dag verder nog! groetjes Arjette.

vrijdag 25 maart 2011

Enjoy the moment


Hoi hoi,

ben gistermiddag heerlijk aan het freubelen geslagen en heb dit kaartje afgemaakt. Weer het prachtige papier van Maja design gebruikt en m'n stempel ingekleurd met copics. De lila bloemetjes heb ik zelf gemaakt. Maar ik kon gisteravond geen mooie foto meer maken omdat het donker was dus dat heb ik vanmorgen gedaan toen het zonnetje nog even scheen hier.
Wil met dit kaartje meedoen met de volgende challenges:
All that scraps challenge blog: spring, flowers, pastels with a touch of brown
EHI challenge: voorjaar
Verder uiteraard weer bedankt voor jullie leuke reactie op mijn vorige kaartje, blijft altijd héél leuk om te lezen dus ik zou zeggen: leef je bij deze kaart ook maar weer lekker uit!!!!
Fijn weekend allemaal!!!
groetjes Arjette.

woensdag 23 maart 2011

Voor jou

Hoi hoi,

Allereerst allemaal weer hartstikke bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje!! Leuk om te lezen dat jullie het een mooi kaartje vinden!!! Bedankt!
En een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers, zooo leuk om te zien dat er toch iedere keer weer iemand is die het de moeite waard vind om volger bij me te worden! Jullie ook bedankt!

En er is weer een kaartje klaar!! Ben weer lekker aan het fröbelelen geslagen met het Maja Design papier, volgens mij kan een kaartje met dat papier eigenlijk niet mislukken, zooo mooi vind ik het! Weer een Magnolia stempel ingekleurd met m'n copics en de sketch gebruikt van Sketch Saturday, alleen een beetje te laat... nou ja, volgende keer beter zullen we maar zeggen...
Er zijn wel andere challenges waar ik dit kaartje voor mee wil laten doen:
Just Magnolia blog: je eigen favoriete kleuren
Scrap cards challenge blog: hoofdkleur blauw
Tot de volgende keer maar weer!!!
groetjes Arjette.

maandag 21 maart 2011

eens iets anders


Hoi hoi,

ik heb weer een kaartje klaar en het is iets anders deze keer, een mand met bloemen heb ik ingekleurd en ik moet zeggen dat het me niet meegevallen is.... ben er ook niet helemaal tevreden over maar hij moet zo maar.... getekende mensies liggen me toch iets beter.....

Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge op het Nederlandse Karen Doodles Challenge blog, daar stond een foto als inspiratie. Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design.
En ik heb de sketch gebruikt van Friday's sketchers.

Nog even een hartelijk welkom voor m'n nieuwe volgers, hartstikke leuk!!! Ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden om m'n blog te bezoeken en zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

En natuurlijk ook weer bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige kaartje!!!!

Fijne dag verder!!

groetjes Arjette.

donderdag 17 maart 2011

Have a wonderful day!


Hoi hoi,
Ik zag dat ik er weer een paar volgers bij heb, wat ontzettend leuk!!! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn kaartjes te bekijken en zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achterlaten!

Gelijk ook weer bedankt voor de reacties op mijn vorige kaartje!! Heel leuk! En ik mag bij de Dutch Magnolia Lovers guestdesigner zijn voor de volgende challenge, leuk hè!!

Zo, eindelijk weer een kaartje klaar, goh, deze heeft wel wat voeten in de aarde gehad hoor...... ik kreeg de kleur maar niet goed!! Het was aldoor té roze... uiteindelijk met 1 roze kleur en de rest bruintinten en W2 is het me redelijk gelukt! Deze combinatie maar even opgeschreven, hoef ik de volgende keer niet weer zo te zoeken.... Het papier is van Webster pages. De harten zijn gemaakt van de Creatables.

Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Just Magnolia challenge: daar heb ik de sketch van gebruikt, wel gedraaid.
Dutch Magnolia Lovers: bruin, roze, crème/wit.
Aly's Sunday challenge: anything goes
Digi Doodle shop's best: anything goes
ABC Challenge: Q is for quote
GingerloftChallenge: use flowers.

