blog lay out

woensdag 28 maart 2012

Candy bij EKEF!!!

Hoi hoi,

vandaag een hele leuke candy bij EKEF!!!

Omdat we al meer dat 750 volgers hebben staat er een superleuk kado voor jullie klaar!!! Ga maar eens kijken en doe mee!!! Je hebt tot woensdag 4 april de tijd.

groetjes Arjette.

dinsdag 27 maart 2012

Nieuwe challenge bij Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij EKEF, het is een kleuruitdaging met de optie: laat ons lachen!!
Ga maar eens kijken van de dames van team roze gemaakt hebben, het zijn weer stuk voor stuk bjoeties!!!! De prijs is weer een set flexmarkers van Letraset dus zéker de moeite waard lijkt me, toch??


Dus doe allemaal lekker je best, denk wel om de kleuren want dat ging de vorige keer niet bij iedereen goed en dat is jammer want dan kan je niet meedoen voor de prijs....

groetjes Arjette.

zondag 25 maart 2012

Nieuwe challenge KennyK

Hoi hoi,

vandaag start weer een nieuwe challenge bij KennyK: plezier en spelletjes.
De dt leden hebben geweldige kaartjes gemaakt, ga maar eens kijken als je tijd hebt!!
Je kan een kadobon winnen van Inky Impressions
En als je een digi gebruikt van KennyK mag je ook nog 5 digi's uitzoeken
groetjes Arjette.

dinsdag 20 maart 2012

Een ronde kaart met stippen

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Elke Kaart Een Feestje : maak een ronde kaart met stippen.
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:

Ik moest een kaartje maken voor een vriendin van m'n moeder voor haar verjaardag. Vroeger gingen wij met hun op vakantie naar onder andere ponypark Slagharen en daar heeft zij eens in de 'tuin' gezeten met een bh op haar hoofd en 2 washandjes aan haar handen. Ik was een jaar of 10 maar weet het nog steeds, wat hebben we gelachen!!!! Dus toen ik dit plaatje zag wist ik dat dat een hele toepasselijke was. Een verzoek gedaan voor een afdrukje (dank je wel!!!!!) en ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Pion, daar heb ik nog veel van liggen maar nog veel te weinig gebruikt.... schandalig want het is héél mooi!!! Bloemen gemaakt met Nellie Snellen ponsen en daarop een gekleurde papieren bloem. De takjes zijn weer van creatables gemaakt. De tekst zelf gemaakt op de computer en met een nestabilitie uitgestanst. Aan de zijkanten een stukje jute om het af te maken. Een mooi stukje kant eronder wat ik op de markt heb gekocht. De randjes heb ik gekleurd met distress-inkt.
Toen het klaar was kwam ik tot de ontdekking dat het niet makkelijk was om neer te zetten..... oeps....... 
dus er toch maar een vierkante kaart van gemaakt....


Daar ook weer Pion papier voor gebruikt (uiteraard..) en wat mooie plakpareltjes erop en het kaartje was klaar.
Ze was erg blij met m'n kaartje en moest er hartelijk om lachen!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenge:
We worden deze keer gesponsord door Nellie Snellen

Morgen kan je op het EKEF blog lezen wat de prijs is die ze beschikbaar stelt.

Dan moet ik ook nog even zeggen dat we wéér verdrietig zijn.... Oma is zondagavond overleden, 96 jaar, dat wel, maar toch... het blijft heel verdrietig en ik vind het voor Opa ook zo moeilijk.... 72 jaar getrouwd.....    het wordt voor ons de 4e uitvaart in 3 maanden... nou moet het toch maar eens ophouden hoor... zit hier ook achter de computer met heel weinig zin dus als ik deze week geen reacties achterlaat dan weten jullie waarom...


groetjes Arjette.

