blog lay out

dinsdag 27 november 2012

Laatste uitdaging Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje: maak een kerstkaart in niet traditionele kleuren.
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Het is de laatste voor mij voor het design team want ik heb besloten er mee te stoppen, ik ben alleen nog maar kaartjes aan het maken omdat het "moet" en niet omdat ik het wil en het begon me tegen te staan..... niets ten nadele aan het team want dat zijn allemaal toppers, het is een geweldig leuk team wat altijd voor elkaar klaar staat dus.... bij deze ook allemaal bedankt dames van EKEF voor de fijne samenwerking!!!!
Over mijn kaartje: ik heb magnolia papier gebruikt wat al een tijdje bij mij in de bak stond en vond dit wel een leuke kleur. Ik heb Tilda with two little gifts ingekleurd met m'n copics. In de hoeken 2 x de mooie hoekmalletjes, hoekje Franse Lelie, van Noor Design gebruikt net als het randje in het midden, border Franse Lelie. De tekst "merry christmas" heb ik gemaakt met een stempel van Magnolia. Achter Tilda heb ik een doily geplakt die ik gemaakt heb met een stans van Cheery Lynn, uiteraard ook weer een verbandgaasje er tussen geplakt. De ijskristallen rand aan de zijkant is van Tim Holtz. De bloemen heb ik gestanst en zijn van Magnolia, net als de takjes erachter.
De sponsor deze week is Colart met een mooie set flexmarkers.


Ik hoop dat jullie het weer een mooi kaartje vinden en lees graag jullie reacties!!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen in de volgende challenges:
Tilda's town: anything goes
the Ribbon Girl blog: kleurenchallenge
AnmaCreatief: kerst

groetjes Arjette.

zondag 25 november 2012

Nieuwe challenge Addicted to Stamps Challenge blog

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe challenge op het Addicted to Stamps Challenge blog, kerstmis. Nou, daar is iedereen volgens mij volop mee bezig dus doe allemaal gezellig mee voor de eer!!
Ik had het dusdanig druk de afgelopen dagen dat ik geen tijd had om een kaartje te maken..... ik was druk aan het kleuren voor de ornamentjes die Jolanda gemaakt had om de stand te versieren voor de beurs in Rijswijk, Nicole, Jolanda en ik zijn daar druk mee geweest en Jolanda heeft er prachtige kunstwerkjes van gemaakt!

Het zag er super gezellig uit en we kregen hele leuke reacties van iedereen! En je snapt het al, de joy mallen vlogen over de toonbank!!! Vrijdag mocht ik samen met Nicole helpen bij de stand van 't Scraphuis, het was weer een gezellige dag!


Afijn, ik ga nu aan de slag om een kerstkaartje te maken voor de midway reminder van volgende week zondag, dus dat kerstkaartje komt er even goed wel, jullie zien het vanzelf wel verschijnen!
Fijne dag allemaal, hier waaien we de tent uit, wat een storm!!! Helaas geen geknutsel voor mij vandaag, moet zo kantinedienst draaien voor de sporthal, ook gezellig hoor!!

groetjes Arjette.

dinsdag 20 november 2012

Kerstkaartje

Hoi hoi,

vandaag heb ik dit kerstkaartje afgemaakt voor het blog van 't Scraphuis.


