blog lay out

zondag 29 april 2012

Nieuwe challenge Addicted To Stamps Challenge blog

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe challenge bij het Addicted to Stamps Challenge blog: moederdag (maak een kaart voor een vrouw). Nou, makkelijke opdracht toch?? Dit is mijn kaartje:


Heb weer heerlijk zitten knutselen, het papier is van Glitz, pretty in pink, écht super mooi vind ik dat!!!! Mooi in de roze - bruin tinten, daar hou ik wel van LOL. Het stempeltje is van Magnolia, ik had dit afdrukje van Astrid gekregen op de clubdag van Tiets, ze had het op een ander soort papier gestempeld en ik moet zeggen: het kleurt fantastisch!!!! Maar eerst mijn DCP papier maar 'even' opmaken want ja, anders blijft dat weer in de kast liggen ben ik bang... en dat is toch ook weer zonde want dat kleurt ook prima! Ik heb het ingekleurd met m'n copics. De plooitjes heb ik gemaakt zoals Astrid ons dat had laten zien, moet nog wel even oefenen maar ach, gaat vast goed komen.... ik ben één van de gelukkigen die een dagje mag gaan kleuren bij Wenda, daar ben ik écht super blij mee, zij kan zo ontzettend mooi kleuren!!!! Dus daar ga ik vast nog een heleboel tips en trucjes leren, kan niet wachten!!!!
Alle randjes heb ik gedistressed met de distresser van Tim Holtz en daarna beïnkt met Brushed Corduroy. Aan de buitenkant een randje geborduurd, de gaatjes maak ik altijd met de Tim Holtz lineaal, super ding vind ik dat, dan krijg je de gaatjes mooi op de zelfde afstand.
De vlinder die is er ook eentje van Tim Holtz, het hartje en het takje zijn gemaakt met creatables van Marianne Design. De bloemetjes en de blaadjes heb ik geponst met Nellie Snellen ponsen en de roze bloemetjes daarop zijn ook van Marianne Design. Nog een stukje kant eronder (niet eens een wondgaasje gebruikt zie ik nu LOL) en een strengetje pareltjes.
De tekst heb ik gemaakt op mijn computer en met een nestabilitie uitgestanst. Wat hotfix pareltjes voor de afwerking en mijn kaartje was klaar.
Ga ook zeker even kijken op het ATSC-blog wat de andere dames gemaakt hebben, stuk voor stuk plaatjes hoor!!! En doe natuurlijk gezellig mee!
Ik zag ook dat ik er weer een paar volgers bij heb, super leuk!! Ik hoop dat jullie leuke ideetjes bij me op kunnen doen!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Stamp with fun: de sketch
Magnolia Stamp Lovers: stitching
Stamping Scrapping Challenge Central: moederdag
Magnolia Mania: bingo - distressing - lace - Tilda
Midweek Magnolia: Open theme
Simon Says Stamp: anything goes
Creative Inspirations: anything goes
Stamptacular Sunday Challenge: spring bling
Fijne dag allemaal en morgen veel plezier op Koninginnedag!!! Wij gaan lekker een dagje naar Walibi, op zulke dagen is het tenminste goed te doen om lekker vaak in de attracties te kunnen gaan en dat vinden de kids geweldig (en jullie nu niet allemaal ook gaan hoor want dan wordt het weer veels te druk LOL)!!! Wij wat minder, ben niet zo van de attracties en zéker niet die in Walibi!!! Maar gelukkig gaan m'n broer, schone zus en kids ook mee dus hebben wij het ook gezellig, heb er zin in!!!! De weersvooruitzichten zijn ook prima dus dat moet helemaal goed gaan komen!!

groetjes Arjette.

vrijdag 27 april 2012

Laatste kaartje voor Marianne Design

Hoi hoi,

vandaag het laatste kaartje wat ik gemaakt heb als Designer of the Month voor Marianne Design. Ik vond het erg leuk om te doen, het was voor mijn doen best wel een andere stijl van kaartjes maken maar dat is dan juist de uitdaging. Dit is het kaartje geworden:


