blog lay out

zondag 30 oktober 2011

3e keer vandaag!!!!

Hoi hoi,

nou, dit is me nog niet eerder gebeurd..... 3 x een kaartje plaatsen op 1 dag!! Die andere 2 had ik al eerder klaar hoor maar deze heb ik vanmiddag in elkaar geknutseld!


Ik zag vrijdag op het blog van Tineke dat er designleden gezocht werden voor Het Design team van Moeders Hobbypaleis... Wat lijkt me dat ontzettend leuk!!!! Dus er moest nog een kerstkaart gemaakt worden want dat was de opdracht. Gister geen tijd maar vanmiddag heb ik heerlijk zitten knutselen!!
Het papier wat ik gebruikt heb is van Echo Park: Wintertime. Erruuuggg mooi papier vind ik dat!!
Eén van m'n nieuwe Magnolia stempels gebruikt, dat is al een tijdje terug dat ik een Magnolia stempel heb ingekleurd, ik vind dit zo'n leukerd!!! Heb haar ingekleurd met m'n copics.
De tag is een doohickey van Magnolia, daar heb ik de tekst christmas opgestempeld met een Magnolia stempel!
De bloemetjes heb ik gemaakt met een doohickey van .... Magnolia... het is wel een écht Magnolia-kaartje geworden!!!! Daarop grijs-blauwe bloemtjes geplakt. De takjes heb ik gemaakt met creatables. Een gaasje achter m'n afdrukje en een sneeuwvlok aan een draadje. Nog wat plakparels er op en m'n kaartje is klaar!!
Ga morgen alleen nog even andere foto's maken want tegen de tijd dat m'n kaartje klaar was was het al donker.... jemig zeg wat is het vroeg donker nu door dat uur tijdsverschil!!!
Ik hoop dat ik een kans maak om in het designteam te komen, lijkt me ontzettend leuk!!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenges:
Just Magnolia: Christmas
Magnolia Cards Challenge: kerst
Magnolia Down Under Challenge: it's a secret, je moet iets verstoppen, dat is mijn tag.

groetjes Arjette.

een kerstkaartje

Hoi hoi,

Vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK Krafty Girlz: Glitter en Bling. Er zijn weer hele leuke nieuwe digi's getekend, ik heb XmasTree gebruikt.


Deze keer kan je 2 Christmas digi sets naar keuze winnen van Bearly Mine Design


En als je een digi van KennyK gebruik op je kaart kan je ook nog 5 digi's winnen van KennyK.


De andere dt-leden hebben ook hele mooie kaartjes gemaakt, neem maar eens een kijkje als je tijd hebt.
Het papier wat ik gebruikt heb is een kerstpaperpad van DCWV, het lint met het gouden randje heb ik bij de Action gekocht. De bloemen heb ik gemaakt van doohickeys en een beïnkt met goudkleurige inkt. Daarin een rood papieren roosje. De tekstdigi komt van internet, helaas weet ik niet meer waar ik dat vandaan heb.....
De afbeelding heb ik ingekleurd met m'n copic en hier en daar wat glitter erop gedaan. Nog een gaasje er achter gedaan en wat goudkleurige plakparels er op geplakt.
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge van Stamp with fun: daar heb ik de sketch van gebruikt.
Ik hoop dat jullie m'n kaartje weer leuk vinden, ik vind jullie reacties altijd superleuk om te lezen, alvast weer bedankt !!!
Allemaal een fijne zondag verder!!!

groetjes Arjette.

challenge ATSC

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij ATSC : Make it Shabby/shabby-chic/vintage . Een hele leuke challenge vind ik.... Ik moest nog een 12 1/2 jaar getrouwd kaartje maken dus dat even gecombineerd... dit is mijn kaartje geworden:

Het plaatje is er eentje van Sliekjes digi stamps, wel een lief stelletje toch??
Het papier is van Basic Grey : Capella, dat had ik gewonnen met de blogcandy op het blog van Jenine, nogmaals ontzettend bedankt voor die mooie spulletjes Jenine!!!!
De bloemen heb ik gemaakt met Floral punches met een papieren roosje, de takjes zijn creatables, de harten ook. Alle heb ik beïnkt met vintage photo.
Het lint is van Lenet, zij heeft van dat hele mooie kreukellint in mooi kleurtjes!!!
Alle randjes heb ik gedistressed met de distresser van Tim Holz, ideaal ding vind ik dat! Daarna beïnkt met distress inkt vintage photo. Het plaatje heb ik weer ingekleurd met m'n copics.
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge van Sketch N Stash, daar heb ik de sketch van gebruikt.

