blog lay out

dinsdag 30 oktober 2012

The Winner Takes it all!!!

Hoi hoi,

dat is de titel van de nieuwe challenge voor Elke Kaart Een Feestje, we willen winnaars zien!
Dit kaartje heb ik voor deze uitdaging gemaakt:


Team Turkoois heeft allemaal super leuke voorbeelden gemaakt, ga maar even kijken als je tijd hebt!
Ik heb voor mijn kaartje papier van Authentique - fresh gebruikt wat ik van Jolanda van 't Scraphuis had gekregen, perfect papier voor bij deze digi volgens mij. Die is van Wags 'n Whiskers stamps, dat is ook de sponsor deze week:

Ik heb de digi met m'n copics ingekleurd, was even zoeken naar de juiste kleur blauw maar uiteindelijk wel goed gelukt... ik heb hem uitgestanst met een nestabilitie - Deckled Edge Classic Oval Large, de tekst heb ik zelf geprint en ook uitgesneden met diezelfde nestabilitie. De vlaggetjes zijn van Magnolia, de letters heb ik gemaakt met een alfabet van Tim Holtz - Typeset Alphabet. De kruisjes zijn gemaakt met een kruissteekpons en uiteraard heb ik er weer een verbandgaasje achter gedaan..... Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden!!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenge:

groetjes Arjette.

zondag 28 oktober 2012

Things with wings

Hoi hoi,

Hè, wat lekker dat uurtje extra zeg, het is nog lekker vroeg (vergeleken met gister om deze tijd hè...) LOL.
Things with wings, dat is de opdracht deze week bij onze nieuwe challenge bij Addicted to Stamps challenge.
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Deze digi is er eentje van Mo Manning - Winter Fairy Talva, wat een mooie hè!!! Ik heb haar ingekleurd met m'n copics. Op diverse plekken heb ik glitter gestrooid. Het papier is van Maja Design - vintage winter.
De vlaggetjes heb ik gemaakt met een doohickey van Magnolia, de letters met een die van Tim Holtz. De bloemen zijn gemaakt met een nestabilitie, het hulsttakje is er eentje van Marianne Design. Onderop nog een stans van Memory Box. Een stukje gaas en een strengetje met pareltjes maken het weer af. Diverse van de spullen die ik heb gebruikt kan je vinden bij Jolanda van 't Scraphuis, zie je iets niet dan kan je Jolanda altijd even een mailtje sturen en dan ze het misschien voor je bestellen!


Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!! Ga ook vooral even kijken op het blog van ATSC om te kijken wat voor bjoeties mijn dt-maatjes ook weer gemaakt hebben!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Mo Manning - Cute
Christmas challenges (with sketches) - de sketch met als extra: gebruik vlaggetjes of slingers
Totally Gorjuss: things with wings.

Fijne zondag allemaal, hier is het weer prutweer dus dat wordt naast een verjaardagsvisite lekker knutselen!! Ik ben lekker aan het oefenen met m'n twinkling H2O's, zooo leuk om te doen!!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 23 oktober 2012

Kerstkaartje

Hoi hoi!!!

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers, wat leuk!!! Ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden wat ik hier laat zien en ik vind het leuk als je laat weten wat je er van vind hoor!! LOL

Vandaag een kaartje wat ik gemaakt heb voor het blog van 't Scraphuis, een kerstkaartje deze keer.


Ik heb van Jolanda prachtig kerstpapier gekregen van Fancy Pants - Home for Christmas. Ik heb mijn Magnolia stempel Tilda with Cat gestempeld op aquarelpapier van Terschelling en ingekleurd met distress inkt en Twinkling H2O's. Ik krijg alleen heel moeilijk de twinkling op de foto terwijl dat juist zo'n ontzettend leuk effect geeft!! Jolanda heeft trouwens weer 6 nieuwe kleuren in het assortiment, hele mooie kleurtjes!!!
Hier nog een close-up foto van het stempeltje:


Als je er op klikt wordt het plaatje groter en als je goed kijkt kan je hier en daar wat twinkling zien...
Ik heb de huid gekleurd met distress inkt Tattered Rose en hier en daar wat schaduw met Vintage Photo. De rest is gekleurd met de twinklings. Het haar heb ik gekleurd met Rich Cocoa, het jurkje heb ik met 2 kleuren gedaan, eerst Rubilit maar dat vond ik te rood dus daaroverheen Terracotta Rose gedaan en dat werd een stuk beter! Het hesje en de sokjes heb ik gekleurd met Sage. Het binnenste van de poes en het bord wat Tilda vasthoudt heb ik gekleurd met Oyster, de buitenkant van de poes is gekleurd met Wintermist Grey. Tenslotte de schoenen, die zijn gekleurd met Chestnut Brown. De schaduw om de stempel heen heb ik gedaan met Wheatered Wood, dat is weer distress inkt. Ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben met het eindresultaat en het is zooooooo super leuk om te doen!!!! Als je twijfelt of het wat voor je is moet je het écht een keertje gaan proberen bij Jolanda, ze geeft hele leuke workshops en zo kan je het prima uitproberen!!

Dit is nog een foto die ik binnen heb gemaakt. Wat ik verder heb gebruikt is de lantaarnpaal, gemaakt met Creatables, daarop een strikje. De bloem heb ik gemaakt met een doohickey van Magnolia - Poinsettias , daarop bloemen uit mijn voorraad. Jolanda heeft trouwens hele mooie bloemen in aantocht, die kan je alvast bestellen en zodra ze ze binnen heeft (en het is betaald uiteraard...LOL) stuurt ze het op! En deze week heeft ze weer een superleuke aanbieding: op alles van Marianne Design krijg je 10 % korting!
In de linkerhoek heb ik sterren geplakt van Memory Box. Van alles heb ik de randjes beïnkt met distress inkt - brushed corduroy. Achter het afdrukje uiteraard weer een verbandgaasje... In de hoekjes nog kleine sterretjes van de Xenos. Op de lantaarn en op het stempelafdrukje heb ik nog mooie pareltjes geplakt.
Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Christmas Challenges (with sketches) - de Sketch
Stamptacular Sunday Challenges - no rules
Tilda's Town - Merry christmas
ABC Christmas Challenge - U van Up to you

Groetjes Arjette.

Nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe uidaging bij Elke Kaart Een Feestje: een kleurenuitdaging dit keer, gebruik de kleuren rood, geel en blauw. Team Roze heeft weer super leuke kaartjes en creaties gemaakt, ga maar eens kijken!
De sponsor deze keer is weer Letraset

Ik hoop dat jullie allemaal weer gezellig meedoen!

groetjes Arjette.

dinsdag 16 oktober 2012

Nieuwe uitdaging Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

Bedankt weer voor jullie super leuke reacties op mijn kerstkaartje, zoooo leuk om te lezen!!! :)
Een nieuwe challenge vandaag bij Elke Kaart Een Feestje: maak een kerstboomhanger.
Dit heb ik er van gemaakt:

Bij de club Adorable Bear Stamps kan je dit patroon van de kerstsok krijgen, beschikbaar gesteld door Sandra, ik vond het zo leuk!! Ik had het bij Pouwla gezien dus toen even op de club gaan kijken en ook een poging gewaagd. Erg leuk om te doen!! De kerstsok is uit wit cardstock gesneden, daarop een maatje kleiner uit kraft gesneden en nóg een maatje kleiner uit designpapier van Maja - Vintage Winter, daar heb ik gelukkig nog flink wat van liggen!
M'n stempel is de o zo leuke kerstbeer van Magnolia, die komt bij Jolanda van 't Scraphuis vandaan. Ik heb hem ingekleurd met m'n copics (toen had ik de twinklings nog niet LOL) en onder de beer en op zijn muts heb ik sneeuw gedaan. Ik heb de bloemen gemaakt met stansen van Magnolia en nestabilities. Bovenaan heb ik een tak er achter gedaan die gemaakt is met een Creatable van Marianne Design. De tekst heb ik weer gestempeld met m'n alfabet op kraft, uitgesneden en de randjes met distress inkt - brushed corduroy beïnkt.
Nog wat houten sterretjes en sneeuwvlokken van de Xenos, een paar pareltjes, een jute touwtje waarmee je het aan de kerstboom kan hangen en een mooie witte veer (komt ook bij 't Scraphuis vandaan) erachter en toen vond ik het wel af.
Hier nog een foto die ik buiten genomen heb.


