blog lay out

zondag 25 september 2011

nog een kerstkaartje

Hoi hoi,

het is buiten heerlijk weer en ik heb lekker een kerstkaartje gemaakt vanmiddag.... nog maar eentje voor het internationale Karen Doodles blog.. ik vind die nieuwe digi's zoooo leuk en je kan er 13 winnen dus zeker de moeite waard lijkt me!!!
Dit is mijn kaartje geworden:
Ik heb de sketch gevolgd van Christmas Challenges, kan ik ook nog nét op de valreep aan meedoen... wie weet... Het papier is van Bo Bunny, verder heb ik er eigenlijk weinig over te vertellen.. haha.
Geniet allemaal nog lekker van 't mooi weer en tot de volgende blog maar weer!!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge KennyK's

Hoi hoi,

vandaag is er weer een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz!! Het thema deze week is:
Christmascards in september! Er zijn weer superleuke en mooie nieuwe kerstdigi's en daar hebben de dames van team B heel goed hun best mee gedaan, ga vooral eens kijken als je tijd hebt, ze zijn écht heel gaaf!!!!
De prijs deze week is 2 hele mooie setjes designpaper van Bearly Mine Design


En uiteraard weer 5 digi's van KennyK's, je moet dan wel een KennyK digi gebruiken op je kaartje maar dat lijkt me logisch voor zo'n leuke prijs!!

Dus, ga lekker aan de slag en maak een mooi kerstkaartje, je kan er maar beter lekker op tijd mee beginnen, hoef je niet zo te stressen in december....
Allemaal een fijne dag verder, geniet lekker van het mooie weer en tot de volgende blog!

groetjes Arjette.

vrijdag 23 september 2011

kertstkaartje gemaakt

Hoi hoi,

vandaag heerlijk aan de knutsel gegaan en dit kerstkaartje gemaakt.


Het papier is van Echo Park - Wintertime, ik vind dat écht zulk mooi papier!!! Gelukkig vorige week er nog wat van op de kop kunnen tikken want ik moest er wel heel goed naar zoeken!!
De sketch is van Sketch Saturday, vandaar dat ik hem vanavond nog plaats, anders ben ik te laat....  morgen ga ik nog even proberen om er een mooiere foto van te maken bij daglicht... dan denk ik dat het kaartje er effies mooier uitziet... dat heb ik nu dus gedaan en inderdaad: foto's bij daglicht zien er toch nét effe beter uit...
De digi is van Karen Doodles, baby's first taste of snow, daar wil ik graag meedoen met de challenge van de kerstdigi's bloghop. Ik heb de digi ingekleurd met m'n copics, moet zeggen dat het me deze keer niet meeviel... die blauwe kleur vond ik heel moeilijk uit te blenden... tot ik op het eind de techniek toepastte die ik zaterdag van Saskia heb geleerd, op de workshopdag van Scrap & More, en toen ging het wel goed.... lekker slim om dat pas bij het laatste stukje te proberen.... nou ja, niet genoeg tijd om een nieuw afdrukje in te kleuren dus volgende keer beter...
Ik heb er ook nog een paar hotfix steentjes bij geplakt en met scrappersflos een draadje er omheen met in het strikje een zilverkleurige ster. De sneeuw heb ik gemaakt met Liquid Aplequi (of hoe ik dat ook moet schrijven..).
De rand heb ik geponst met een Martha Stewart pons.
Ik wil dit kaartje ook graag mee laten doen met de challenge van Hanna and Friends: anything goes.

Allemaal weer bedankt voor jullie leuke reacties, ik vind het erruuuggg leuk om te lezen!!!
Fijn weekend allemaal en tot de volgende blog!!

groetjes Arjette.

donderdag 22 september 2011

kaartje 40 jaar getrouwd

Hoi hoi,

Allereerst allemaal weer bedankt voor jullie leuke reactie's op mijn vorige kaartjes!!! Vind het écht wel erruuuggg leuk om te lezen hoor!! Enneehhh commentaar is uiteraard van harte welkom hoor!

