blog lay out

woensdag 30 november 2011

Winters kaartje

Hoi hoi,

Allereerst weer ontzettend bedankt voor jullie reacties op mijn vorige kaartje, geweldig leuk om te lezen!!!!
Van de week heb ik nog een kaartje gemaakt


Het is voor de challenge op het Alles met en over kleuren met derwents blog, daar is de uitdaging: winter/sneeuw.
Ik heb een sneeuwpop van Magnolia ingekleurd met m'n potloden, de nummers staan in het plaatje.
Het papier is van maja design, Vintage Winter. De ster linksonder heb ik bij de Action vandaan. Het lint met zilver heb ik bij het tuincentrum gekocht. De bloemetjes komen uit de Hobbyvoordeel winkel. De sneeuwster linksboven is gemaakt met een creatable. De sneeuwvlokken rond de stempel heb ik gestempeld met de nieuwe kleur distress inkt: iced spruce met een stempeltje waarvan ik niet meer weet waar ik het vandaan heb...
Ik wil met dit kaartje meedoen aan de volgende challenges:
Magnolia Down Under: let it snow
Allemaal een fijne dag vandaag en tot de volgende blogs!!!

groetjes Arjette.

zondag 27 november 2011

kerstkaartje

Hoi hoi,


ik heb weer een kerstkaartje klaar. Deze heb ik gemaakt voor de challenges van KennyK's crafty Girlz: stitching.De prijzen zijn als volgt:






Kenny K: OFFERING 5 DIGI'S OF THE WINNER'S CHOICE, ga vooral eens kijken wat de andere dames hebben gemaakt, hele mooie en gave kaartjes!!!

En de Addicted to Stamps challenge: kerstkaartje. Ook daar hebben de dames van het dt goed hun best gedaan!!
De digi is van KennyK : xmas shopping. Het papier is van DCWV winter stack van vorig jaar. De bloemen heb ik gemaakt met Magnolia doohickey en de takjes zijn van de creatable. De randjes daarvan heb ik gekleurd met distress inkt. Een stukje gaas achter de afbeelding gedaan en de randjes gestikt.
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de challenges:
Stamp & fun: stitching
Scrap & more: de sketch
Stamptacular Sunday challenge: anything christmas

Allemaal een hele gezellige zondag verder!!!
groetjes Arjette.

woensdag 23 november 2011

kaartje Saturated Canary

Hoi hoi,


vandaag dit kaartje gemaakt, de digi is van Krista, ik heb het afdrukje ingekleurd met m'n derwent potloden. Het papier is van Eline's huis Winter. Verder maak ik het verhaal vanavond wel al maar ik moet het kaartje nu plaatsen anders ben ik te laat voor de challenge.... Saturated Canary challenge blog en we moeten toch ook nog een hapje eten....
Nou, hier de rest van m'n verhaal.....
De inspiratie voor dit kaartje heb ik bij Vicky gevonden, kijk maar eens op haar blog, zij maakt zulke mooie kaartjes!!! Zij had zelfs een kaart-kaart gemaakt, ik bedoel een queen kaart uit een kaartspel, écht prachtig!!!
Het kaartje heb ik gemaakt voor m'n schoonzusje, zij is op 5 december precies 30 jaar geleden hier aangekomen uit Colombia, een sinterklaaskadootje dus!!! M'n schoonmoeder vroeg of ik een kaartje voor haar wilde maken... ik vond deze digi wel heel lief met de hartjes om te laten zien dat we héél blij zijn dat ze hier is!!!
De sketch is van Sketch N Stash, daar wil ik ook graag mee doen aan de challenge.
Ik heb een crème kaart gemaakt, met daarop een stuk rood karton, daarop kraft cardstock wat ik door de ribbelmaker heb gehaald en waarvan ik de randjes ingesmeerd heb met crackle paint. Daarop dus papier van Eline's huis Winter. Achter de digi heb ik een stukje jute geplakt en in het hoekje 3 bloemetjes van Marianne Design. De knoopjes heb ik met creatables gemaakt uit kraft cardstock en de hartjes zijn ook van een creatable. Het papier heb ik gedistressed met de distresser van Tim Holz en de randjes beïnkt met brushed corduroy. In de hoekjes nog een paar parels en toen vond ik hem wel af.
Ik wil dit kaartje ook mee laten doen aan de challenge bij Hanna and Friends: rood en een andere kleur.

