blog lay out

zondag 28 augustus 2011

Nieuwe challenge KennyK

Hoi allemaal,

vandaag weer een nieuwe challenge op het challenge blog van KennyK!! Dit keer is team B aan de beurt dus van mij geen kaartje....
De challenge is deze keer een recept: 3 DESIGNER PAPERS, 2 FLOWERS AND 1 RIBBON, nou, dat is goed te doen lijkt me... Dus als je tijd en zin hebt: doe gezellig mee!! Op het blog staan allemaal hele mooie voorbeelden van het designteam, ga maar eens kijken!
Deze keer kan je een kadobon winnen van  £10 Gift Voucher (excluding p&p) from Crafty Emma

en ook deze keer weer 5 van die gave digi's van KennyK!!


Dus zeker de moeite waard toch?? We hopen weer op veel inzendingen!!!

Fijne zondag verder allemaal!!!

groetjes Arjette.

vrijdag 26 augustus 2011

25 jaar getrouwd

Hoi hoi,

vrienden van ons zijn morgen 25 jaar getrouwd!! Daar heb ik een kaartje voor gemaakt!



Ik zag deze digi en vond die helemaal geweldig, ze kunnen wel tegen een geintje.... hoop ik haha!!
Ik heb papier gebruikt van Webster's pages, vond dat "LOVE" onderop wel héél toepasselijk... De digi ingekleurd met m'n copics. De bloem is van een crealies stans, de takjes van een creatable. En het randje onderop is een nestabilitie. Alle randjes beïnkt met distress inkt, vintage photo, om het een beetje ouder te laten lijken. Nog een paar halfpareltjes erop en hij is klaar!!!
Ik heb de sketch gebruikt van Sketch Saturday, wil graag mee doen met die challenge.

Fijn weekend allemaal en tot de volgende blog!!

groetjes Arjette

woensdag 24 augustus 2011

2 Vintage kaartjes

Hoi hoi,

Bedankt allemaal weer voor jullie leuke reactie's op mijn vorige kaartjes, vind dat eeruuuggg leuk om te lezen hoor!! Dus schroom niet en zet je mening erbij!!!
Mijn schoonmoeder had nog een kaartje nodig voor een stel wat 50 jaar getrouwd is, ze vond een vintage kaartje wel mooi. Dus ik op internet gezocht naar een plaatje en vond wel een mooie.


Deze keer geen Maja papier maar een papierblokje van Marianne Design: Old Fashioned Nursery. Ik heb de sketch gebruikt van Pink (Ink) Sketch Challenges, vond dat wel een hele mooie. De bloemen heb ik zelf gemaakt met creatables van Marianne Design, daar roze bloemetjes op geplakt, ook de takjes zijn gestanst met een creatable. Een lintje erlangs en een strikje er op en waar 50 jaar op staat heb ik uitgestanst met een nestabilitie. Alle randjes gedistressed met de Tim Holtz distresser, handig ding! En alles geïnkt met distress inkt: vintage photo (komt de distress inkt toch nog van pas ... haha). Om m'n schoonmoeder te laten kiezen heb ik ook een blauw-grijze variant gemaakt:


Hetzelfde verhaal: papierblokje van Marianne Design: Old Fashioned Nursery, de blauwe variant, de lichte bloemetjes hiervan heb ik met de Floral ponsen gemaakt van Nellie Snellen, de rest is hetzelfde als bij het andere kaartje. Ben benieuwd welke ze gaat kiezen...

En ik weet niet of jullie het een mooi plaatje vinden maar die zet ik er ook nog even bij, zie dat bij anderen ook en vind dat altijd wel handig....