Alvast bedankt voor jullie leuke reactie, errruuuggg leuk om te lezen!!
Straks komt er nog een kaartje voor de challenge van KennyK's Krafty Girlz.
Fijne zondag allemaal!!!

groetjes Arjette.

zondag 23 oktober 2011

You go girl!

Hoi hoi,

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn Halloween kaartjes!! En ik zag dat ik er ook weer een paar volgers bij heb gekregen, leuk hoor, leuk dat jullie m'n blog de moeite waard vinden om te volgen, dank je wel!!!
Gister heb ik dit kaartje afgemaakt:
De digi is er eentje van Saturated Canary Digi's: Nevaeh  wat vind ik ze toch leuk!!!!! Ik heb de digi ingekleurd met m'n copics. En met Fired brick heb ik de randjes van de digi en de tekst gekleurd.
De kaart wil ik graag mee laten doen bij de challenge van Saturated Canary challenge blogstitching.
Het papier wat ik gebruikt heb is Madeline van Prima marketing. De bloemetjes heb ik zelf gemaakt van Creatables en ook de blaadjes zijn creatables. De vlinder is er eentje van Cheery Lynn Design, heb ik bij Angelique van Scrap & More vandaan. De tekst is er eentje van create with TLC.
De sketch die ik gebruikt heb komt van Pink (Ink) Sketch Challenges. Als je heel goed kijkt zie je dat ik op de bloemetjes en blaadjes eb vlinder druppeltjes heb gemaakt met Glossy Accents.
En ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge van EHI: gebruik draad op je kaart.
Nou, dat was het weer voor vandaag!! Ik hoop dat jullie het een mooi kaartje vinden en een reactie achter laten, altijd leuk om te lezen wat jullie er van vinden!!!
Fijne zondag verder!!!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge KennyK Grafty Girlz

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK's Grafty Girlz: get dotty! Leuke challenge toch?? Ga maar eens kijken wat de dames van team B er van gemaakt hebben, hartstikke mooi allemaal!!!
Je kan 2 digi kerstsets winnen van Bearly Mine Design


En als je een digi gebruikt op je kaart kan je ook nog 5 digi's winnen van KennyK

Straks kom ik nog met een kaartje langs.
Gezellige zondag verder!

groetjes Arjette.


woensdag 19 oktober 2011

Derwent challenge nr 20

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Alles met en over kleuren met Derwents, voor mij als dt-lid de eerste!
Dit keer is het Halloween, komt er al meer in hier in Nederland heb ik het idee...
Dit is mijn kaartje geworden:


Ik had het plaatje en papier op mijn computer staan, ooit eens opgeslagen en dat kwam nu goed van pas. Geprint op het Winsor & Newton papier, kleurt écht geweldig goed zeg!!! De nummers van de potloden die ik gebruikt heb staan naast mijn kaartje.
En ga ook eens kijken op het derwent blog want de andere dt-leden hebben gemaakt, hele mooie kaartjes allemaal!!!!
De prijs die je kunt winnen zijn 2 mini stempeltjes van Scrap & More, hartstikke leuk toch!!! Dus pak allemaal je "enge" spulletjes (LOL) en ga lekker aan de slag, je hebt tot 1 november de tijd!!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge:
Papertake Weekly Challenge: Spooky Hues / Halloween

Ik ga nu weer lekker aan de freubel want het is echt bar en boos hier, onweer, hagel en regen en harde wind... bbrrrr écht knutselweer dus!!!! Straks nog even met de kids naar de bios, dat is ook altijd een vast onderdeel van de vakantie... we gaan naar Razend, lijkt me wel een leuke film...we zitten alleen helemaal vooraan want het was nagenoeg helemaal uitverkocht.... de rest van de dagen zitten al vol dus het moest écht vandaag gebeuren en mamma was vergeten te reserveren....dom dom dom... nou ja, we zien wel.
Fijne dag allemaal verder!!!

groetjes Arjette.

zondag 16 oktober 2011

Halloween kaartje!