Bedankt allemaal weer voor jullie superleuke reacties op m'n vorige kaartje!!! Ik hoop dat jullie deze ook weer leuk vinden!

ps ik heb de foto aangepast, ik zag dat ik de sketch niet helemaal goed gevolgd had.... dus even veranderd en een nieuwe foto gemaakt...

groetjes Arjette.

zondag 20 november 2011

Nieuwe challenge KennyK

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge op het KennyK Krafty Girlz blog, Kids Rule. Er zijn supergave nieuwe digi's uit en daar heeft team B superleuke kaartjes mee gemaakt, je moet zeker even op het blog gaan kijken!! De nieuwe digi's zijn heel leuk voor stoere jongenskaarten.
De prijs deze week is:
5 Digi Images of your choice from Kenny K Downloads
Nou, met die nieuwe release is dat zeker een hele leuke prijs!!! Dus doe gezellig mee zou ik zeggen!!
 
Hier zit het weer potdicht..... zo even lekker de handbalwedstrijd van Laura bekijken en dan nog maar even lekker aan de knutsel... fijne zondag verder allemaal!!!!
 
groetjes Arjette.

vrijdag 18 november 2011

Babykaartje gemaakt

Hoi hoi,

ik heb een babykaartje gemaakt voor mijn neef en zijn vrouw, zij hebben van de week een zoon gekregen! Op het blog van Nicolet zag ik zo'n leuke digi, een ezeltje. Dus even navraag gedaan en het bleek een freebie te zijn van Meljens design!! Dus die heb ik lekker opgehaald en er mee aan de slag.

Het papier is van Nursery boy DCWV, de sketch die ik gevolgd heb is van Sketch Saturday, daar wil ik ook aan de challenge mee doen.
Ik heb het plaatje ingekleurd met m'n copics, een wondgaasje er achter gedaan, de letters van de naam uitgeponsd met een alfabet set . De voetjes heb ik ook uitgeponst, zo ook de hartjes.
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden?
Iedereen een heel fijn weekend!!!

groetjes Arjette.

woensdag 16 november 2011

Advent

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe challenge bij Alles met en over kleuren met Derwents: advent.
Ik moest eerst wel even bedenken wat te maken maar na een paar tips van Dina is het me wel gelukt. Ik heb er een easelkaart van gemaakt met 4 waxinelichtjes:
Het was alleen een beetje vervelend weer om foto's te maken maar vandaag met het zonnetje erbij lukte het eigenlijk ook niet zo.... nou ja, jullie hebben wel een idee in ieder geval....

Ik heb de sketch gevolgd van de club van Tiets, regel daarbij was dat je er een tag aan moest toevoegen.

Bij de waxinelichtjes heb ik er een stukje zilverkleurig lint omheen geplakt met dubbelzijdig tape maar dat bleef niet zo goed zitten dus ook nog maar een stukje jute er omheen geknoopt.
M'n Magnolia stempel heb ik ingekleurd met derwent potloden, hier nog een foto met de nummers:

Het papier is van Echo park: wintertime. Alle randjes heb ik geïnkt met distress inkt.
De bloemen zijn magnolia en creatables, de takjes zijn creatables en een martha stewart pons, de papieren roosjes zijn van Jenine. Nog wat hotfixpareltjes er op en ik heb er weer eentje klaar.
Ik hoop dat jullie deze ook weer leuk vinden, het is wat drukkig.... maar soms kan dat ook wel een keertje....  en ik vind het errruuuggg leuk om jullie reactie te lezen!!!!
Ik zag dat ik er ook weer wat volgers bij heb gekregen, leuk hoor!!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
The Dutch Magnolia Chickies: maak een kerstkaart
Totally Gorjuss: Christmas traditions
Digital tuesday challenge: christmas time
Truly Scrumptious: christmas with pearls
AnmaCreatief: kerst

