blog lay out

donderdag 30 juni 2011

40 jaar getrouwd én met de VUT

Hoi hoi,

mijn zus had weer een leuke "opdracht" voor mij: haar collega en zijn vrouw zijn 40 jaar getrouwd en zij wordt 60 jaar en gaat met de VUT, of ik daar een kaart voor wilde maken. Ze had leuke foto's aangeleverd van het bedrijf van toen en nu en foto's van toen ze gingen trouwen. Zij houdt van zwart-wit en strak, niet te veel tutsels en frutsels dus..... gelukkig had ik de paperpad van Marianne Design, black & white, daar zit erg mooi papier in. Ik had een leuk voorbeeld gezien bij Bernadet, dus dat heb ik aan m'n zus laten zien of zoiets was wat ze leuk zouden vinden. En dat was goed. Ik heb dit er van gemaakt, dit is de voorkant van de kaart:
De digi is van Karen Doodles, die had ik uitgezocht omdat ik 2 x een prijs gewonnen had bij het EHI blog, en dus 6 (!!) digi's van haar mocht uitzoeken!!! De bovenste foto is toen het kantoor geopend werd en de onderste is het kantoor nu, wel allebei in zwart-wit, want dat vindt haar collega mooi. De hoekjes heb ik gemaakt met een quickutz stansje en alle letters ook gemaakt met een quickutz alfabet. Daarachter zit een stukje filmrol vanTim Holz. En dit is de binnenkant geworden:

Ook hier weer een digi van Karen Doodles en verder hetzelfde verhaal als bij de voorkant, hoekjes en  letters uitgestanst, gouden hart gemaakt met m'n doily, foto's er in verwerkt en een tekst van Create with TLC, toch nog een paar vlinders erbij, anders vind ik het zo kaal alhoewel ik ook niet veel ruimte meer over had om frutsels op te plakken.....


Gelukkig waren ze tevreden met het eindresultaat dus..... dat ik ook weer goed gekomen!!!
Nu weer verder met een dt kaartje, kan ik dus ook weer niet laten zien, maar die komt vanzelf wel weer langs!!!
Ik zag ook nog dat er weer een aantal nieuwe volgers bij gekomen waren!!! Leuk hoor!! Ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden af en toe eens rond te komen neuzen! En schrijf vooral wat je er van vindt, is altijd leuk om te lezen!!!
Een fijne avond verder allemaal en tot een volgende keer!!

groetjes Arjette.

zondag 26 juni 2011

trouwkaartje gemaakt

Hoi hoi,

Eindelijk weer wat om te laten zien!! Ben wel met van alles bezig maar dat is voor dt "werk" en voor opdrachtjes dus... dat kan ik nog niet laten zien..... Maar vandaag bij ATSC is het thema "trouwen", daar heb ik deze kaart voor gemaakt.

Als je tijd heb zou je ook eens even een kijkje moeten nemen op het blog wat de andere dt-leden hebben gemaakt, stuk voor stuk bjoeties hoor!!!
Ik heb weer het mooie Pion papier gebruikt, doohickey bloemen van Magnolia met roosjes er op, de blaadjes zijn Creatables, m'n mooie hartdoiley ook weer gebruikt, kantje er langs, wat pareltjes en tenslotte één van de mooie tekststempels van Nicole Verkooijen erbij.
Ik wil dit kaartje ook graag mee laten doen voor de volgende challenges:
Het Ribbon Girls Blog: daar is de challenge crème en roze
Het Duymelot challenge blog: anything goes.
Het Simply Magnolia blog: anything goes

Geniet allemaal lekker van het mooie weer vandaag, nog niet zo bloedheet dus goed te doen lijkt me!
O ja, en voor degene die het leuk vinden: volgende week zondag geven wij een "concert" met ca. 200 mannen en vrouwen in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Ik zit op een popkoor en we zingen van alles en nog wat, héél leuk!!! Dus als je zin hebt... het begint om 20.00 uur.

groetjes Arjette.

zondag 19 juni 2011

DT-call Knutsel & zo

Hoi hoi,

vandaag kwam ik via via terecht op het blog van Knutsel & Zo, daar zoeken ze dt leden. Ik heb een mailtje gestuurd, wie weet! Het lijkt me in ieder geval héél leuk om te doen!!
Fijne zondag allemaal!!!

groetjes Arjette.

donderdag 16 juni 2011

Geslaagd!!!