De afgelopen dagen ben ik druk geweest met een kaartje voor de schoonouders van m'n zus, zij zijn morgen 40 jaar getrouwd. Ik had een foto gehad van toen en eentje van nu. Vond het wel leuk om ze allebei te gebruiken.
Dit is de voorkant geworden:

Ik heb het prachtige papier van Pion gebruikt. Alle randjes gedistressed en met Vintage Photo bewerkt. De bloemetjes heb ik zelf gemaakt, de onderste met de Magnolia doohickey en de bovenste met de creatables. De takjes zijn ook creatables van Marianne Design. Achter de foto heb ik een stukje gaas geplakt. Stukje kant van de markt aan de boven- en onderkant van het randje en nog een paar vlindertjes geponst. De cijfers heb ik gestansd met m'n quickutz-tang, handig ding! Nog een paar pareltjes erbij en de voorkant is klaar.... nu de binnenkant nog....


Ook hier weer het papier van Pion gebruikt, wat is dat toch mooi hè!!
Deze bloemen heb ik geponst met de Nellie Snellen ponsen.


De tag is ook een doohickey van Magnolia. De swirl is een quickutz stans, evenals de hoekjes.




De hartjes heb ik ook de creatables voor gebruikt en ook hier een stukje gaasdoek achter de foto.


Zo, dat waren heel wat foto's.... maar zo kunnen jullie het goed zien allemaal.
Heb het vanmorgen bij m'n zus gebracht en ze vond het goed geslaagd dus.... nu maar hopen dat het bruidspaar het ook mooi vind!!!
Fijne dag allemaal verder en tot de volgende blog!!!!

groetjes Arjette.

zondag 18 september 2011

Challenge KennyK en ATSC

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz en ATSC!!
Bij KennyK's challenge is het de bedoeling dat je je all time favorite digi gebruik en bij ATSC is de challenge stitching, die 2 heb ik gecombineerd en heb er dit kaartje voor gemaakt:
We hebben weer 2 geweldige prijzen voor de winnaar:
een waardebon van $15 van Michelle's Scrapbooking Store


Én 5 digi's naar keuze van KennyK!!

De digi die ik gebruikt heb is: Mad skillz.
Ik heb de digi ingekleurd met copics, het papier is van Authentique. De lichte bloemetjes heb ik zelf gemaakt met de creatables, de swirl en de blaadjes uitgestanst. Een kantje er nog bij en wat pareltjes. En de randjes dus gestikt.
Ik heb de sketch gebruikt van CLP challenge blog.
Ik wens iedereen een hele fijne dag vandaag!!!

groetjes Arjette.

woensdag 14 september 2011

kerstkaartje gemaakt

Hoi hoi,

allereerst even een "update" over het opbergen van de paperpads: ik ben naar de AH gegaan en heb daar diepvrieszakjes met gripsluiting gekocht, en dat werkt perfect!!! Alles netjes bij elkaar, paperpad past er ook bij en er kunnen ook de paperpads in van Marianne Design, die zijn iets groter maar dat gaat ook heel goed. Ik vind dit een hele fijne oplossing, allemaal ontzettend bedankt voor het meedenken en de tips!!!!!!

Vandaag heb ik heerlijk aan de knutsel geweest en ik heb een kerstkaartje gemaakt! Zie er zoveel langskomen dus ook maar eens aan de slag.