Het is een jongenskaart geworden dus niet al te veel tierelantijntjes... het papier is van het paperpad PK9078, het plaatje is van een nieuw knipvel DDK3201, leuk knipvel is dat!!! De vlaggetjes heb ik gemaakt met een magnolia doohickey, de letters heb ik uitgeponst met een oude lettertang. De muzieksleutel heb ik gemaakt met een creatable LR0167. Nog wat knoopjes van de markt met een jute touwtje erdoor en het kaartje was klaar.
Marianne, erg bedankt voor alle mooie spulletjes die ik mocht ontvangen, ik heb er lekker mee aan de slag kunnen gaan!!!
Allemaal een fijn weekend, zondag ben ik er weer met een kaartje voor een nieuwe uitdaging voor ATSC, de blog hop loopt daar nog hoor, je kan nog t/m morgen mee doen en er zijn écht hele leuke prijzen te winnen!! Er is niet zo veel deelname als we gehoopt hadden dus je maak zeker een goeie kans op een mooie prijs!! Ga nog even kijken zou ik zeggen...

groetjes Arjette.

donderdag 26 april 2012

Iets héééél anders!!!

Hoi hoi,

even iets heel anders..... kleine meisjes worden groot.....


Met toestemming van Laura hoor.... ze heeft vanavond galabal omdat ze in het examenjaar zit en de schooltijd er op zit, alleen 'nog even' haar examen doen in mei en dan op naar de volgende opleiding, tenminste, dat hopen we dan maar..... Maar trotse mamma moest even een fotootje laten zien hoor, hier nog eentje...


Groetjes Arjette.

ps wat super leuk zoals jullie reageren, geweldig!!!! Ik ga het haar morgen allemaal laten lezen!! 

dinsdag 24 april 2012

Kaartje Marianne Design

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje wat ik gemaakt heb met de materialen van Marianne Design.


Het papier is een paperpad nr PB7033, Eline's Folklore. Mooie kleurtjes zijn dat! Het knipvel wat ik heb gebruikt is nr. DDK3206. Ik heb er wat kleine vlindertjes bij geponst. De bloemen heb ik gemaakt met de creatable nr. LR0169 met daarop paper roses nr, RB2210, dat kleurtje paste er perfect bij. De randjes heb ik een kleurtje gegeven met distress inkt. De takjes heb ik gemaakt met creatable nr. LR0157.
Linksboven heb ik een creatable geplakt die nieuw uitgekomen is deze maand, nr. CR1216.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge bij EKEF

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij EKEF, het is deze keer een kleurenuitdaging, gebruik de kleuren geel, lichtblauw, lichtgroen en abrikoos, met als extra optie; you've got mail. Het is wel écht de bedoeling dat je deze kleuren gebruiken gaat, anders zijn we genoodzaakt de inzending te verwijderen en dat zou zonde zijn, toch?? Ga maar eens kijken op het EKEF blog, de dames van team Roze hebben écht schitterende creaties gemaakt, er zit zelfs een hele mooie brievenbus bij, super mooi!!!!!
De sponsor is Letraset/Colart, op het EKEF blog staan de verdere details.

Ik hoop dat er weer veel mensen mee gaan doen!!!

groetjes Arjette.

zondag 22 april 2012

Reminder challenge ATSC

Hoi hoi,

even een reminder voor de challenge bij ATSC, de uitdaging is taart en/of borduren en er zijn hele leuke prijzen te winnen als je ook een bloghop doet, als je de details nog even weten wilt kunt je hier even kijken, doe allemaal gezellig mee!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 17 april 2012

Nieuwe challenge Elke Kaart een Feestje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Elke Kaart een Feestje, maak je eigen bloemen en doe daar iets bijzonders mee. Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb, het is ook gelijk weer een kaartje met materialen van Marianne Design, omdat ik designer van de maand april mag zijn.


Het papier is van Marianne Design: Flower Power PK9078, vrolijk en fleurig papier vind ik dat! Het stempeltje is van Don & Daisy nr. DDS3317, vind dat wel een heel lief stempeltje!! Ingekleurd met flexmarkers, alleen de haren vind ik niet goed gelukt maar dat viel niet mee... volgende keer beter zullen we maar zeggen...
Links heb ik een mal gebruikt van Memory Box, prachtig vind ik die!!! Rechts een rand gemaakt met creatable LR0201. De bloemen heb ik gemaakt met Nellie Snellen ponsen en daarna gekleurd met distress inkt. Daar bovenop een paper rose van Marianne Design, Sunshine RB2202. En ja hoor Ula, daar zijn mijn takje weer LOL, ook gemaakt met een creatable LR0157.
De tekst heb ik zelf gemaakt op de computer en met een nestabilitie uitgestanst. Een jute touwtje erdoor maakt het net effe meer af. En uiteraard een gaasje eronder...., blijf dat leuk vinden!
Ik heb de sketch gebruikt van het Crafting Life Pieces challenge blog, daar wil ik graag met de challenge mee doen.
Onze sponsor deze week is Nellie Snellen, de prijs zijn bloemenponsen, super leuk toch?
Dus doe allemaal gezellig mee!!
Ik had er weer een volger bij zag ik, leuk!!!
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden, ben benieuwd, laat het me vooral weten!! LOL

groetjes Arjette.