zondag 18 maart 2012

Nieuwe challenge KennyK

Hoi hoi,

Dit is m'n 2e van vandaag, ben je ook nog nieuwsgierig naar die andere dan moet je even naar beneden scrollen...
vandaag ook weer een nieuwe challenge bij KennyK's Krafty Girlz: one for the boys. Nou, daar kan je alle kanten mee op, je kan een hele sexy lady gebruiken of eentje van een stoere man. Voor dat laatste heb ik gekozen, dit kaartje heb ik gemaakt:
Ik heb de digi Cheers Dude gebruikt, die vind ik wel heel leuk voor een mannenkaart. Het papier is van Basic Grey - Oliver, al een oudje maar heel geschikt qua kleur. Niet te veel frutsels erbij dus alleen een stukje jute touw, 1 knoop van de markt en wat radartjes die ik uitgestanst heb van een die van Tim Holtz. De tekst heb ik zelf op de computer gemaakt en uitgestanst met een nestabilitie.
Als je tijd hebt moet je zeker even kijken op het blog van KennyK wat de andere dt dames er van gemaakt hebben, zijn weer eerrruuuggg leuk hoor! De prijs deze keer is een kadobon van Crafty Emma's store
En als je op je kaartje een digi gebruikt van KennyK kan je ook 5 digi's winnen!!

Dus doe lekker mee allemaal!!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenge:
Stamptacular Sunday Challenge: cute as a button.

O ja, ook nog even zeggen dat ik in de top 3 ben beland bij Christmas challenges with Sketches!!! Leuk hè!! Dit was het kaartje wat ik daarvoor had gemaakt:

Dit was het voor vandaag, een hele gezellige dag verder en tot de volgende blogs!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge ATSC

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Addicted to Stamps Challenge: recept: steentjes - bloemen - lint.
Leuk hè!!! Dit kaartje heb ik er voor gemaakt:
Ik had vorige week een schitterende candy gewonnen bij Elaine, waar onder andere dit mooie papier in zat!! Dat wilde ik graag gebruiken voor dit kaartje. Het is van My Minds Eye: miss Caroline, Fiddlesticks.
Ik heb Tilda ingekleurd met m'n copics, voor het eerst écht de plooien proberen te kleuren..... het Magnolia Ink magazine er bij en de aanwijzingen opgevolgd.... ben niet helemaal happy, moet nog veel oefenen..... De bloemen zag ik van de week bij Angela op haar blog, vond ze zo mooi dat ik dat ook eens wilde proberen.... de buitenkant met distress inkt mustard seed wat geel gekleurd en de binnenkant met m'n copics wat gekleurd.
Ik heb de sketch gebruikt van Midweek Magnolias. Ik heb ook nog een swirl gebruikt, dat is een creatable. Nog wat hotfix steentjes, wat lint in de vorm van een strikje, een verbandgaasje en m'n kaartje is klaar.....
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden, ik lees jullie reacties graag!!!
De andere leden van het dt hebben ook hele mooie kaartjes gemaakt!! En we hebben een nieuw dt lid: Kjersti, jullie moeten écht even gaan kijken op haar blog, ze maakt schitterende kaartjes en kan zoooooooo mooi inkleuren met copics, écht super!!!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenge:
Midweek Magnolias : de sketch

Later vandaag kom ik met nog een kaartje, tot dan!!

groetjes Arjette.

dinsdag 13 maart 2012

Nieuwe uitdaging Elke Kaart een Feestje

Hoi allemaal,

Vandaag een nieuwe challenge bij EKEF: zomaar, omdat ik aan je denk. De dames van Team Roze hebben weer prachtige voorbeeldkaartjes gemaakt, ga maar eens kijken zou ik zeggen!!
De sponsor deze week is: Stampfairy
Je kan een kadobon winnen van $ 10,-!!
Doen jullie gezellig mee allemaal?
Fijne dag allemaal verder!

groetjes Arjette.