De digi is van Mo Manning: little elf Finn, wat is ie leuk hè!!! Ik heb hem ingekleurd met m'n copics, de bontrandjes "opgevuld" met flowersoft, net een echt bontrandje... De kerstbal met glitter gestrooid. En ik zag gister op het blog van Marianne dat ze gebruik had gemaakt van hotfixsteentjes en dat vond ik zooooo leuk dat ik ze ook maar weer eens tevoorschijn heb gehaald!
Het designpapier is van Echo Park: Wintertime, vind dat nog steeds errruuggg mooi!!!! Het is alleen wel bijna op... da's nou jammer.... ga eens rondneuzen of het nog ergens te krijgen is...
De bloemetjes heb ik zelf gemaakt met poinsetta creatables, de blauw-grijze bloemetjes daarop heb ik bij Jenine gekocht, mooi kleurtje vind ik dat!!! Vrolijk kerstfeest is een oude stempel van Kars op een nestabilitie gestempeld. Nog wat gaas achter de digi en m'n kaartje is klaar!!
De sketch die ik gebruikt heb is van: Nederlandse kaartenuitdaging, daar wil ik graag mee doen met de challenge.
Ik wil dit kaartje ook graag mee laten doen met de challenge bij mo's digital challenge blog : boy attitude.
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden!!

groetjes Arjette.

zondag 11 september 2011

Challenge KennyK!!

Hoi hoi,

allereerst bedankt voor jullie reacties op mijn vraag over het opbergen van de paperpads, ik ga maar eens op zoek naar plastic zakjes die groot genoeg zijn, mocht ik het toch via internet bestellen dan laat ik het degene die interesse hadden wel weten! Ik heb wel gezien dat die zakjes groot genoeg moeten zijn zodat ook de paperpad zelf er bij kan want die vallen bij mij toch ook regelmatig uit elkaar....

En dan nu even over de nieuwe challenge bij KennyK!! Dat is deze week "Pins and Pearls", da's wel een hele leuke toch? Als je tijd hebt moet je zeker eens gaan kijken op het blog, Team B heeft weer bjoeties van kaartjes gemaakt!!! De sponsor deze week is: My Mums Craftshop, je kan een kadobon winnen van £10.00 !!!


En ook weer 5 digi's van KennyK's shop!!!

Dus pak je KennyK digi, wat pins en parels en doe je best zou ik zeggen!!!!
Wij gaan nu lekker naar de kermis, er zijn nu waterspelletjes over de Grote Sloot (heerlijke baggerzooi....) maar wij doen niet mee hoor haha, wij gaan alleen lekker kijken. Bram en Laura doen wel mee dus die krijg ik straks lekker stinkend en wel thuis.... maar het is zo leuk!!! Ik zal het fototoestel wel even meenemen en er evt. morgen wat foto's opzetten. Hopelijk blijft het droog.. het waait hier wel behoorlijk hard.... en als het dan nog gaat regenen ook dan krijgen ze het zoo koud....
Allemaal nog een fijne zondag!!

groetjes Arjette.

donderdag 8 september 2011

vraagje

Hoi hoi,

even een vraagje: hoe bewaren jullie die paperpads van ca. 15 x 15 cm en dan met name de losse stukjes die je overhou als je wat gesneden hebt? Het wordt onderhand een grote bende in mijn box met paperpads... allemaal losse stukjes in de blokjes maar die er dan toch weer tussenuit vallen....
Ik was op internet aan het zoeken en vond gripzakjes van 19 x 25 cm (hier passen ook mooi de papierblokjes van Marianne Design in!) en dat lijkt met helemaal handig maar die gaan alleen per 1000!!!! Nou heb ik wel al veel paperpads maar 1000 is me toch effies te gortig!!!! Misschien hebben jullie tips? Of als jullie zeggen: dat wil ik ook wel wil ik ze wel bestellen en verdelen? Ben benieuwd!!

groetjes Arjette.

woensdag 7 september 2011

babykaartje gemaakt

Hoi hoi,
vandaag heerlijk aan de knutsel geweest!! De kinderen zijn weer naar school, nu allebei naar de middelbare en dat is toch wel vreemd, zo de hele dag niemand om je heen.... last van "lege nest-syndroom"??? Wel nee, hoe kom je erbij???
Dus na alle klusjes die moesten gebeuren maar aan de freubel gegaan...
Heb dit kaartje gemaakt:

De digi is van Mo Manning, wat zijn ze leuk!!!! Dit is Biker Babe (boy).
Ik heb design papier van Marianne Design gebruikt: Eline's babies en Blue en Green.
Het lint met It's a boy heb ik ooit een keer in Canada gekocht toen we op visite waren bij m'n broer, de bloemetjes heb ik zelf gemaakt met de creatable van Marianne Design en met Cat's eye een beetje blauw gekleurd. Het stempeltje is ook van Marianne Design, de voetjes heb ik geponst.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!!!
Ik wil deze kaart mee laten doen met de challenges:
Mo's digital challenge blog, daar heb ik de sketch van gebruikt.
Papercraft Star: use two, three of four colors in a combination
Girlscardworld: anything goes
Fijne dag verder allemaal en weer ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties!!!

groetjes Arjette.

zondag 4 september 2011

Challenge KennyK Krafty Girlz

Goedemorgen!!
Vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK Krafty Girlz challengeblog: vintage / grunge, leuk!!!! En er zijn geweldige nieuwe digi's die we daarvoor hebben gebruikt!!! Ga maar eens kijken bij KennyK ze zijn écht heel gaaf!!!!
Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:


Vinden jullie die digi ook niet super!!! Deze heet Val Ventura, ik vind ze écht geweldig!!! Wel een uitdaging om te kleuren vind ik maar dat maakt het juist ook weer heel leuk!!!
Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey, capella, de bloemen heb ik zelf gemaakt met de creatables van Marianne Design en de doohickey's van Magnolia. De vlinders zijn van Rayer en verder nog wat parels en jute. Alle randjes gestikt en gedistressed met de distresser van Tim Holtz en met distress inkt gekleurd. Het plaatje heb ik ingekleurd met m'n copics.
De sponsor deze week is Bearly Mine Design,


je kan een voucher winnen van £10 !!
En natuurlijk weer 5 digi's van KennyK!!!
Ik wil met dit kaartje meedoen met de volgende challenges:
Stamp something: september digi day
Card Makin Mamas: digital
Joyful Stamper: anything goes
Moving along with the times: handmade flowers
Charisma Cardz Challenges: anything goes
Paperplay challenges: make your own flowers
Stamp with fun: de sketch
Papercraft Star: steampunk
Card Cupids blog: stitching
Crafting when we can: anything goes

Fijne zondag allemaal en tot de volgende blog!!
groetjes Arjette.

challenge ATSC: anything but a card

Hoi hoi,
deze zondag weer een nieuwe challenge bij ATSC: anything but a card!  Leuk challenge toch?? Ga maar eens kijken op het blog wat voor mooie dingen de dt-leden hebben gemaakt, hartstikke leuk!!
Deze keer heb ik even overgeslagen, de kids hebben nog vakantie en het was de laatste dagen zulk lekker weer dat we nog even wat leuke buitendingen zijn gaan doen!! Oa met Oma en 2 neefjes lekker naar een grote speeltuin. Bram gaat al naar de middelbare school maandag maar als ze daar dan weer rondlopen vinden ze het tóch wel weer errruuuggg leuk, nou moet ik wel zeggen dat ze alleen maar in de water hebben lopen spelen, waterfietsen en van de brug af springen enzo maar toch, in ieder geval de vakantie leuk afgesloten. Laura was ook mee maar die zat lekker in het zonnetje te lezen, ook heerlijk!!
Vandaag nog en dan gaat het "gewone" leventje weer beginnen, ook wel weer lekker hoor al zal het vreemd zijn om hele dagen alleen te zijn... nou ja, maar lekker aan de freubel denk... komt wel goed.

O ja, het kaartje wat ik gemaakt had voor onze vrienden voor hun 25-jarig huwelijk vonden ze heel leuk hoor, gelukkig gaan scheve gezichten maar dat had ik ook niet verwacht!!
gr. Arjette.