blog lay out

donderdag 29 december 2011

nog een kerstkaartje

Hoi hoi,

ik heb vanmiddag nog een kerstkaartje afgemaakt.


Ik had er al eentje gemaakt met dit papier (Bo Bunny) en deze Magnolia stempel en die vond Laura zo mooi dat zij die wilde hebben... helaas had ik er tekort dus heb ik die verstuurd maar ik moest er dus nog wel eentje voor haar maken, ook al is kerstmis al voorbij... dus dat heb ik nu gedaan!
Ik heb de stempel weer ingekleurd met m'n derwent potloden en volgens mij spreekt alles verder voor zich...
De sketch die ik gebruikt heb is van Christmas Challenges (with sketches), ik ben nog nét op tijd dus daar wil ik het kaartje graag mee laten doen.
Ik denk dat dit toch wél het laatste kaartje is van dit jaar dus bij deze wil ik iedereen een hele fijne en gezellige jaarwisseling toewensen en alle goeds voor 2012!!!!! Denk om de vingertjes, die hebben we volgend jaar weer héél hard nodig hoor!!!!

groetjes Arjette.

zondag 25 december 2011

Toch nog een kaartje!!

Hoi hoi,

Allereerst natuurlijk een heel gezellige en fijne kerst voor jullie allemaal!!!!!
Was ik toch door alle drukte helemaal vergeten dat we vandaag evengoed een nieuwe challenge hebben van ATSC : iets nieuws, nieuwe baby, nieuw jaar, nieuwe woning etc. Dit is het kaartje wat ik ervoor gemaakt heb, een geboortekaartje:

De digi is van Mo Manning: On the pot girl S en heb ik ingekleurd met m'n derwent potloden.
Het papier is van Maja Design, alle randjes gekleurd met distress inkt, victorian velvet, de letters heb ik gemaakt met het alfabet van Tim Holtz en met dezelfde distress inkt gekleurd. De hartjes zijn creatables van Marianne Design en de vlinders zijn dies van Cheery Lynn.

Ik wil iedereen heel veel plezier wensen deze kerst en veel sterkte voor de mensen die het deze kerst moeilijk hebben..... die zijn er helaas ook.....

groetjes Arjette.

donderdag 22 december 2011

Bedankt voor het stemmen!!!

Hoi hoi,

M'n kaartje is in de top 5 beland bij Saturated Canary challenge blog dus... ik heb 3 digi's gewonnen!!!!! Yeeeaaaahhhh!!!!!!! Degene die gestemd hebben ontzettend bedankt!!! Ik ga wachten met uitzoeken tot half januari, dan komen er nieuwe digi's uit, tegen die tijd laat ik ze wel zien. Nogmaals bedankt hoor!!!
Ik heb de komende tijd niet zo veel te laten zien (niets eigenlijk...), dat komt in het nieuwe jaar wel weer.... en dan kom ik ook met hééééél leuk nieuws!!!! Nieuwsgierig?? Haha, je zal nog even moeten wachten, begin januari ga ik het vertellen, helemaal leuk!!
Allemaal veel plezier en succes met de voorbereidingen voor kerst en alvast hele fijne dagen!!!

groetjes Arjette.

zondag 18 december 2011

Nieuwe challenge KennyK!!

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz: anything goes, dus alles mag!! Team B heeft superleuke kaartjes gemaakt dus neem een kijkje zou ik zeggen!
Hij duurt tot 8 januari en om een kans te maken op de prijzen is het wel de bedoeling dat je een KennyK afbeelding gebruik!
De sponsoren deze week zijn:

Whimsy Stamps met een kadobon van $ 15,-
 en
Kenny K downloads met 5 digi's naar keuze.

Ik hoop dat jullie gezellig mee doen!!

Fijne zondag verder!!!

groetjes Arjette.

donderdag 15 december 2011

Willen jullie stemmen op mijn kaartje?

Hoi hoi,

ik doe mee met een wedstrijd op het Saturated Canary challenge blog, je kan daar op mijn kaartje stemmen. Misschien willen jullie even kijken en misschien wel je stem uitbrengen?? Ik kan er 3 digi's mee winnen, altijd leuk toch? De link staat in mijn sidebar hiernaast (en dus hierboven), als je op de afbeelding klikt wordt je doorgelinkt naar het blog... effe naar beneden scrollen en daar zie je allemaal kaartjes met oa mijn kaartje staan en als je dan bij mijn naam op "like" (dank je wel Tineke!) klik dan heb je gestemd, alvast bedankt hoor!!!!

groetjes Arjette.