Dit was het voor vandaag, fijne dag allemaal en tot de volgende blog!!

groetjes Arjette.

zondag 21 augustus 2011

DT-kaartje KennyK challenge

Hoi hoi,

Dit is mijn 2e kaartje vandaag, wil je die andere ook zien moet je even naar beneden scrollen....
Ik zag dat ik er weer een paar volgers bij heb, wat leuk!!! Bedankt dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen, ik hoop dat jullie wat ideetjes bij me opdoen!!
Deze zondag is team A weer aan de beurt om de kaartjes te maken voor de challenge, de opdracht is "layers", veel laagjes gebruiken op je kaartje dus. Nou, dat doen we volgens mij altijd al met al die lagen designpapier dus niet zo ingewikkeld toch??? Dus doe allemaal gezellig mee zou ik zeggen!!!
Dit is mijn kaartje geworden:

Ik heb de digi Cheers Dude gebruikt van KennyK gebruikt, vind dat toch wel een hele leuke hoor!!!

Het designpapier is deze keer van Bo Bunny: timepieces. Met Tim Holtz dies wat radartjes gestanst, stukje touw er omheen en een tekst van Create with TLC.
Onze sponser deze week is Crafty Ribbons


En je kan ook 5 digi's winnen van KennyK!!! Zeker weer de moeite waard dus lijkt me!!
Nou, dit was het voor vandaag, allemaal een gezellige zondag en tot de volgende blogs!!

groetjes Arjette.


Challenge ATSC + DT-call

Hoi hoi,

vandaag weer tijd voor een nieuwe challenge bij ATSC: foto inspiratie.
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Een hanglar stempel gebruikt deze keer, is weer eens wat anders. Ingekleurd met m'n copics, papier is wederom van Maja design, is écht favoriet bij mij de laatste tijd (en niet alleen bij mij zie ik wel op andere blogs haha). Takjes van creatabels, bloemetjes en knoopjes en een digiticket met wat jute erachter. Achter het afdrukje heb ik ook weer wat gaas geplakt, vind ik er toch altijd wel leuk uit zien...
Dit is de foto:


Kijk ook eens op het blog wat de andere dt-leden hebben gemaakt, stuk voor stuk bjoeties hoor!!!
Omdat er ondertussen 2 dt-leden hebben moeten stoppen is er deze challenge ook een dt-call, dus lijkt het je leuk om ons team te versterken maak dan een mooi kaartje en zet "DT" achter je naam, dan weten wij dat je ook dt-lid zou willen worden, kijk anders even op het blog, daar staat alles duidelijk.
Ik wil dit kaartje mee laten doen bij de challenge van Stamp something: something to say thank you challenge.
Straks kom ik nog met een ander kaartje dus...... tot straks!!

groetjes Arjette.

vrijdag 19 augustus 2011

Nog een trouwkaartje!!

Hoi hoi,

dezelfde dag dat mijn schoonmoeder belde, belde ook mijn schoonzus voor een kaartje!! Leuk hoor!!! Dus ook voor haar een kaartje in elkaar geknutseld. Wederom met een digi van KennyK, wedding dance, deze vind ik ook zoooo leuk!!!

Ook voor dit kaartje heb ik Maja design papier gebruikt, vond vooral dat woordje "Amor" heel toepasselijk... van bewerkt zilverpapier een hart geknipt en met de hartendoiley een hartje gestanst, stukje kant, lint en bloemetjes. Onder het afdrukje en onder het hartje nog een stukje gaas geplakt. De tekst is van Create with TLC, daar kan je wel hele leuke digiteksten vinden hoor!!!
Ik heb de sketch gebruikt van het CLP challenge blog, daar wil ik dus graag mee doen met de challenge.
Kreeg vanmorgen een sms-je dat m'n schoonzusje het kaartje erg mooi vond dus missie geslaagd!!
Fijn weekend allemaal!!!

groetjes Arjette.