maandag 16 april 2012

Tasje gemaakt met Marianne Design spulletjes

Hoi hoi,

reuze bedankt voor al jullie leuke reactie weer op mijn vorige kaartje!!!
En ik had wéér mazzel gisteren.... op het lovely hänglar blog was ik de random winnaar van een super mooi lintenpakket in het roze, wat leuk hè!!!


Vorige week ben ik met dit tasje in de weer geweest, leuk om sokjes of iets dergelijks in te doen als kadootje toch? Ik heb weer spulletjes gebruikt van Marianne Design omdat ik nog steeds designer of the month mag zijn... ;) De stempel is een snoesje: HM9415. Die heb ik ingekleurd met de flexmarkers, het was ook een voorbeeld voor de demo die trouwens helaas erruuggg rustig was.... het was veels te mooi weer buiten dus iedereen ging lekker in de tuin aan de slag denk ik... wel jammer hoor maar ik mag het in het najaar of in de winter misschien nogmaals proberen... Het papier is van Eline's Romantic Nursery PB7038. Tussen 2 lagen papier heb ik een stukje kraft papier geplakt wat ik door mijn ribbelmaker heb gehaald en met cracklepaint heb bewerkt. Het randje linksboven is een craftable CR1216 die deze maand nieuw uitgekomen is, mooi is die hè? Het randje rechts is een Creatable LR0161, de hartjes zijn nr. LR0159, het label is nr. LR0154. Alle randjes heb ik met distress inkt brushed corduroy gekleurd.
En zo ziet het tasje er uit met het label er uit:


De hartjes en voetjes heb ik uitgeponst uit het design papier. Nog wat halfpareltjes hier en daar, een houten hart met "Love" en wat sprietjes met pareltjes en uiteraard een gaasje erachter en toen vond ik het wel af.
Ik hoop dat jullie het ook weer leuk vinden!!
Ik wil met dit tasje graag mee doen met de challenge bij het Scr@p-Cards Challenge Blog: pimp een tasje of zakje.

groetjes Arjette.

zondag 15 april 2012

Verjaardag ATSC:Taart en borduren


Hoi hoi allemaal!!!

We hebben een feestje vandaag bij Addicted to stamps Challenge blog, het is onze 
1e verjaardag !!!!
De komende 2 weken vieren we dat met een nieuwe challenge en een blog hop.
Hoe werkt de bloghop? Als je even ga kijken op het blog van ATSC  dan kan je daar alle details vinden en je kan ook de lijst zien van onze geweldige sponsoren en prijzen en die zijn zéker de moeite waard!!!!
Onze challenge deze keer is: Taart en borduren.
Dit is het kaartje wat ik er voor heb gemaakt:


Ik heb het papier gebruikt van MME: lost and found, ik had van de week wéér eens geluk en had deze mooie paperpad gewonnen bij Nicole haar Stamps and Cards blog, hoe leuk is dat!!!! En het is écht een super mooi paperpad hoor, helemaal mijn kleurtjes, dus Nicole, nogmaals onwijs bedankt, ben er heel blij mee!!!! Daarop heb ik een stempeltje gebruikt van Marianne Design, Don en Daisy, Sweet Daisy DDS3306. Ik heb het ingekleurd met flexmarkers. De vlaggetjes heb ik gemaakt met een Magnolia Doohickey en daarop heb ik houten letters geplakt die ik eerst met crackle paint heb bewerkt. 
De bloemen die ik gebruikt heb zijn paper roses van Marianne Design. De takjes heb ik geponst met een Martha Stewart pons. Een stukje kant eronder, ook van Marianne Design, uiteraard weer een verbandgaasje er onder, nog wat plakparels erbij, het randje geborduurd en toen was ik wel tevreden....
Ik heb de sketch gebruikt van de club van Tiets voor de wedstrijd van April.