woensdag 14 december 2011

kerstkaartje Derwent challenge

Hoi hoi,

van de week weer lekker geknutseld en dit kaartje gemaakt.
Het is voor de nieuwe challenge van Alles met en over kleuren met Derwents, de challenge is deze keer kerst/nieuwjaar. Nou, appeltje eitje lijkt mij toch??? Dus pak allemaal je potloden en doe lekker mee!!!
Het papier wat ik gebruikt heb is van Bo Bunny - snowfall, wat een super mooi papier vind ik dat!! Prachtige kleuren en hele mooie glitters er in/op! Het Magnolia stempeltje uiteraard ingekleurd met derwent potloden, het lijstje van de gebruikte kleurnummers staat aan de zijkant. Het bolletje op de pet met liquid appliqué gemaakt. Achter het afdrukje een wondgaasje geplakt. De kerstbloemen heb ik gemaakt met een stans van spelbinders, super mooi vind ik die!! Ik heb ze een kleurtje gegeven met distress inkt: brushed corduroy. De 2 gouden gehaakte lintjes heb ik van het tuincentrum. De tekst heb ik vorig jaar al ergens van internet geplukt... geen idee meer waar vandaan... als iemand het weet???? Vertel het me vooral dan kan ik dat in dit berichtje vermelden.... De grote en kleine sterren zijn gestanst met dies van Memory Box, die zijn heel fijntjes, ik vind ze erruuugg mooi! Nou, volgens mij heb ik zo alles wel verteld....
Ik wil met dit kaartje graag mee doen aan de volgende challenges:
Sketch Saturday: de sketch
CES Challenges blog: a traditional christmas
Magnolia-licious challenge: stars on your card
Papertake weekly: je favoriete kleuren voor kerst
Simply Magnolia: christmas challenge
Crafts and me challenges: christmas
Creashop Duymelot: bingo, ik heb gekozen voor lint, blauw, bloemen.
AnmaCreatief: alles mag
Paper Sundaes: anything christmas
Scrap & More: kerst
Bearly-Mine challenges: un-traditional christmas
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden en ben benieuwd naar jullie reacties dus... kom maar op!!
Ik zag dat ik er ook weer wat volgers bij heb gekregen, wat vind ik dat toch leuk!! Bijna 200! Wooww nooit gedacht dat dat er zoveel zouden gaan worden, super!!!!
Fijne dag verder allemaal!!!!

groetjes Arjette.

zondag 11 december 2011

Nieuwe challenge KennyK en ATSC

Hoi allemaal,
Na een hele heftige week gaan we toch de draad maar weer oppakken.... bedankt voor al jullie lieve reacties, geweldig!!!

Vandaag is er een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz : gebruik blauwe kleurtjes.
En deze keer hebben we Michelle's Scrapbooking Store sponsoring de challenge met een $15 gift certificate én  Kenny sponsert 5 digi's naar keuze van de winnaar.







En een challenge bij ATSC : sneeuwvlokken. Dit kon ik mooi combineren in 1 kaartje en het gaf wat afleiding om toch maar een kaartje in elkaar te knutselen. Ik zag in de winkel simpelscrappen een kaart staan van Tiets (dank je wel voor de inspiratie Tiets!!) en die vond ik zo mooi dat ik dat papier ook gelijk heb gekocht, het is van Little Yellow Bicycle, prachtig papier in blauwtinten. Dat paste dus mooi bij deze challenge! De digi is van KennyK: snowman en kost nu slecht $ 1,-, koopie toch?? Ik heb hem ingekleurd met m'n copics. De sneeuw komt uit een pen, snow marker, met de heatgun komt dat wat omhoog. Het sneeuwballetjeslint komt bij het tuincentrum vandaan en de sneeuwvlokken heb ik uitgeponst met een oude pons die nog in mijn laatje lag, en bewerkt met crackle paint. Alle randjes bewerkt met distress inkt: brushed corduroy en een gaasje achter de digi geplakt. Nog een jute touwtje met een sneeuwvlok eraan en een tekstdigi van Femke en m'n kaartje is klaar...
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenges:
Christmas Challenge with sketches: de sketch
Creatalicious Challenges: for chrismas and make sure it sparkles
Simon Says Stamp Challenge: foto inspiratie
Winter Wonderland: let it snow
Stampin' for the weekend: christmas
Crafts and me Challenges: winter, snow / snowflakes
Paper Sundaes: anything christmas
Ook zag ik dat ik er weer een paar volgers bij heb, hartstikke leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen, ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter laten, is natuurlijk altijd leuk om te lezen wat andere mensen van je kaartje vinden!!!
Allemaal een hele fijne zondag verder en tot de volgende blog!!

groetjes Arjette.

zondag 4 december 2011

Nieuwe challenge KennyK

Hoi hoi,

allereerst ontzettend bedankt voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige post, doet me héél goed.....
Vandaag een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz : texture. Er zijn schitterende voorbeeldkaartjes gemaakt door team B, ga maar eens kijken.
Deze week worden we gesponsord door KennyK himself, 5 digi's naar keuze!

groetjes Arjette.

zaterdag 3 december 2011

heel verdrietig.....

Hoi allemaal,

wij zijn héél verdrietig.... een vriendin van ons heeft vorige week dinsdag een ernstig ongeluk gehad en is daarbij met haar hoofd op de straat terecht gekomen.... ze is in coma geraakt en de schade aan haar hersenen was dusdanig ernstig dat ze vannacht de beademing gestopt hebben en dat ze is overleden......moeder van 2 meiden van 8 en 12.....  het is niet zo dat ik helemaal niet meer op blogs langskom maar als ik niet bij jullie reageer dan weten jullie waarom...

Arjette.