Een fijne dag verder allemaal!!

groetjes Arjette.

zondag 13 november 2011

Challenge KennyK Krafty Girlz

Hoi hoi,

dit is m'n tweede post vandaag, wil je m'n andere kaartje ook zien moet je even naar beneden scrollen....
Vandaag een nieuwe challenge bij Kenny K's Krafty Girlz, embossing. Leuke challenge toch?? Geïnspireerd door Alina is dit het kaartje wat ik gemaakt heb, hij is voor mijn neef die dinsdag jarig is:

De digi die ik gebruikt heb is Groove Dude, vind die wel heel stoer!!!
Als je tijd hebt moet je maar eens gaan kijken op het KennyK blog, de andere dt-leden hebben ook hele mooie kaartjes gemaakt!!! De sponsor deze week is:

En als je een digi van KennyK gebruik op je creatie kan je ook 5 digi's winnen van KennyK, leuk toch!!!


De digi heb ik ingekleurd met m'n derwent potloden!
De muzieknoten zijn van Crealies en de muzieksleutel is een creatable die ik gewonnen had op het blog van Marianne Design, leuk hè!! Het papier is van Bo Bunny.
Happy Birthday is een embossingstencil van de cuttlebug. De randen geinkt met distress inkt vintage photo, knoopjes van de markt en nog een jutetouwtje eromheen gewikkeld. Ik hoop dat jullie weer net zo enthousiast reageren als op m'n andere kaartjes, vind de reacties écht super super super om te lezen!!!
Een hele fijne zondag verder en tot de volgende blogs!!!

groetjes Arjette.

kerstkaartje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij ATSC, pearls and lace, parels en kant. Die is altijd leuk toch??
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:
Ik heb m'n Magnolia stempel ingekleurd met m'n derwent potloden, sinds ik lid ben van dat design team heb ik de smaak weer helemaal te pakken!! Ook door de papier-tip van Bernadet kleurt het veel fijner, dat scheelt natuurlijk ook! Daarachter heb ik weer een wondgaasje gedaan.
Het papier is weer van Maja Design, vintage winter. De grote bloem is een magnolia doohickey, die heb ik een beetje goud gekleurd al kan je dit niet heel goed zien... daarboven op papieren roosjes van Marianne Design. Daarachter takjes geponst met de Martha Stewart pons. Wat kant onder een stukje designpapier en pareltjes hier en daar. Ik heb 2 eye-lets geslagen in het afdrukje en het stukje designpapier en dat aan elkaar vastgemaakt met een stukje touw, dat had ik gezien in het Marianne Doe magazine en vond dat wel leuk staan.... de bolletjes aan de muts heb ik bewerkt met liquid aplique. Verder nog de lantaarn creatable, die heb ik ook met goudkleurige inkt bewerkt, ook niet zo heel goed te zien..
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenges:
Magnolia stamp lovers: christmas
Papertake weekly challenge: christmas
CES Challenge blog: roses and ribbons
Simply Magnolia: anything goes
Straks kom ik nog met een ander kaartje.
Fijne zondag allemaal!!!!

groetjes Arjette.

woensdag 9 november 2011

winters kaartje

Hoi hoi,
Ik zag dat ik er weer een paar nieuwe volgers bij heb, wat leuk dat jullie m'n blog de moeite waard vinden om te volgen, ik hoop dat jullie af en toe wat ideetjes bij me op zullen doen....
Vanmorgen heerlijk een knutselochtendje ingelast en deze kaart afgemaakt:

Ik heb een digi gebruikt van Saturated Canary: A Winter Ragamuffin, ik vind deze digi's écht zooooooo leuk!!!!
Ik wil ook graag meedoen met de challenge op dat blog, kan nog net... ik heb de digi ingekleurd met m'n copics, vond het moeilijk om de juiste kleur blauw te vinden maar ben redelijk in de buurt gekomen...
Ik heb kraft papier op wit karton geplakt en daarop blauw karton. Het papier wat ik heb gebruikt is het nieuwe Vintage Winter van Maja Design, wat is dat prachtig papier zeg!!!!
De bloemen heb ik met Magnolia doohickeys gemaakt met een papieren roosje er op van Marianne Design. De takjes zijn ook een creatable van Marianne Design, dat is echt één van m'n favoriete takjes hoor, heel fijntjes.
Het stansje in de hoek is er eentje van Nellie Snellen, normaal gesproken blijft het in het papier zitten maar ik heb het uitgeknipt. Het lint is kreukellint van Lenet, dat kleurtje paste wel mooi erbij.
Nog wat hotfixsteentjes er op geplakt en met Weathered wood heel lichtjes sneeuwkristallen gestempeld en de takjes en bloemetjes een beetje gekleurd.
De oorwarmers heb ik een pluizig effect proberen te geven met liquid appliqué, zo ook het bolletje op de muts van de sneeuwpop.
De sketch die ik gevolgd heb ik van Sketch Saturday.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer leuk vinden, alvast weer bedankt voor alle leuke berichtjes die jullie steeds achterlaten, superleuk om te lezen !!!!!

Fijne dag verder!!

groetjes Arjette.

zondag 6 november 2011

Kerstkaartje

Hoi hoi,

ben ik nog een keertje!! Ik zag van de week op het Nederlandse Karen Doodles challenge blog een leuke sketch dus daar wilde ik graag een kaartje voor maken!
Dit is mijn kaartje geworden:
De digi die ik gebruikt heb heet: Skating fun, ik heb het ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Paper en Pictures. De ijsster is een creatable, het lint komt van het tuincentrum. De kleine sneeuwvlokjes zijn restanten van een tonic pons. De ijsster en die sneeuwvlokjes heb ik ingesmeerd met glitterlijm. Aan de onderkant nog wat plakpareltjes, bloemetjes en uitgeponste takjes met m'n martha stewart pons. De sneeuwvlokjes bij de digi zijn liquid pearls. Alle randjes heb ik met fired brick geïnkt. De tekstdigi heb ik van internet, sorry weet alleen niet meer waar ik het vandaan heb....
Allemaal een hele fijne zondag vandaag en alvast weer bedankt voor jullie leuke reacties!!!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge KennyK's Krafty Girlz

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz. Het thema deze keer is: Celebration time! Dat kan van alles zijn: verjaardag, kerstmis, bedenk het maar!! Je kan er alle kanten mee op dus doe lekker mee!!!
Deze keer kan je een kadobon winnen: £10 Gift Certificate van Crafty Emma's store
En als je een digi gebruikt van KennyK dan maak je kans op 5 digi's naar keuze!!
Ga maar eens kijken op het blog wat voor moois team B heeft gemaakt!
Straks kom ik nog even langs met een kaartje.

groetjes Arjette.

woensdag 2 november 2011

Sport

Hoi hoi,

helemaal vergeten dat er vandaag een nieuwe challenge was bij Alles met en over kleuren met Derwents.... oeps.. moet nog even wennen denk... sorry....
Het thema deze keer is sport en dit kaartje heb ik er van gemaakt:
Als je tijd hebt moet je maar eens op het blog gaan kijken wat de andere dames er van gemaakt hebben, mooi allemaal weer!!!
Ik heb een digi van KennyK gebruikt. Het papier is van Maja Design en een stukje uit de restjesbak. De sterren heb ik gewoon uitgesneden en nog een touwtje erbij en klaar is m'n kaartje, voor een jongenskaart hoeft het ook niet drukker denk ik....
Vandaag de hele dag weggeweest, sta nu weer op het punt om weg te gaan dus even geen tijd om te bloggen maar vanavond probeer ik nog even bij jullie langs te komen.
Fijne avond verder en alvast weer bedankt voor jullie reacties hoor!!!

groetjes Arjette.