zaterdag 10 maart 2012

Winters kaartje

Hoi hoi,

ik zag gister een leuke sketch op Christmas challenges en wilde daar graag een kaartje voor maken!! Met één dt minder kan ik dit weer doen, leuk!!! Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:

Ik vind dit zo'n super leuk stempeltje!!! En het extra thema is: maak een winters kaartje, nou dat is met schaatstende Tilda toch wel gelukt!
Het papier is weer van Maja Design, vintage winter en ik heb m'n stempel ingekleurd met copics.
Het hekje is een Magnolia doohickey, ik denk nog steeds dat Tilda niet écht lekker op het hekje zit maar heb haar er toch maar weer opgezet LOL. De sterren zijn van Memory Box. De bloem is ook een Magnolia doohickey en de rest heb ik gemaakt met creatables. Nog een paar hotfix pareltjes en een verbandgaasje en m'n kaartje is weer klaar!!
Ik wil dit kaartje ook mee laten doen aan de challenge van:
Just Magnolia : blauw wit
Iedereen die gereageerd heeft op mijn vorige kaartje: dank je wel, super!!!! En ik hoop dat jullie deze ook weer leuk vinden!
Allemaal een heel fijn weekend verder, hier schijnt lekker het zonnetje!!

groetjes Arjette.

dinsdag 6 maart 2012

Nieuwe uitdaging Elke Kaart een Feestje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje, gelukkig een iets makkelijkere dan vorige week want daar was toch enige onduidelijkheid over....
Dit keer hebben een een sketch en het thema is muziek, nou, dat is goed te doen lijkt me!!!
Dit is het kaartje wat ik heb gemaakt:

Dit is de sketch die je gebruiken moet:
Aletta heeft een mooie sketch voor ons gemaakt!!!
De digi die ik heb gebruikt is van KennyK: Boogie Down en is ingekleurd met m'n copics.
Het papier is van My Minds Eye, de muzieknoten heb ik gemaakt met een pons. Nog wat knopen met een stukje jute touw erdoor en zo vond ik het wel genoeg. Ik hoop dat jullie m'n kaartje weer leuk vinden, ik lees het graag!!!!
En neem ook een kijkje op het EKEF blog om te zien wat de andere dames van team Turkoois hebben gemaakt, stuk voor stuk bjoeties hoor!!!
En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: de PRIJS!! Deze week kan je een kadobon van maar liefst € 15,-- winnen van Doe@ding dus zeker de moeite waard toch!! Veel succes allemaal!!
groetjes Arjette.

zondag 4 maart 2012

Groeien en bloeien!!

Hoi hoi,

Dit is m'n 2 kaartje van vandaag, niet vandaag gemaakt hoor... LOL, als je benieuwd ben naar het andere kaartje moet je even naar beneden scrollen.
Vandaag weer een nieuwe challenge bij KennyK: groeien en bloeien: dat betekend dus lekker veel bloemen gebruiken op je creatie. Dit is de kaart die ik heb gemaakt:


Er is een $ 15,- kadobon te winnen van Michelle's Scrapbooking & More


en als je een digi / stempel van KennyK gebruik op je kaart kan je 5 digi's van KennyK uitzoeken en er zijn een heleboel leuke digi's!!!!

Nog even over m'n kaartje: de digi van KennyK die ik gebruikt heb is Wasn't me en ik heb het ingekleurd met m'n copics.