Hoi hoi,

Dit is mijn 2e post vandaag... scroll een stukje naar beneden voor m'n andere kaartje!
Er is vandaag ook een nieuwe challenge bij ATSC!! Deze keer is het de bedoeling dat je een Halloween kaartje maak. Ik had me eerst afgemeld voor deze... ten eerste heb ik helemaal niets mét Halloween en ten tweede dacht ik helemaal niets ván Halloween te hebben..... maar van de week zat ik te snuffelen in alles wat op mijn computer staat en toen kwam ik zowaar wat afbeeldingen van Halloween tegen en ook nog wat vellen design papier!!!! Ja, en dan kan je natuurlijk geen nee zeggen..... dus ben ik aan de slag gegaan, dit is mijn kaartje geworden:


Waar de afbeelding vandaan komt: geen idee..... maar ik vind het wel een leuke! Ik heb het ingekleurd met m'n derwent potloden want..... ik zit in het designteam van Alles met en over kleuren met Derwents!!!! Leuk hè!!! Maar dan moet ik er natuurlijk wel mee aan de slag. Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over het resultaat..... ik heb eens in een intervieuw met Bernadet gelezen op welk papier zij kleurde en ik vind dat zij altijd ontzettend mooi in kan kleuren. Dat papier heet "Smooth surface cartridge pad" van Winsor & Newton en kon ik in een winkel vinden dus ook een blok gekocht en ik moet zeggen: dat kleurt super!!! Veel fijner als op de correspondentiekaartjes van de Hema... vind ik dus hè... En het is ook geen spierwit papier maar een beetje crème en dat vind ik toch vaak effies beter passen....
Het designpapier heb ik van internet, dat zijn freebies van Bearly Mine Design, daar kan je heel mooi design papier vinden!!!
De bloemetjes heb ik gemaakt met creatables, zo ook de takjes bij de bloemetjes. Rechts bovenin een ronde cirkel geponst, moet een maan voorstellen..... en wat takjes ervoor, die zijn geponst met een Martha Stewart pons.
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenges:
CLP, daar heb ik de sketch van gebruikt
Stamptacular Sunday Challenge: You choose dus anything goes
Fussy and Fancy Friday challenges: halloween
Nou, dat was het voor vandaag, allemaal nog een gezellige dag en bedankt alvast voor jullie reacties, altijd heel leuk om te lezen!!!!

groetjes Arjette.

Challenge KennyK

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz!! Deze keer is het de bedoeling dat je een kaartje maak in de mooie herfstkleuren: groen, oranje, geel, bruin, rood.
Mijn neef wordt eind van de maand 16 jaar dus een mooie gelegenheid om daar een kaartje voor te maken en KennyK heeft dé perfecte digi's voor jongens die 16 worden!!! Dit is mijn kaartje geworden:


De digi die ik gebruikt heb is Heidi Hot Rod. Op Alina's blog en Renata's blog zag hele gave kaartjes met deze hekken, vuilnisbak etc. Dus even navraag gedaan waar of dat vandaan kwam, dat is bij Make it Crafty en zelf aan de slag gegaan!! Leuk om te doen maar wel een heel klussie.... Het papier is van een paperpad van Basic Grey, de tekst komt van Create with Tlc.
De sponsor van deze week is Crafy Ribbons met een mooi lintenpakket!!


En de winnaar mag ook weer 5 digi's uitzoeken van KennyK !!!