De sponsor deze keer is Marianne Design, zij stelt weer een leuke prijs beschikbaar voor de winnaar!!


Ga ook zéker even kijken wat de rest van het team Turkoois heeft gemaakt, stuk voor stuk weer bjoeties!!!
Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden en ben benieuwd naar jullie reacties!!!
Ik wil met deze kerstsok graag meedoen met de challenges:
Scr@p-Cards Challenge: alles mag behalve vierkant of rechthoekig
Duymelot Design Team: kaart in een andere vorm

Fijne dag verder!!

groetjes Arjette.

zondag 14 oktober 2012

Nieuwe challenge Addicted to Stamps Challenge blog

Hoi hoi,

Allereerst bedankt voor jullie reacties op mijn vorige berichtje op ons dt project!! En nee, ik ben niet helemaal over op de twinklings, hahaha, het is een nieuw kleurmiddel voor erbij! Een heel leuk kleurmiddel zelfs!!!! De volgende kleurtjes zijn al weer in bestelling bij Jolanda LOL.
Maar vandaag weer een nieuwe uitdaging bij het Addicted to Stamps Challenge blog: dieren.
Het is de bedoeling dat je een kaartje maakt met iets van dieren er op. Dit heb ik er van gemaakt:


Van Jolanda van 't Scraphuis had ik dit afdrukje gekregen, Walter the Moose, wat een grappige stempel is dit!! Ik heb m'n copics weer ter hand genomen en lekker aan het kleuren geslagen want m'n copics ga ik nooit en te nimmer weg doen hoor!!! Ook weer wolkjes erbij getekend, dat ziet wel leuk vind ik!!
Het papier is van Bo Bunny - Rejoice, ook dat komt bij Jolanda vandaan.
De sketch die ik gebruikt heb is van het Christmas Challenges blog. De bloem en het hekje zijn van Magnolia, de tak en de kerstboom heb ik gemaakt met creatables. Hier en daar wat sneeuw neergelegd, wat plakparels en houten sterren erbij en uiteraard een verbandgaasje erachter... De tekst is een stempel van Magnolia.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!!!
Gister geen tijd gehad om te bloggen, we zijn naar Doe Maar geweest in Arnhem, geweldig leuk!!!!!!
Nu even snel dit bericht getypt, kom net van een hele koude handbalwedstrijd van Laura (nog verloren ook....) vandaan en moet zo weer op visite dus vandaag wordt het verder ook niets..... morgen maar weer!!!
Fijne dag allemaal nog!!! (lekker knutsel weer, jemig wat is het slecht..... bbbbrrrrrr, lekker aan de snert (vertaling: erwtensoep LOL) vanavond!!!!).
Ik wil met die kaartje graag mee doen aan de volgende challenges:
Christmas Challenges blog: de sketch
Tildastown: Walkin' in a Winter Wonderland

groetjes Arjette.

dinsdag 9 oktober 2012

Project van onze dt-dag!!

Hoi hoi,

dit wordt een foto rijk berichtje.... ik kon maar niet echt een goeie foto maken dus laat ik er maar een heleboel zien, dan hebben jullie wel een goed idee......

Afgelopen zaterdag hadden wij een dag gepland met ons design team bij Jolanda van 't Scraphuis, het was een verrassing wat we gingen doen maar aangezien Jolanda helemaal lyrisch is over de Twinkling H2O's kon je wel op je klompen aanvoelen wat wij gingen doen..... juist..... inkleuren met Twinkling H2O's!!
Aangezien ik totaal géén vriendjes ben met distress inkt had ik er een hard hoofd in maar natuurlijk ging ik het wel proberen...... en ik vond het helemaal geweldig!!!!!!!!!!!!!!!! Het is veel makkelijker om met die pasta te kleuren dan ik dacht, het ging heel goed! Jolanda had een prachtig project voor bereid en alle spulletjes voor ons klaarliggen alleen moest alles nog uitgestanst worden...... nou, dat klusje heb ik mooi aan Angelique en Nicole overgelaten en Jolanda heeft nog van alles voor me uitgesneden want ik was niet meer te stoppen hahaha, de meiden moesten wel een beetje om me lachen geloof ik.....