Nou, even over de bloghop: als je bij het ATSC blog vandaan komt, dan ben je op de goede weg. Als je de volgorde nog niet weet kan je even op het ATSC blog kijken maar ik ben de eerste in de rij dus kan me eigenlijk niet voorstellen dat je de weg kwijt bent.... LOL. De volgende stop in de hop is het mooie blog van Kjersti.
Succes met de bloghop en bedankt voor het meedoen, vergeet niet: als je wilt winnen moet je op alle dt blogs een reactie achterlaten, inclusief het Addicted to Stamps blog en een kaartje maken wat voldoet aan de challenge. Ik hoop dat jullie allemaal gezellig meedoen!!!!!

Fijne zondag verder allemaal!!!!


Hello dear stampers,

The ATSC team are celebrating as it's our

1st Birthday !!!

For the next two weeks we are celebrating with a new challenge and a blog hop.
How does the blog hop work?! Please hop over to the ATSC blog for more details & there you can also see our list of lovely sponsors and prizes.

Our challenge this fortnight is 
CAKES + STITCHING


If you are visiting me today on the blog hop and you have arrived on my blog from Addicted to Stamps Challenge Blog then you are on the right track, if you have lost you way pop back to the ATSCchallenge blog and the blog hop order is available to see there. 
The next stop on the blog hop is Kjersti's beautiful blog!!
Good luck and thanks for joining us for our 1st Birthday blog hop, & don't forget in order to win one of the lovely prizes you need to comment on all the DT's blogs & the Addicted To Stamps Challenge blog.

Groetjes Arjette

vrijdag 13 april 2012

Kaartje Marianne Design

Hoi hoi,

Ik zag dat ik er weer wat volgers bij had, wat leuk!!! Ik hoop dat jullie wat ideetjes bij me op kunnen doen! Vanmorgen heb ik dit kaartje afgemaakt met spulletjes van Marianne Design


Het vrolijke papier is van paperpad Flower Power PK9078. Het beertje is stempel nr. SF1109, deze heb ik ingekleurd met Flexmarkers, ik mag morgen een demonstratie geven in een hobbywinkel in Schagen, Lenianel, met flexmarkers, leuk hè!! Ik hoop dat er een heleboel mensen komen en dat ik ze enthousiast kan maken natuurlijk. Het kleurt bijna hetzelfde als met m'n copics, alleen had ik niet alle kleuren tot mijn beschikking dus dat werkte wat lastig maar het is toch wel redelijk gelukt denk ik.... een gaasje erachter maakt het naar mijn idee net effe meer af... er gaan er nogal wat gaasjes door hierzo LOL!!
De tekst heb ik gemaakt met een nieuwe creatable, nr. LR0220, er zijn 6 verschillende setjes te koop!!!
De bloemen zijn paper roses, Sunshine RB2202 en Green RB2207.
Ik heb de sketch gebruikt van Sketch Saturday en wil graag meedoen aan die challenge.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 10 april 2012

Nieuwe challenge Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Elke Kaart Een Feestje, stoer.

Team Roze heeft super leuke en stoere voorbeelden gemaakt, ga maar eens kijken op het blog.
Onze sponsor is Karen Doodles, je mag 3 digi's uitzoeken!

Doen jullie weer gezellig mee??

groetjes Arjette.

zondag 8 april 2012

Nog een Marianne Design kaartje

Hoi hoi,

Fijne paasdagen allemaal!!
Ik heb weer een kaartje gemaakt met de spulletjes die ik gehad heb van Marianne Design.


Het stempeltje is SF1109, ingekleurd met m'n copics, is ie niet schattig!! Het papier is Flower Power PK9078. De knoopjes heb ik ook gemaakt met een creatable LR0188. De tekst heb ik zelf gemaakt met de computer en uitgesneden met een nestabilitie. Nog een jute touwtje er omheen en kleine stukjes door de knoopjes en klaar. Ik heb de sketch gebruikt van Tuesday Morning Sketches, daar wil ik graag mee doen aan de challenge.
Ik vind het wel een lief kaartje geworden.... ben benieuwd wat jullie er van vinden!
Gezellig weekend verder en tot de volgende kaart!

groetjes Arjette.

Nieuwe challenge KennyK

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Kenny K's Krafty Girlz: Diamonds.
Deze week is Marianne Design onze sponsor.


