blog lay out

dinsdag 29 mei 2012

Nieuwe challenge Elke Kaart een Feestje: Proost

Oeps, helemaal vergeten dat het vandáág dinsdag is, ben altijd een beetje in de bonen met die extra zondagen..
Maar vandaag dus een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje: Proost!! Dit is het kaartje wat ik er mee gemaakt heb:

Ik vond deze digi wel heel geschikt! Het is er eentje van KennyK, ingekleurd met m'n copics. Een neef van ons is ook druk met z'n examen bezig en als hij geslaagd is is deze kaart voor hem. Het papier wat ik heb gebruikt is van Basic Grey - Oxford, dat vond ik wel toepasselijk met dat wiskunde-achtig papier en die brilletjes en schoolboeken. De sterren heb ik gestempeld met een magnolia stempel met distress inkt en toen uitgesneden en verhoogd opgeplakt. De letters zijn van de Alfabet-box van Kars. Nog een jute touwtje er omheen en klaar.....
De sponsor deze week is Spelbinders


En de prijs liegt er niet om deze keer!! Ga maar eens kijken op het EKEF blog, daar zie je wat het precies is, zeker de moeite waard hoor!!!!
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!
Vandaag heeft Laura haar laatste examen en dan heeft ze (als het goed gegaan is tenminste...) 3 maanden vakantie!!!!! Ze gaat zo nu en dan wel aan het werk hoor, anders duren die 3 maanden wel heel erg lang (ook voor moeders LOL).
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenges:
Cards for men: congratulations
Nou, gezellige dag allemaal verder en tot de volgende blog!!

groetjes Arjette.

zondag 27 mei 2012

Bingo!!!!

Hoi hoi,

vandaag op deze 1e pinksterdag hebben we een nieuwe challenge bij het Addicted to Stamps Challenge blog, een bingo. Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Dit is de bingo kaart:
 

Ik heb dus gekozen voor het rijtje: borduren - kant (klein stukje onderaan het kraft papier) - 2 knopen.
Ik ben weer heerlijk aan de slag gegaan met de spulletjes die Jolanda van 't Scraphuis me heeft toegestuurd. Dit is Magnolia - Ohoj Tilda, een hele leuke stempel vind ik dat!!! Ik heb weer lekker gekleurd met m'n copics. Het papier is van Bo Bunny - Country Garden. Ik vind dat compas hierbij wel heel leuk staan!!
Het cardstock in een mooie aquablauwe kleur past ook heel goed, het randje heb ik met een oude pons gemaakt. De knoopjes komen van de markt, ik heb er een stukje jute touw doorheen gehaald. Achter het afdrukje een stukje kraft karton wat ik door de ribbelmaker heb gehaald en met distress crackle paint heb bewerkt. Boven het afdrukje heb ik een stukje verbandgaas met jute touw bij elkaar geknoopt en zo rond het afdrukje geplakt. Onder het afdrukje langs ook nog een stukje jute touw met knopen erin. In de rechterbovenhoek heb ik 3 ankertjes geplakt die ik heb geponst en ook met crackle paint heb bewerkt.
Aan de onder- en bovenkant heb ik een randje geborduurd, de gaatjes geprikt met m'n Tim Holtz liniaal.
Laura was donderdagmiddag op het strand, even bijtanken van de examens en ik had haar een sms-je gestuurd of ze kleine schelpjes voor me mee wilde nemen en dat heeft ze gedaan, lief zijn ze hè?? En mooi van kleur, past perfect!!!
Hier het kaartje nog een keertje maar dan een foto in het zonnetje gemaakt:


Doen jullie allemaal gezellig weer mee? Ga maar eens kijken op het ATSC blog, m'n dt-collega's hebben allemaal super mooie kaartjes / creaties gemaakt!!! En laat gerust weten wat je van m'n kaartje vind, is super leuk om te lezen!!
Ik hoop dat jullie allemaal hele gezellige pinksterdagen hebben, het weer werkt in ieder geval super mee!! Wij gaan vanmiddag lekker bbq-en, de eerste keer dit jaar, hoop dat er nog vele keren zullen volgen LOL.

Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenges:
Tilda's town: waterfun
CLP Challenge blog: de sketch
Totally Gorjuss: something new (nieuwe stempel, nieuw papier, nieuwe schelpjes haha)
Magnolia Stamp Lovers: Hip 2 B square

Groetjes Arjette.

woensdag 23 mei 2012

Eerste dt kaartje!!!!

Hoi hoi,

Ik had vorige week hele mooie spullen ontvangen van Jolanda van 't Scraphuis en ben daar gister en vandaag heerlijk mee aan de slag gegaan!! Dit kaartje is het geworden:


De stempel is van Magnolia - Rosegarden Tilda, ik vind dat één van de mooiste van deze collectie. Ik heb haar ingekleurd met m'n copics en geprobeerd de tips en trucs van Wenda toe te passen, moet zeggen dat ik best tevreden ben over het resultaat, ik heb wel 3 uur gedaan over het inkleuren van de stempel.... Ik weet niet hoe jullie er bij zitten als je ga kleuren maar een héle goeie tip van Wenda (vind ik dan hè...) is om je hele onderarm op tafel te leggen! Ik kleurde altijd heel dicht bij me en m'n arm hing een beetje in de lucht, maar zo met je arm ondersteunt kleurt een stuk ontspannender!
Het scrappapier is van Bo Bunny - Country Garden, ik heb oa stripe en weathered gebruikt. Heerlijke vrolijke kleurtjes, perfect om met dit weer mee aan de slag te gaan!! Ik heb alles gemat op kraft karton. Alle randjes heb ik een kleurtje gegeven met distress inkt - brushed corduroy. Het hekje, de heart swirl, de bloem en het doohickey hart zijn allemaal van Magnolia. Het doohickey hart heb ik bestempelt met een Magnolia stempel en er een wit en geel lintje aan vast geniet. De gele bloem is een paper flower van Marianne Design. Rondom het afdrukje heb ik met een Perlen Pen - Eis-Weiss nog wat stippeltjes gemaakt. Nog een paar pareldraadjes en uiteraard mag het verbandgaasje niet ontbreken... LOL
Ik heb buiten ook nog een fotootje gemaakt, ziet er toch nét weer effe anders uit, maar dan komen de kleurtjes anders over dus vandaar ook binnen nog maar een foto gemaakt, misschien lukt het vanavond beter als het zonnetje wat minder fel is..

Nou, ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, nu allemaal masaal gaan shoppen bij Jolanda van 't Scraphuis LOL, als je iets zoekt maar het is uitverkocht of je kan het niet vinden mag je Jolanda altijd even een mailtje sturen!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
The sketchy challenges: de sketch
Magnolia Down Under Challenge: make your own embellishment: flower
Creative inspirations: anything goes
Crealing: bloemen

groetjes Arjette

dinsdag 22 mei 2012

Uitdaging nr. 116

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje, Kraft / Wit + 1 andere kleur. Volgens mij wel een hele leuke uitdaging!! Dus doe allemaal gezellig mee, voor inspiratie kan je even kijken op het EKEF blog, daar staan weer schitterende voorbeelden gemaakt door team Roze, stuk voor stuk bjoeties hoor!!
De sponsor deze week is Colart / Letraset


en de prijs is een schitterende set Metallic Markers, zeer de moeite waard lijkt me!!! Succes allemaal!!

groetjes Arjette.