donderdag 18 augustus 2011

Trouwkaartje gemaakt

Hoi hoi,

Maandagmiddag zijn we weer teruggekomen van vakantie. We zijn lekker een weekje naar CenterParcs geweest maar helaas kwam ik moeier terug dan dat ik heen ging..... wat een waardeloze bedden zeg!!!! Kan al moeilijk slapen in een vreemd bed maar dit was helemaal een ramp.... al matrassen omgeruild maar dat hielp ook niets... nou ja, jammer maar helaas. Verder gelukkig wel getroffen met het weer, we zijn zelfs nog verbrand (ik denk dat we in dezelfde regio (Venlo) zaten als Mieke, zij waren ook verbrand las ik op haar blog!!), heerlijk een boek uitgelezen en lekker gepuzzeld. Had nog wel m'n distress inkt spulletjes meegenomen om te oefenen met kleuren want dat is het bij mij nog steeds niet en nu dus nog niet... op de één of andere manier heb ik altijd randjes.. en dat vind ik niet zo mooi... bij het inkleuren met copics heb ik daar geen last van dus ik denk dat ik het bij m'n copics ga houden... de distress inkt gebruik ik dan wel voor een randje hier of daar...
Nou, genoeg geleuter over onze vakantie: dinsdag vroeg m'n schoonmoeder of ik een kaartje wilde maken voor een stel wat ging trouwen, altijd leuk natuurlijk!!! Het moest vandaag klaar zijn dus ben lekker aan de knutsel geslagen!!

KennyK heeft deze hele leuke digi van een stelletje wat net getrouwd is dus die ingekleurd met m'n copics. Papier van Maja Design erbij, de bruid houdt niet van al te uitbundig dus dit mooie rustige papier leek me wel geschikt, met de hartjes erop ook heel toepasselijk. Nog wat hartjes uitgestanst met de creatables van Marianne Design, 2 hartjes erbij, een bloemetje en een stukje lint met een strik. De letters heb ik met de Quickutz tang uitgestanst, het zijn hun voorletters en de voorletter van hun zoontje. Heb het kaartje net weggebracht en het was gelukkig weer goedgekeurd (haha).
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge bij Sketch N Stash, daar heb ik de sketch van gebruikt, je moet daar ook iets bij gebruiken wat je "verwaardloosd" hebt.. dat zijn de hartjes linksonder op de kaart, die heb ik al zooooo lang in een laatje liggen en kwamen nu goed van pas!!

Nog een gezellige avond en tot de volgende blog!!

groetjes Arjette.

zondag 14 augustus 2011

Nieuwe challenge bij KennyK!!

Goedemorgen allemaal!!!

Vandaag is er een nieuwe challenge bij Kenny K's Krafty Girls Challenges: summer sparkle!!! Ga maar een op het blog kijken wat voor moois de dames van het dt weer hebben gemaakt!!
Dus zoek zo'n mooie digi uit en ga lekker aan de slag!!!
De prijzen zijn weer hartstikke leuk!! Je kan een kadobon van $ 15,- winnen van Michelle's scrapbooking store én 5 digi's van KennyK!!!



Dat lijkt me wel de moeite waard toch??
Allemaal nog een fijne zondag!!!

dinsdag 9 augustus 2011

Jarig geweest

Hoi hoi,

even een berichtje, ik was gister jarig maar niet gevierd, en vandaag kwamen als verrassing m'n schoonouders op de koffie!!! Wat leuk!!! En m'n schoonmoeder had deze taart ook nog gemaakt:

We hebben een gezellige dag met ze gehad!!
Ze zijn net weg en toen zagen we deze hertjes bij ons huisje, zoooo lief, ze komen echt vlakbij, zijn zo gewend aan mensen, Bram en Laura stonden op nog geen 2 meter bij ze vandaan!!
 En deze:
Lief hè!!
We hebben vakantie, dan weten jullie gelijk waarom ik niet zoveel reageer op jullie kaartjes, kan het natuurlijk écht niet maken om continue alle blogs te bekijken.... soms kan ik me niet inhouden (haha) maar ..... we gaan natuurlijk ook allerlei leuke dingen doen dus.... volgende week ben ik er wel weer!!
Nu moet het weer nog een beetje mee gaan zitten maar ja, daar kunnen we weinig aan doen natuurlijk! Het gaat evengoed allemaal wel lukken!!
Nou, groetjes !!!
groetjes Arjette.