Fijne dag verder allemaal!!!

donderdag 10 maart 2011

Have a very nice day!


Hoi hoi,
Allereerst weer bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje!!! En het leuke is: ik heb de challenge gewonnen!! Leuk hè!!

Ik ben weer lekker aan de freubel geweest en heb een voorjaarskaartje gemaakt, lekker frisse kleurtjes, bloemetjes en vlindertjes erbij, lekker met de gedachte aan mooier en warmer weer!!! Ik heb Basic Grey papier Kioshi gebruikt en Tilda gemaskerd op een Magnolia hekje.

Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met diverse challenges:
Bunny Zoe's Crafts : Spring, flowers
Basic Grey challenge : Wings (de vlinders)
Dutch Magnolia lovers : 2 stempelafdrukjes, 2 lintjes (kant en lila), 2 verschillende designpapers, 2 decoraties (bloemen en pareltjes)
Friday's sketchers : daar heb ik de sketch van gebruikt
Nederlands magnolia challenges blog : gebruik 2 magnolia produkten, ik heb dus 2 stempels gebruikt
It's a magnolia challenge : gebruik een magnolia stempel
Just Magnolia challenge : anything goes
Fijne dag allemaal weer en bedankt voor jullie leuke reacties!!!

groetjes Arjette.

maandag 7 maart 2011

Wishing you the very best


Hoi hoi,

vandaag dit kaartje afgemaakt. Ik heb een sketch gebruikt van het Nederlandse Karen Doodles uitdagingen blog, daar wil ik dit kaartje ook graag mee laten doen.

Bij het Stamptacular Sunday challenge blog willen ze dat je een best wishes kaartje maakt, nou dat is dit wel dacht ik zo, dus daar wil ik ook graag aan de challenge meedoen!

Bij het Stamp something blog moet je iets van een digi gebruiken, mag een afbeelding zijn of een tekst, ik heb een digitekst gebruikt, de digitekst heb ik bij Sandra vandaan.

Het papier is weer van Maja design, vond het wel toepasselijk met de appeltjes...

Geniet nog even lekker van het zonnetje, heerlijk hè!!!
groetjes Arjette.

zondag 6 maart 2011

Blog award gekregen


Hoi hoi,

ik las net op het blog van Mieke dat ze een award aan mij heeft gegeven, dank je wel hoor!!!!
Ik zou zo 1 2 3 niet weten wie ik moet kiezen om het door te geven dus..... ik geef hem gewoon aan iedereen die bij me komt kijken, neem maar lekker mee!!!
Fijne zondag verder allemaal!!
Groetjes arjette.

donderdag 3 maart 2011

Voor jou


Hoi hoi,
dit kaartje heb ik vandaag afgemaakt, het papier is van Basic Grey - Curio. Het plaatje is van Sugar Nellie. Ik heb het plaatje ingekleurd met copics Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met een paar challenges:

Papertake Weekly Anything goes
Wild Orchid challenge Anything goes
Sentimental Sundays Anything goes + sentiment
Stamp something Something with flowers
Basic grey challenges daar heb ik de sketch van gebruikt
En maar weer bedankt voor jullie leuke reacties op mijn doosje!!!
groetjes Arjette

dinsdag 1 maart 2011

doosje gemaakt






Hoi hoi,

in het hobbyjournaal zag ik het leuke doosje wat Astrid had gemaakt, en heb er ook eentje gemaakt, nog nooit eerder gedaan, leek me altijd erg bewerkelijk maar het was toch wel héél leuk om te doen!!Vandaag kado gegeven dus kan ik het hier ook plaatsen. Het papier is van Basic Grey Bitter Sweet, erg mooi papier vind ik dat! Het zijn wel een hoop foto's (voor mijn doen....) maar ja, dan kunnen jullie het wel goed zien........ Ik heb het gevuld met zeeproosjes die ik gekocht heb bij de Zeeman.

En ook maar weer bedankt voor jullie reacties op mijn vorige kaartje, is altijd héél leuk om te lezen hoor!!!

groetjes Arjette.