zaterdag 19 mei 2012

Geweldige dag gehad

Hoi hoi,

wat hebben we genoten vandaag!!!!! Ik ging vandaag naar Wenda om een workshop te volgen met copics, die ik een paar weken terug gewonnen had. Wat was het leuk en vooral leerzaam!! Wenda kan zo mooi diepte aanbrengen in een afbeelding en vandaag hebben we geleerd hoe dat moet, nog wel héél veel oefenen natuurlijk maar we hebben een beetje een idee. Samen met Samantha, Jolanda en Mariken hebben we de hele dag bij Wenda gezeten, 's morgens heel lief verzorgd door Rob met lekkere koffie en Mariken had wat lekkers meegenomen voor bij de koffie. Daarna aan het werk, goeie tips gekregen van Wenda over het aanbrengen van schaduw en het niet zo vast blijven zitten in het stramien van opeenvolgende kleurnummers.... en daarna lekker buiten de broodjes opgegeten die Rob voor ons had klaargemaakt. Toen weer aan het 'werk' en verder gegaan met haren kleuren, dat kan Wenda zooooooo mooi!!!! (niet alleen de haren kan ze mooi inkleuren hoor LOL). De dag vloog om!!
Daarna nog naar Doe@ding om lekker te shoppen (bedankt voor het langer openblijven Marlous) en toen weer naar huis.
Wenda, ik heb een geweldig leuke dag gehad en héél veel van je geleerd, het was super!!!!! Ontzettend bedankt voor alles!!!!!!
Fijn weekend allemaal!!

groetjes Arjette.

dinsdag 15 mei 2012

Uitdaging 115 EKEF

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje, een simpele deze keer: alles mag!
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


De sponsor is Nellie Snellen, wat de prijs is is nog niet bekend maar dat kan alleen maar leuk zijn toch? En wie is er nou niet gek op een verrassing??? Dus doe gezellig mee!
Even over mijn kaartje: mijn broer René is afgelopen zaterdag 50 jaar geworden en aangezien hij in Canada woont en we dus niet effe lekker een bakkie kunnen gaan halen heb ik hem maar een kaartje gestuurd... Hij heeft een eigen tuincentrum, behoorlijk groot en daar was het afgelopen zondag ook moederdag dus loei en loeidruk!! Dacht hem even te bellen om hem te feliciteren maar hij had niet eens tijd, 1.36 min. gesproken om precies te zijn hahaha!! Maar dat komt wel een andere keer..
De afbeelding is de helft van Flirty Seniors van Make it Crafty, ik heb het vrouwtje er vanaf gepoetst en een beetje bijgetekend in paint en afgedrukt. Hij is ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Basic Grey - Oxford. De radartjes zijn van dies van Tim Holtz, de cijfers zijn ook uitgestanst met een alfabet van Tim Holtz. De tekst heb ik weer zelf gemaakt op de computer en uitgestanst met een nestabilitie. Nog wat knoopjes en jute touw, de randjes gekleurt met distress inkt en klaar.
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de challenge:
Stamping Scrapping Challenge: maak een kaartje voor een man.
Ik heb er ook weer een paar nieuwe volgers bij gekregen zag ik, super!!!!! Ik hoop dat jullie wat ideetjes bij me op kunnen doen en laat vooral weten wat je er van vind, is altijd super leuk om te lezen!! Ik probeer ook altijd op jullie blog te komen kijken maar als ik op het fotootje klik krijg ik niet altijd een link te zien waar ik dan naar toe moet dus.... sorry als het niet lukt hoor!
Nou, dit was het voor vandaag, ik zit hier met de bibbers te wachten op Laura, vandaag haar eerste examen dus ik ben benieuwd..... ze had geschiedenis vandaag..... spannend!!!!! Hi hi, krijg net een sms-je dat ze werd geïntervieuwd door de krant dus wie weet staat ze morgen wel in de krant, mensen in de regio Schagen, even in de krant kijken!!! LOL

groetjes Arjette.

zondag 13 mei 2012

Zwart - wit + 1 andere kleur

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij het Addicted to Stamps Challenge blog, maak een kaartje in zwart - wit + 1 andere kleur. We moesten er allemaal wél even aan werken maar uiteindelijk zijn het stuk voor stuk bjoeties geworden hoor, ga hier maar eens kijken. Dit heb ik er van gemaakt:


Ik had deze afbeelding van Magnolia al ingekleurd liggen van een kleuren uitdaging een paar weken terug voor het Elke kaart een Feestje blog en die kwam nu goed van pas, ik heb het ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Maja Design, aan één kant zit (na het snijden tenminste) een donker randje, ik heb het rondom donker gemaakt met distress inkt black soot. Het grote hart is een Cheery Lynn stans, de kleine harten zijn van Marianne Design, evenals het takje aan de rechterkant. De randjes daarvan heb ik ook bewerkt met distress inkt, milled lavender. De houten hartjes zijn van Kars. De bloemen weet ik niet meer waar die vandaan komen, onder de rechterbloem heb ik een bloem geponst en geëmbosd van Nellie Snellen. Nog een paar pareldraadjes en een tekst die ik op de computer heb gemaakt en heb uitgestanst met een nestabilitie en uiteraard een stukje gaas er onder en toen vond ik het wel af...
Allemaal super bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige berichtje, ik vind het super leuk!!! 
Ook zag ik dat ik er weer een paar volgers bij heb gekregen, wat ontzettend leuk dat jullie mijn blog willen volgen, ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden en misschien hier en daar wat leuke ideetjes op kunnen doen!
Ik wil Mariska ook nog even ontzettend bedanken voor mijn handtekening, ik heb er ook zo eentje voor het EKEF blog maar vind het een hele leuke handtekening en heb gevraagd of ze hem voor me aan kon passen voor mijn eigen blog en dat heeft ze gedaan, super Mariska!!!!! Dank je wel!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de volgende challenges:
It's a Magnolia Challenge: roze - ponsen/stansen - bloemen

Allemaal een hele fijne dag, voor de moeders onder ons, een hele fijne moederdag!!

groetjes Arjette.

zaterdag 12 mei 2012

YYYEEEAAAAAHHHHH!!!!!!

Hoi hoi,

23 april zag ik op het blog van 't Scraphuis een oproep voor een aanvulling voor het designteam en dat leek met wel héél leuk!! Dus ik heb een poging gedaan en een kaartje opgestuurd, dit kaartje:


En nu krijg ik net een mailtje dat ik ben uitgekozen!!!! Oohhh ik vind het echt supergaaf zeg!!!
Samen met Angelique mag ik het team komen versterken, ik had al gezien dat zij ook mee deed en had al een donkerbruin vermoeden dat ze gekozen zou worden, ze maakt écht hele mooie kaartjes!! Dus vind ik het des te leuker dat ik er ook nog bij mag!!
Jolanda, onwijs bedankt en ik ga super mijn best voor je doen!!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 8 mei 2012

Van harte gefeliciteerd

Hoi hoi,

vandaag een kaartje met een digi die je op de club van Tiets kon 'krijgen' mits je er voor de uitdaging een kaartje van maakt, dit is mijn kaartje geworden:


De digi heet 'Springtime' en is getekend door Krista van Saturated Canary Digi's, wat kan zij toch ontzettend mooie digi's maken!!
Ik kreeg vorige week het nieuwe papier van Maja Design binnen en wilde dat hier voor gebruiken. Ik heb mijn digi ingekleurd met copics. De ovaaltjes onderaan het kaartje zijn gemaakt met een Memory Box die, net zoals de takjes. Het vogelkooitje en het vogeltje zijn van Tim Holtz. De tekst heb ik gemaakt op de computer en uitgestanst met een nestabilitie stans. Het spiraal takje is er eentje van Magnolia. Achter het afdrukje toch maar weer een verbandgaasje geplakt, vind dat toch wel héél leuk hoor LOL. 
In de hoeken aan de rechterkant heb ik 2 photocorners geplakt die ik uitgestanst heb met een quikutz stans.
Ik wil dit kaartje mee laten doen met de volgende challenges:
The sketchy challenge: de sketch gevolgd
Ook zag ik dat ik er weer wat volgers bij heb gekregen, wat leuk, welkom!!! Ik hoop dat jullie af en toe ideetjes bij me op kunnen doen!
Nou, laat vooral weten wat je er van vind, vind ik heel leuk om te lezen LOL!!

groetjes Arjette.

Al ..... jaar een prachtig paar!