Je kan een hele leuke stempel winnen en een creatable, ga maar eens op het KennyK blog kijken. En als je een digi/stempel gebruik van KennyK mag je 5 digi's uitzoeken.


Neem maar eens een kijkje op het blog wat voor mooie voorbeelden het design team heeft gemaakt!
Ben straks weer terug met een kaartje.

groetjes Arjette.

donderdag 5 april 2012

Marianne Design kaartje

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje wat ik gemaakt heb met de materialen die ik van Marianne Design heb gekregen.


Ik heb eindelijk weer eens een plaatje in 3-d geknipt en geplakt, wat is dat een tijd geleden zeg!!! Wel weer heel leuk om te doen hoor! En een stuk sneller klaar als het plaatje inkleuren want daar heb ik altijd wel heel wat tijd voor nodig.... Het knipvel is DDK3206. Het papier wat ik gebruikt heb is één van de nieuwe paperpads: Indian Summer PK9076, mooie vrolijke voorjaarskleurtjes! De woorden "van harte beterschap" is ook met een nieuwe creatable gemaakt, LR0220, er zijn nog andere hele leuke teksten ook maar die zien jullie nog wel langs komen op mijn andere kaartjes. De cirkel achter het plaatje is ook een creatable LR0168 en de bloemen heb ik gemaakt met LR0169 met daarop een geel bloemetje, paper roses, ook van Marianne Design RB2202. De randjes heb ik met distress inkt van geel gekleurd. 
De takjes zijn ook een creatable al weet ik zo effe niet welk nummer die hebben. De vlinders heb ik gemaakt met een oude pons. Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden!

groetjes Arjette.


dinsdag 3 april 2012

Magnolia kaartje

Hoi hoi,

dit is m'n 2e kaartje vandaag, ja ja, ben druk bezig... LOL Dus effe naar beneden scrollen als je benieuwd bent naar het andere kaartje....
Niet allemaal vandaag gemaakt hoor, die andere had ik vorige week al klaar! Deze heb ik wel vanmiddag afgemaakt, moest ook wel want ik wil hem mee laten doen met de challenge bij Midweek Magnolias, daar hebben ze een sketch die je moet volgen. Dit is mijn kaartje geworden:


Een kaartje in lekkere frisse voorjaarskleurtjes! Tilda is al een oudje, gemaskerd op een hekje, ook van Magnolia. Ik heb weer gekleurd met m'n copics. Het papier is van Maja Design, ook van vorig jaar, dat moet ook op hè... De bloemetjes heb ik zelf gemaakt met creatables, de takjes ook, de swirl volgens mij ook (dat ie zelfgemaakt is weet ik wel maar ik bedoel dat ik denk dat het ook een creatable is.....LOL).
Het ronde opengewerkte bloemetje is een die van Memory Box, net als het dubbele bloemetje wat daarbovenop ligt (en dus onder het bloemetje gemaakt met de creatable... snappen jullie??) De randjes heb ik gekleurd met zo'n Cat's eye. Natuurlijk weer een gaasje eronder, vind ik altijd erruugg leuk staan. En nog wat hotfix pareltjes er op en mijn creatie is weer klaar.
Ik wil dit kaartje mee laten doen met de volgende challenges:
Midweek Magnolias: een sketch
Just Magnolia: springtime
Papertake Weekly Challenge: anything goes
Zo, nu duurt het weer effies hoor, ga wel weer lekker aan de knutsel maar een beetje voorwerken voor dt werk.... Bedankt weer voor jullie reacties allemaal, super leuk!!!!!

groetjes arjette.

nieuwe uitdaging Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje!!! Het is weer de eerste van de maand dus werken we met een sketch, dat vind ik toch altijd wel héél leuk om te doen!! Dit is mijn kaartje:


Dit is de sketch die je moet gebruiken:


En als extra optie hebben we "attitude". Ga ook zeker eens kijken op het blog, het team Turkoois heeft weer super zijn best gedaan met allemaal hele mooie kaartjes en deze maand hebben we Astrid Broer als gastdesigner en zoals jullie allemaal weten maakt zij schitterende kaartjes!!!!!
Onze sponsor deze keer is Doeading met een tegoedbon.
Ik heb een Hanglar & Stanglar stempel gebruikt die ik van iemand heb gekregen (dank je wel!!!) en ingekleurd met m'n copics. Het papier is van My Minds Eye Fiddlesticks. De stansen achter het plaatje zijn gemaakt met een die van Memory Box, wat heeft die mooie dies zeg!!!! Ik heb ze bij Jacobi vandaan, die heeft er een heleboel hoor!!
De bloemen zijn weer gemaakt met een nestabilitie van Spelbinders, het hart met copics gekleurd en het randje met distress inkt gemaakt. De takjes zijn weer gemaakt met een creatable van Marianne Design, dat is toch wel een favoriet van mij hoor! Een gaasje achter het afdrukje en wat vlinders uitgeponst en opgeplakt. De letters zijn gemaakt met een alfabet van Tim Holtz. Het hartje is van Kars, er zitten 9 soorten in een doosje, allemaal heel mooi, ze hebben wel meerdere verschillende doosjes volgens mij.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenge:
Lovely Hänglar Only blog: make your own flower
Fijne dag verder!

groetjes Arjette.

zondag 1 april 2012

nieuwe challenge bij KennyK

Hoi hoi,

dit is mijn 2e kaartje van vandaag (niet vandaag gemaakt hoor.....) dus als je die andere wilt zien moet je even naar beneden scrollen...

De nieuwe challenge bij Krafty Girlz Kenny K's is "April Fool". Het is dus de bedoeling dat je een grappig kaartje maakt... Ik vond dit wel een grappige digi en vooral in combinatie met de tekst. Mijn zwager wordt over 2 weken 40 dus..... voor hem dit kaartje gemaakt. De digi heet Cookie Man, ik heb hem ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Basic Grey. Een jute touwtje, een stukje jute met 2 knoopjes vond ik genoeg voor een mannenkaart. Ga ook eens kijken op het KennyK blog om te kijken wat de andere dt leden hebben gemaakt. Deze week worden we gesponsord door Bearly Mine Designs


Je kan kiezen uit 2 design vellen pakketten dus dat lijkt me een hele leuke prijs!!
En als je een digi gebruikt van KennyK dan mag je 5 digi's uitzoeken, ook de moeite waard dus doe gezellig mee!!

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenge:
Papertake weekly Challenge blog: een sketch
Dinsdag ben ik er weer met een kaartje, tot dan!
groetjes Arjette.

Nieuwe challenge ATSC en Designer of the Month van Marianne Design!!!

Hoi hoi,

vorige week kreeg ik een mailtje van Marianne Perlot van Marianne Design of ik Designer of the Month wilde zijn voor de maand april!! Nou, super natuurlijk, dus ik heb ja gezegd!! Leuk hè!!! Je wordt dan schromelijk verwend met allerlei mooi spullen die nieuw uitkomen in de maand april en daar 'moet' je dan 2 kaartjes per week mee plaatsen gedurende de maand, april in mijn geval. Vandaar dat jullie ook niets van mij gezien hebben afgelopen week, ik was druk aan de knutsel.....
Dit is één van de kaartjes die ik gemaakt heb:


Dit kon ik mooi combineren met de challenge van ATSC, lente / pasen. En wat is er nou heerlijker dan in de lente in het zonnetje te zitten op een tuinbankje met een bakkie thee??? (of koffie....). De stempel heeft nr. DDS3318 en komt deze maand uit, is het geen schatje?? Ik heb het ingekleurd met m'n copics. De rand heb ik gekleurd met distress inkt, lekker fris met een geel kleurtje. Dat heb ik ook met het tekstlabeltje gedaan. Het scrappapier is ook van Marianne Design, paperpad Eline's Romantic Nursery, nr. PK7038, mooie zachte kleurtjes. De bloemetjes bovenin heb ik gemaakt met een pons, die aan de zijkant van de stempel zijn oa bloemetjes van Marianne Design. De tekst heb ik zelf gemaakt op de computer en uitgestanst met een nestabilitie. Een gaasje achter de stempel, nog wat jute en een hartje en m'n eerste kaartje is klaar....
Jullie moeten ook zeker even kijken op het ATSC blog want de andere dames van het dt hebben weer prachtige werkstukjes gemaakt!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de challenges:
Sketch N Stash challenge blog: de sketch
Simon Says Stamp Challenge: anything goes
Party Time Tuesdays: anything goes
Creative Card Crew: Spring
The Crazy Challenge: add a sentiment
Wags 'n Whiskers Stamps: say it with flowers
Ik hoop dat jullie m'n kaartje leuk vinden, ben benieuwd dus laat gerust een reactie achter!!!

groetjes Arjette.