Deze lieve magnolia stempeltjes gingen we inkleuren. Eerst het gezichtje en de huid met Tattered Rose en de wangetjes kleurden we met chalks. Daarna de rest dus met de Twinkling H2O's. Het grappige van deze manier van kleuren vind ik dat je met 1 kleur heel mooi schaduwen en kleurverschillen kunt maken terwijl je met copics meerdere stiften nodig hebt om dat zelfde effect te krijgen... bij die laatste plaatje bv. heb ik het rokje en de haren met dezelfde kleur gemaakt maar door wat meer of minder verf aan te brengen krijg je dus het kleurverschil!! De schaduwen die ik heb geprobeerd aan te brengen zijn dus gewoon allemaal met dezelfde kleur... Het is alleen jammer dat je de twinkling maar moeilijk op de foto kan laten zien, in het echt glimt het heel mooi, niet te veel, precies goed....
Ook kleurt het een stuk makkelijker dan met distress inkt (vind ik) want daar heb ik vaak randjes bij en hierbij heb je dat totaal niet! Ik moet wel zeggen dat het met het gezicht ook goed ging, het ligt dus ook aan het papier wat je gebruikt, dit is aquarel papier van Terschelling.
Nou, heel verhaal, eerst weer wat foto's... deze zijn binnen gemaakt, kijkt toch weer heel anders....


We waren zo gezellig aan het kletsen en lol aan het maken dat we het natuurlijk bij lange na niet afkregen dus we kregen alle spulletjes mee naar huis om het af te maken, ja en toen moest ik natuurlijk ook de Twinkling H2O aanschaffen.... wat vervelend nou..... ik moest het toch thuis afkleuren.... en gelijk nog maar wat andere mooie kleurtjes aangeschaft...
De hanger met de mooie bloemen heeft Jolanda nieuw in de winkel, er zijn 2 soorten waar je uit kunt kiezen, allebei héél mooi!!! Dit is de decoratieve hanger die wij gebruiken mochten, het is van Melissa Frenches.
Het papier wat we hebben gebruikt is ook van Melissa Frenches, heel mooi van kleur!!!
De achtergrond is gemaakt met een nestabilitie - resplendent Rectangles en Floral Ovals.





De rest hebben we versierd met de klok van Tim Holtz, allerlei bloemetjes, het hekje, takje en bloemetje van Magnolia, vlinders die we geponst hebben met een Martha Stewart pons (denk ik, ik heb het immers niet gedaan... LOL) en blaadjes, die zijn wél gemaakt met de pons van Martha Stewart, dat heb ik gezien! Het ribbelkarton erachter heb ik ingesmeerd met crackle paint van Tim Holtz, de randjes zijn beïnkt met distress inkt - brushed corduroy.
Nou, al met al een lange post.... later vandaag nog meer foto's gemaakt maar die waren niet echt beter dan deze dus jullie zullen het er maar mee moeten doen LOL.
Ik ben zéér benieuwd wat jullie er van vinden.... ik ben in ieder geval enthousiast!

Groetjes Arjette.

Nieuwe uitdaging EKEF


Hoi hoi,

vandaag een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje: jij verdient een knuffel! Team Roze heeft hele leuke digi's gekregen om mee aan de slag te gaan van Stampfairy en ga maar eens kijken, ze hebben er super mooie kaartjes mee gemaakt!

De winnaar krijgt deze keer een kadobon van € 10,-- om leuke digi's uit te zoeken!!

groetjes Arjette.

zaterdag 6 oktober 2012

Hoi hoi,

vandaag een geweldig leuke dag gehad!!! We kwamen bij elkaar met ons dt team van 't Scraphuis bij Jolanda. Samen met Nicole en Angélique gingen we gezellig een dagje knutselen maar wat was een verrassing!! En ja, Jolanda is helemaal weg van haar Twinkling H2O's dus je kon er natuurlijk op wachten.... daar gingen we mee aan de slag!!! Ik had er nog nooit mee gekleurd en ben vrij sceptisch over distress inkt.... dat lukte mij dus aldoor niet.... dus ik was heel nieuwsgierig of dit mij wel zou lukken.....
Nou, ik vond het GEWELDIG!!!!!!!!!!!! Wat heb ik genoten vandaag!!!! Jolanda had een heel mooi project gemaakt wat wij ook mochten maken en we begonnen dus met inkleuren (daar ben ik ook in blijven steken, heb de hele dag alleen maar gekleurd..... en de andere dames hebben allerlei dingen voor me gesneden en gestanst, ik heb me gruwelijk slecht gedragen.... LOL Sorry dames, maar ik vond het inkleuren zoooooooo leuk!!!!!!!!!! Hieronder het resultaat:


Als je goed kijkt (en misschien er op klikt zodat het vergroot) kan je hier en daar de twinkling zien. Nou, voor de eerste keer inkleuren vind ik het niet slecht.... heb natuurlijk nog heel veel oefening nodig maar het gaat 100 x beter als inkleuren met distress inkt... wat ik dus écht niet kan... Ook de manier waarop Jolanda het me geleerd heeft vandaag scheelt uiteraard, ik zette aldoor een rand af en probeerde die uit te vegen maar bij mij bleef je altijd die rand zien, en Jolanda heeft me geleerd dat je gelijk moet ronddraaien want het gezicht en overige huid kan je natuurlijk niet met Twinkling H2O kleuren, niemand glimt zo op de huid... dus dat moest met distress inkt... maar ook dat vind ik er wel goed uit zien.
Ik heb beloofd het uiteindelijke resultaat op het blog te zetten komende week dus ik moet héél hard aan de slag maar zoals ik al schreef, de dames hebben heel lief van alles voor me gestanst dus het zou eigenlijk wel moeten lukken... morgen ga ik weer lekker verder met kleuren want ik heb natuurlijk deze kleurtjes (en nog wat meer....) aangeschaft... weer een kleurmethode erbij.... die ga ik langzaam bij Jolande uitbreiden, met de aanbieding van 6 potjes voor € 10,-- is dat wel te doen, waar je bijvoorbeeld bij het inkleuren met de copics 3 of 4 of zelfs nog meer stiften nodig heb voor 1 "onderdeel" redt je het met deze Twinkling H2O's met 1 potje waar mee je je kleur steeds kan aanzetten om schaduwen aan te brengen, écht super super super leuk om te doen!!!!!!!!!!! Als je twijfelt moet je écht een workshop gaan volgen bij Jolanda, super leuk, helemaal niet duur, supergoed verzorgd (wat zijn we gruwelijk verwend met allerlei lekkere dingen!!) en zo kan je er prima achter komen of het wat voor je is! Écht een aanrader hoor!!!
Ik ga nu lekker slapen want na zo'n gezellige dag en 2 uur heen en 2 uur terug rijden heb ik het wel een beetje gehad....
Jolanda, Nicole en Angélique, ontzettend bedankt voor deze geweldige dag, ik heb echt ontzettend genoten!!!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 2 oktober 2012

Challenge nr. 135: een sketch

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje: een sketch deze keer met als optie het thema nieuwe woning. Dit is mijn bijdrage geworden:


Het papier is van Basic Grey - Kissing Booth, Jolanda van 't Scraphuis heeft dat ook in haar assortiment. Het plaatje is van Mo Manning - Kisses, deze had ik uitgezocht toen ik had gewonnen bij Heidy met haar maandelijkse candy, nog bedankt Heidy!!!! Ik heb het ingekleurd met m'n copics. De hoekjes zijn gemaakt met stansen van Die-namics. Knoopjes komen van de markt en met scrappers floss de strikjes gemaakt. De teksten komen van m'n computer, ik weet niet meer waar ik ze vandaan heb... sorry... nu zet ik het er bij als ik ze op sla maar deze heb ik al heel lang en toen deed ik dat nog niet... als iemand het weet hoor ik het graag, dan kan ik het nog even linken, is wel zo netjes... Uiteraard heb ik ook weer een gaasje achter het plaatje geplakt.. LOL.
Ga gauw even kijken op het EKEF blog, m'n dt collega's hebben ook allemaal weer plaatjes van kaartjes gemaakt!! En de prijs is deze keer ook weer heel erg leuk: een kadobon bij Doe@ding!
Ik hoop dat jullie allemaal weer gezellig meedoen!!!
Fijne dag allemaal, hier schijnt het zonnetje lekker, heel wat beter dan gister... toen regende het bijna de hele dag.... 
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Mo's digital challenge blog: ribbons and/or bows.

groetjes Arjette.