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe challenge bij Elke Kaart Een Feestje, al .... jaar een prachtig paar!
Team Roze heeft geweldige kaartjes gemaakt, ga maar eens kijken!
De sponsor deze keer is Karen's Doodles


Op het EKEF blog kan je alle info nog een keertje nalezen, doe allemaal gezellig mee!!!

groetjes Arjette.

zaterdag 5 mei 2012

1 stempel, 2 kleurtechnieken, deel 18 Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe kleurtechiniek bij Elke Kaart Een Feestje. Ik mocht het samen met Mieke verzorgen deze keer. We hebben gekozen voor een combinatie van rood en geel, die zie je niet zo vaak voorbij komen dus wel een leuke uitdaging!! Dit is mijn uitwerking ervan geworden:


Ik heb de digi van Saturated Canary uitgeprint op DCP papier en ingekleurd met m'n copics.
gezicht: E13 - 11 - 00 - 000 Wangen: R22 - 20 Lippen R14 - 12
Haar: E59 - 50 - 37 - 33 - 31
Jurk: Y17 - 15 - 13 - 11
Jurk deels/sjaal/schoenen/bloem: R29 - 27 - 24 - 22
Gras/blaadje: YG97 - 95 - 93 - 17
Ogen: BG11
Schaduw: W1- 0 - 00 - BG0000
Ga ook eens kijken bij Mieke, zij heeft de digi ingekleurd met Twinkling H2O, dat ziet er ook heel mooi uit!!
Mijn kaartje volgt later nog wel met dit plaatje.
Fijn weekend allemaal en tot de volgende keer!!!

groetjes Arjette.



dinsdag 1 mei 2012

Challenge EKEF: een sketch

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij EKEF: een sketch. Dat vind ik altijd super om mee te werken, geeft mij een beetje houvast.... dit is het kaartje geworden:


Ik heb wéér het papier van Glitz - pretty in pink gebruikt, dat vind ik écht super mooi!!!
Dit is de sketch:

Als extra optie hebben we het thema: sport.
Ik heb de sketch gespiegeld. Mijn digi is er eentje van KennyK en ik heb haar ingekleurd met m'n copics. 
Het takje en het hartje zijn creatables van Marianne Design. De bloemen heb ik gemaakt met Nellie Snellen ponsen met daarop een bloemetje van Marianne Design. De tekst is van Create with TLC en die heb ik uitgestanst met een Magnolia die. De vlinderstans bovenaan is er eentje van Tim Holtz. De randjes van alles heb ik gekleurd met distress inkt. Bij dit kaartje toch weer een gaasje gebruikt, geeft toch net effe dat extraatje... LOL. Nog wat hotfix steentjes en pareltjes op draad erbij en ik vond hem af.
Ik heb dit kaartje gemaakt voor onze dochter Laura, zij zit in het eindexamen jaar en over 2 weken moet ze het gaan waarmaken.. ze staat er gelukkig goed voor en is super gemotiveerd dus wij hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!! Maar dat is de afgelopen 3 jaar zeker heel anders geweest, aldoor met de hakken over de sloot over en weinig tot geen zin in alles wat met school te maken had.... vandaar de boxende dame en de (vind ik tenminste) toepasselijke tekst. 
Ik weet het, het is de goden verzoeken, maar als ze slaagt is dit kaartje voor haar dus het ligt verstopt in de kast... nu maar hopen dat ik het eruit kan halen ergens half juni.... spannend!!! Maar wat denken jullie, kan dit als geslaagd kaartje??
De sponsor deze week is Doe@ding. De site ligt er momenteel helaas uit dus ik verwijs even naar het blog, als je wat wilt bestellen kan je dat via de mail doen, dat staat daar aangegeven.

Wij hebben gisteren een heerlijke Koninginnedag gehad!!! Gruwelijk verbrand, niet zo slim, we waren zonnebrand vergeten.... dus dat is niet zo handig.. maar het was super leuk!!! Wel drukker dan vorig jaar, er zijn meerdere mensen die door krijgen dat het op zulke dagen rustiger is in de pretparken.. maar nog steeds goed te doen hoor, korte wachttijden en schitterend weer dus wat wil je nog meer, heerlijke dag!!!
Ik hoop dat jullie allemaal ook een gezellige dag hebben gehad!!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen aan de challenges:
KennyK: anything goes.
Stamps & fun = creativity; gebruik een sketch van een andere lopende challenge

groetjes Arjette.