zondag 7 augustus 2011

Challenge KennyK challenge blog

Hoi hoi,

dit is mijn 2e kaartje vandaag dus als je nieuwsgierig bent naar de andere dan moet je even naar beneden scrollen....
De challenge vandaag bij KennyK is: Fun in the Sun!!!! Dát is wel een hele leuke challenge toch?? Dus allemaal gezellig mee gaan doen!! Kijk maar eens op het blog wat voor mooie kaartjes alle dt-leden gemaakt hebben, echt mooie kaartjes!!!
Dit is mijn kaartje geworden:


Het papier is van Maja Design, de rand heb ik geponst met een Martha Stewart pons, het takje is een creatable van marianne design. Wat bloemetjes erbij en een zonnetje gemaakt. De bolletjes ijs heb ik aangezet met Glossy Accents om het een beetje glanzend te krijgen maar dat kan je op de foto niet zo goed zien.... Ik heb het plaatje ingekleurd met copics.
De digi die ik gebruikt heb is "Troublemaker" en is hier verkrijgbaar.


De sponsor deze week is Whimsy Stamps


Je kan een kadobon winnen van $ 15,--!! Zeker de moeite waard lijkt me toch??

Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Stamp something: august digi day
Papertake weekly: anything goes
Girlscardsworld challenge blog: fotoinspiratie: een ijsje
Allemaal een hele fijne zondag verder!!!
groetjes Arjette.

challenge ATSC

Hoi hoi,

vandaag hebben we een makkie op het ATSC blog!!!! De challenge deze keer is: alles mag!! Dus nou, dat is een goeie reden om allemaal lekker mee te doen toch?? Als je tijd hebt moet je maar eens op het blog gaan kijken wat voor prachtige kaartjes alle dt-leden gemaakt hebben!!
Dit kaartje heb ik gemaakt:


Ik heb Tilda ingekleurd met m'n copics, viel nog niet mee om de juiste kleur te krijgen maar het is uiteindelijk gelukt met oa E04, dat geeft een beetje een oudroze kleur.. Het papier is van Maja Design, dat blijft écht mooi papier, paar knoopjes erbij, kant, lint, pareltjes, bloemetjes en takje en klaar....
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Just Magnolia: anything goes
Dutch Magnolia lovers: binge, ik heb het rijtje roze, bloemen, wit gevolgd

Straks komt er nog een kaartje dus... tot zo!!!

groetjes Arjette

dinsdag 2 augustus 2011

Kaartje

Hoi hoi,

dit kaartje heb ik vorige week al gemaakt, was eigenlijk voor een andere challenge maar de computer van de kinderen stopte ermee en dan gaat er hier een doorschuifsysteem in werking..... moeders krijg een nieuwe en de kids krijgen het "afdankertje" van moeders.... goed geregeld hè!!!! Vinden hun ook hoor want die oude van hun was écht een oud beessie (ruim 8 jaar oud...) dus nodig aan vervanging toe en ik had de mijne nog niet zo lang dus voor hun ook een goeie deal...
Maar om een lang verhaal kort te maken: ik had mijn nieuwe computer niet op tijd om mee te doen aan die challenge en mijn oude al ingeleverd om alle gegevens over te laten zetten... dus dit kaartje had ik nog niet gepost. En nu zie ik een hele leuke challenge op het blog van Mo Manning waar die mooi mee kan doen dus bij deze..... ppfff wat een verhaal...
Maar goed, dit is dus mijn kaartje geworden:

De challenge is: something sweet and food related, nou daar past dit kaartje volgens mij prima bij!! De digi is dus van Mo Manning, het designpapier is van een Maja design blokje, wat touw erbij, wat bloemetjes en de takjes zijn van een creatable van Marianne Design. Wat vlinders erbij en het kaartje is klaar!!! De foto is buiten gemaakt, op de laptop gaat het toch allemaal weer nét effe anders en ik krijg het niet mooier... moet nog effe wennen denk ik.
Ik wil dit kaartje ook mee laten doen bij de challenge van Papertake Weekly, Anything goes met extra optie: use metal, dat zijn de kleine hartenbrads waar het jute touw doorheen gaat.
groetjes Arjette.