Dus ik zou zeggen: pak je KennyK digi, herfstkleurige designpapier en ga lekker aan de slag!!
Fijne zondag verder nog!!

groetjes Arjette.

maandag 10 oktober 2011

kaartje Saturated Canary

Hoi hoi,

Vanmiddag heb ik een kaartje afgemaakt met een digi van Saturated Canary, vind ze écht zooooooo leuk!!!
Deze heet Gothica,


Het papier wat ik gebruikt heb is van een paperpad van Basic Grey: Eva, ik vond die kleuren wel mooi passen, een beetje donker en paars/lila. De digi heb ik ingekleurd met m'n copics. De randjes van het paarse papier heb ik gedistressed met de distresser van Tim Holtz en van het dp heb ik de randjes gekleurt met distress inkt dusty concord. De 3 knopen komen uit een oude knopenpot van m'n moeder, die had een hele pot vol knopen staat en deed er niets meer mee, dus die heb ik me even eigen gemaakt.... (netjes gevraagd hoor..). De strik is een lint van het tuincentrum, verder nog een stukje filmstrip en 2 pins, in de hoek nog 2 metalen 'bloemetjes' en toen vond ik het wel genoeg.. moet ook weer niet té druk worden natuurlijk...
De sketch is van het challenge blog van Saturated Canary's, ik wil dit kaartje daar graag mee laten doen.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!

groetjes Arjette.

zondag 9 oktober 2011

Nieuwe challenge KennyK

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz: shaped cards. Als je tijd heb moet je maar eens gaan kijken wat voor moois het dt dit keer in elkaar geknutseld heeft!!!
De prijzen deze week zijn £10 Gift Voucher - Dies to Die For


en 5 digi's van KennyK!
Ik hoop dat jullie gezellig mee doen!!
Fijne zondag verder, het is in ieder geval lekker knutsel weer zullen we maar zeggen.....

groetjes Arjette.

donderdag 6 oktober 2011

kaartje voor Sara

Hoi hoi,

vandaag heb ik een kaartje in elkaar geknutseld voor iemand die Sara gaat zien as zondag.
Ik heb een digi gebruikt van Mo Manning, Mummu, vind die wel heel leuk voor een Sara...


Het papier wat ik heb gebruikt is van Basic Grey, Bittersweet. De bloemen en takjes heb ik gemaakt met creatables en die "pijltjes" aan de linkerkant zijn gemaakt met een nestabilitie en doormidden gesneden.Ik heb de digi weer ingekleurd met m'n copics. Verder valt er eigenlijk niet zo heel veel over dit kaartje te vertellen.....
Oja, ik heb de sketch gebruikt van Pink (INK) Sketch challenges, daar doe ik dus aan mee met dit kaartje....
Fijne dag allemaal verder en alvast weer bedankt voor jullie reacties!!!

groetjes Arjette.

maandag 3 oktober 2011

kerstkaartje

Hoi hoi,

Allereerst weer bedankt voor jullie reacties op mijn kaartjes van gister, superleuk!!!!!

En ja, ik heb weer een kerstkaartje klaar!


Zaterdag las ik op het blog van Astrid en Tiets dat op de club van Tiets een digi verkrijgbaar was (als je tenminste lid bent van de club) van Krista van Saturated Canary. Die digi is exclusief door haar gemaakt voor de club van Tiets en komt pas over een paar weken in haar shop: Saturated Canary digi's. Ik heb hem dus gelijk aangevraagd!!!! Vind het écht een superleuke digi!!!! Op de club staat dan nog een sketch die je moet gebruiken bij het maken van je kaartje. Dus ik ben gister ondanks het mooie weer heerlijk aan de knutsel gegaan!!! Man- en zoonlief wilden graag AZ kijken op de tv én daarna nog de andere wedstrijden om te kijken of AZ bovenaan bleef staan (is gelukt dus zij zijn helemaal heppiedepeppie!!) En Laura was total loss want zij had zaterdagavond een bedrijfsuitje van de Hema (waar ze pas sinds afgelopen zaterdag werkt, hoe bedoel je mazzel...) en mocht naar de Efteling!!! Nou is dat hier vandaan zo'n 2 1/2 uur rijden met de bus dus... voordat ik haar kon halen was het half 4 's nachts..... ze lag (en ik dus ook...) pas om kwart voor 4 in d'r bedje dus die was helemaal nergens zondag. Niemand wilde er dus op uit met het mooie weer dus uit pure noodzaak ben ik maar aan de knutsel gegaan....oohhh wat vervelend nou!!!!
Vinden jullie die digi ook niet super!!!? Zaterdagavond laat het paper er al bij gezocht, dat is van Maja Design. En zondag dus gekleurd met m'n copics, wel een gepriegel hier en daar hoor.... pfff maar het is gelukt.
Alle randjes van het papier heb ik geïnkt met distress inkt - Fired brick, zo doe ik daar gelukkig ook nog wat mee want er mee inkleuren is niet mijn ding... de bloemetjes en takjes zijn gemaakt met creatables en geïnkt met weatered wood, stukje jute erachter en de besjes (rood en zilver) komen bij Jenine vandaan. Het label is gestanst met een Magnolia doohichkey en de stempel is van Kars. Nog wat hotfix pareltjes erop geplakt en mijn zondag was weer voorbij... en het kaartje gelukkig klaar!!!