Hoi hoi,

gister is mijn neef Kevin geslaagd voor zijn examen, wat goed!!!! Stom van mij maar ik had niet eens een kaartje voor hem gemaakt.... dus gistermiddag gelijk aan de slag..... pff wat een gestress dan zeg... maar het is gelukt, gisteravond om 8 uur was ie klaar....
ben altijd zo lang bezig met uitzoeken, alles neerleggen, toch weer anders, nee toch maar niet..... herkenbaar??? LOL. Toen lukte het inkleuren voor geen meter, 3 afdrukjes verprutst want ja, het moet natuurlijk wel een mooi kaartje worden... maar uiteindelijk is het gelukt en volgens mij viel die goed in de smaak!! Ik heb een digi van KennyK cheers dude gebruikt, ze zijn écht leuk hoor!!! Papier is van een Maja design blokje, heel mooi papier vind ik dat! Niet te veel frutsels erbij want ja, het is natuurlijk wel voor een jongen hè!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de challenge van
Colour Create Challenge: blauw - grijs - wit.
Dutch Dare Card challenge: for the Boys
Groetjes Arjette.

woensdag 15 juni 2011

40 jaar getrouwd

Hoi hoi,

m'n zus vroeg of ik een kaart wilde maken voor ouders van een vriendin van haar die 40 jaar getrouwd zijn. Vind het wel héél leuk om oude foto's er in te verwerken dus die heeft ze even opgevraagd en dit heb ik er van gemaakt.

M'n nieuwe hartendoily gebruikt, papier van Bo Bunny, bloemen en takjes uitgestanst met een crealies stans en een stans van Marianne design. Ze vond het erg mooi geworden dus het is goed gelukt!!
En vandaag is mijn neef geslaagd!! Daar heb ik ook een kaartje voor gemaakt, die laat ik morgen even zien.

groetjes Arjette.

zondag 12 juni 2011

Nieuwe challenge ATSC Summertime

Hoi allemaal,

we hebben weer een nieuwe challenge bij ATSC: summertime! En dit kaartje heb ik er voor gemaakt. Heb het mooie papier van Pion gebruikt, Tilda ingekleurd met m'n copics. Als je tijd hebt moet je maar eens gaan kijken op het blog wat de andere dt-leden gemaakt hebben, stuk voor stuk weer beauty's hoor!!
We hopen dat jullie gezellig meedoen, aan het thema kan het niet liggen, dat is niet zo moeilijk toch???
Fijn pinksterweekend allemaal!!

groetjes Arjette.

zondag 5 juni 2011

kan iemand mij vertellen.....

Hoe ik die stomme blauwe balk bovenin mijn blog wegkrijg?? Ik snap er niets van, heb blijkbaar iets veranderd maar weet niet wat...... ik krijg het niet voor mekaar, loop al het hele weekend te knoeien.... HHEEELLLUUUPPPP
Het is opgelost!!! Dank je wel Sandra!!!!

groetjes Arjette.

donderdag 2 juni 2011

Héél leuk nieuws!!!!

Hoi hoi,
ik kreeg gister een mailtje van Donna of ik mee wilde doen als DT-lid bij het challenge blog van KennyK!! Ja, natuurlijk wil ik dat!!! Had het écht niet verwacht, er waren er zoveel die mee deden! Vind het onwijs leuk en heb er onwijs veel zin in!! Het duurt nog wel even voordat ik er wat van kan laten zien, het begint "pas" op 1 juli, maar mocht het vandaag al op mijn blog zetten!!
Gezellige dag allemaal verder, geniet van het mooie weer!!!

groetjes Arjette.