Hier kan je de tag zien wat ik er tussen heb gestopt, ik heb de tag met een Magnolia doohickey gemaakt.
Het papier is van Maja Design, ik heb de randjes gekleurd met distress inkt, black soot. Er zit nl. een donker randje aan de zijkant en dat snij je eraf als je het op maat snij en dat vind ik eigenlijk wel jammer dus zo heb ik dat opgelost. De bloemen heb ik gemaakt met ponsen van Nellie Snellen met een papieren roosje van Marianne Design erin. De blaadjes heb ik ook gemaakt met een pons van Nellie Snellen. Onder aan het roze designpapier heb ik nog een randje geponst met een Martha Stewart pons. Met een lint nog een randje en een strik gemaakt. De tekst heb ik zelf op de computer gemaakt en uitgestanst met een nestabilitie, daarna op een iets groter stukje kraft karton geplakt. Nog een paar stukjes jute touw aan de tag en tekststans, een paar hotfix pareltjes er op en weer een kaartje klaar. Ik heb de sketch gevolgd van Sketch N Stash.
En ik wil het kaartje ook graag mee laten doen bij Scrap & More: bloemen.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!! Iedereen die gereageerd heeft op m'n vorige creaties, bedankt!!! En laat ook vooral weer even weten wat jullie hier van vinden, vind ik leuk!!!

Fijne zondag verder!!!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge ATSC

Hoi hoi,

Ik heb er weer een paar nieuwe volgers bij, wat leuk!!! Ik hoop dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te blijven volgen en laat gerust weten wat je er van vindt!!!
Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij ATSC, we hebben een sketch die je moet gebruiken.
Dit is mijn kaartje:

Niet zo'n beste foto... maar door de vakantie"drukte" had ik hem pas gisteravond laat klaar, zal proberen vandaag even een betere foto te maken bij daglicht...  zo, dat is intussen gedaan, deze is een stuk beter!!
Dit is de sketch die je moet gebruiken:


Ik vind het wel een hele leuke sketch om mee te werken!! 
Het afdrukje is een digi van Sylvia Zet voor Wee Stamps, ze heet Amy en is speciaal gemaakt voor de club van Tiets, is ze niet super lief!!! Nu is de digi nog niet in de webwinkel te krijgen maar later wel. Ik heb de digi ingekleurd met m'n copics.
Het design papier wat ik gebruikt heb is van Prima Marketing - madeleine. Ik vind het prachtig papier!!
Omdat het achterste vel wat ik gebruikt heb vrij druk is vond ik dat het kaartje weinig meer versiering nodig had... nog een scrappersflos touwtje, 2 knoopjes en 3 pareltjes en dat was het wel... 
Ga ook eens kijken op het ATSC-blog naar de voorbeelden die de andere dames van het dt gemaakt hebben, het zijn weer plaatjes hoor!! En doe natuurlijk gezellig mee met onze uitdaging!!!
Later vandaag kom ik met nog een kaartje dus tot straks!!!

O ja, m'n tante vond het kaartje erg mooi, dus missie geslaagd!! LOL

groetjes Arjette.

zaterdag 3 maart 2012

1 stempel - 2 inkleurtechnieken - Deel 9

Hoi hoi,

vandaag mogen Mieke en ik de kleuruitdaging voor Elke Kaart Een Feestje verzorgen, we hebben gekozen voor een stempel van Magnolia, cuddly siblings. Ik heb mijn stempel ingekleurd met copics:


Ik heb dit afdrukje gemaakt op DCP 190 papier, dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:
Huid: E13 - 11 - 00 - 000 - 53
Wangen: R21 - 20 en dan weer blenden met E000
Haar Tilda: E59 - 37 - 33 - 31 - 50
Haar Edwin: E35 - Y23 - YR23
Jurkje: RV34 - 32 - 11 - 10 - W1
Kleding Edwin: T6 - 5 - 3 - 1 - 0
Schoenen: T6 - 4 - 2 - 0
Schaduw rondom stempel: W2 - 1 - 0 - 00


Ik moet er nog een kaartje mee maken maar dat komt t.z.t. vanzelf wel langs.... 
Ga ook even bij Mieke kijken, zij heeft haar stempel héél mooi ingekleurd met distress inkt en Twinkling H2O.
Fijne dag allemaal verder, morgen kom ik weer met een kaartje (of 2 als ik vandaag nog een potje tijd kan vinden... LOL).


groetjes Arjette.