Nou, ik hoop dat jullie het weer een mooi kaartje vinden, laat gerust een reactie achter, vind ik altijd superleuk om te lezen hoor!!!!
Nu nog even wat hhklusjes en dan weer lekker aan de knutsel!!! Fijne dag verder!!

groetjes Arjette.

zondag 2 oktober 2011

challenge KennyK

Hoi hoi,

ben ik nog een keertje vandaag!! Als je even naar benenden scroll dan kan je m'n andere kaartje zien!
De challenge bij KennyK's Krafty Girlz is: Girls and Die cuts/punches (use more than one image for this challenge). Dit is mijn kaartje geworden:



De digi's die ik gebruikt heb zijn Elena K en Dixie Daisy.
De sponsor deze week is: Whimsy Stamps - $15 kadobon



En als je digi's van KennyK gebruikt dan maak je ook nog eens kans op 5 gratis digi's!!!!!!


Ik heb ze ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Prima Marketing - Madeline. De bloemen zijn ook van Prima Marketing. De geponste rand heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons. De muzieknootjes zijn van een stans van Crealies. De tekst is er eentje van Create with TLC, die heeft echt hele leuke teksten voor op je kaartjes en je mag ze gratis en voor niks meenemen!!!
Ik heb de sketch gebruikt van Stamp with fun.
Ik wil dit kaartje ook mee laten doen met de challenge van Simon Says Stamp challenge: anything goes.
Dit was het wel voor vandaag hoor!! Ik hoop dat jullie m'n kaartjes weer leuk vinden!!
Fijne zondag allemaal verder, geniet nog effe lekker van het mooie weer!!

groetjes Arjette.

kaartje challenge ATSC

Hoi hoi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij ATSC, deze keer hebben we een sketch:



Wat een leuke sketch hè!! Ga maar eens kijken op het blog, er zijn weer hele mooie kaartjes gemaakt door alle dt-leden!! En doe gezellig mee zou ik zo zeggen!!
Dit is het kaartje wat ik er mee heb gemaakt:


Het papier is van Maja Design, Life in the country. De bloemen en takjes zijn gemaakt met creatables. De doily achter het afdrukje is er eentje van Cheery Lynn. De 4 hoekjes zijn een door de midden gesneden nestabilitie. Daarop heb ik hotfixsteentjes geplakt. De randjes heb ik bewerkt met distress inkt: fired brick.
Ik heb deze keer weer eens mijn Derwent potloden gepakt!! Dat was wel weer een tijdje geleden.... maar 2 weken terug had ik een workshop gevolgd bij Yvonne van Scrap & More en toen vond ik het toch eigenlijk wel heel erg leuk!! Én er was een hele leuke uitdaging op het Derwent blog paperpiecing, dus dat was ook een leuke reden om ze weer eens te pakken, het jurkje heb ik dus 'gepaperpieced', of hoe je dat ook noemen moet..... er moest natuurlijk ook gekleurd worden met de derwent potloden, dit zijn de potloden die ik gebruikt heb:
710  440  430  040  600  180  530  170.

Straks komt er nog een berichtje op mijn blog met de KennyK challenge.

Fijne zondag verder!!!!

groetjes Arjette.