Ik heb van Jolanda het mooie kerstpapier van Magnolia - Santa with Christmas flowers gekregen en dat heb ik voor dit kaartje gebruikt. Ik heb Tilda ingekleurd met distress inkt en twinkling H2O's. Het gezicht heb ik ingekleurd met de re inkers tattered rose, vintage photo en aged mahogany. De kleuren van de twinklings die ik gebruikt heb zijn golden sand en rich cocoa voor het haar, hot cinnamon voor het jasje, ice voor de bontrandjes en rich cocoa voor de schoentjes en het kadootje. Rondom heb ik schaduw aangebracht met wheatered wood en daar overheen heb ik de kleur Ice van de twinklings gedaan, dat staat heel leuk al krijg ik het godsonmogelijk goed op de foto.... ggggrrrr.... dat zullen jullie dan maar van me aan moeten nemen! Maar als je die kleur hebt zou ik het zeker eens proberen want het geeft een heel leuk effect, zéker voor op een kerstkaartje!! Rondom met een sterrenstempeltje gestempeld met brushed corduroy, het randje is daar ook mee beinkt, dat heb ik ook gedaan met de kerstbomen van Marianne design, het hekje van Marianne design, de klok van Tim Holtz, de hoekmal van Noor - Joy en de tekst. Aan de zijkant de schitterende ijskristallen mal van Tim Holtz. De strik heb ik gemaakt met lint van een tuincentrum, de tekst staat op mijn computer, sorry, geen idee meer waar ik die vandaan heb.... Achter het afdrukje uiteraard weer een stukje verbandgaas en een rand ribbelkarton, alles is vastgeplakt met Rayher lijm, super spul is dat!!!! De bloemen komen uit mijn eigen voorraad, de takjes heb ik gemaakt met m'n nieuwe magnolia doohickey. Met Crackle Paint Picket Fence heb ik de randjes gedaan, net als het ribbelkarton.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden, ben benieuwd naar jullie reacties!!!
Aanstaande vrijdag mogen Nicole en ik Jolanda weer helpen op de gezellige kerstbeurs in Rijswijk, komen jullie dan ook even langs?? Jolanda gaat weer demonstreren met de twinkling H2O's. We hebben er zin in en hopen veel van jullie daar te zien!!
En ik heb ook nog een ander heel leuk nieuwtje: ik ben gevraagd of ik gast designer wilde zijn voor het blog van Noortje Design, hoe leuk is dat!!!!! Natuurlijk wil ik dat!!! Jullie zien mijn creaties vanzelf wel weer verschijnen.
Ik wil met dit kaartje graag mee doen met de volgende challenges:
Tilda's Town - anything goes
Marvelous Magnolia Challenge blog - traditional christmascolors

groetjes Arjette.

4 seizoenen

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Elke Kaart Een Feestje: 4 seizoenen.
Team roze heeft écht geweldig hun beste beentje voor gezet en stuk voor stuk bjoeties van creaties gemaakt, écht super!!!! Ga maar gauw eens kijken en nog leuker, doe gezellig mee!!
Onze sponsor is Marianne Design en je kan 2 hele mooie mallen winnen!!


groetjes Arjette.

dinsdag 13 november 2012

Winter Wonderland

Hoi hoi,

Een nieuwe challenge bij Elke Kaart Een Feestje vandaag: winter wonderland.
We kregen digi's van Stampfairy om mee te "werken" en dit is het kaartje wat ik er mee gemaakt heb:


Deze stempel heet Barry Winter 2, leuk is die hè! Ik heb hem ingekleurd met m'n copics. Er gebeurde wel iets raars tijdens het inkleuren, er kwam zomaar een hele druppel inkt uit mijn stift! Nog nooit gehad.... iemand van jullie wel??? Dus een hele bruine vlek op mijn beer en ook iets ernaast maar volgens mij kunnen jullie niet meer zien waar of dat gebeurt is... toch??? Afijn, hoop geknoei met de blender maar uiteindelijk heb ik de vlek redelijk weg weten te werken... ik weet niet of het scheelt maar in het vervolg zet ik mijn stiften rechtop met de punt naar boven...
Nou ja, verder over mijn kaartje: het papier is van Bo Bunny - snowfall, is van vorig jaar maar ik heb gelukkig nog het e.e.a. want volgens mij is het niet meer te begaan.... is ook wel héél mooi papier hoor!
De bloem linksboven heb ik gemaakt met een nestabilitie, de takjes erachter zijn gemaakt met een creatable van Marianne Design net als het label met tekst linksonder en de kerstbomen, verkrijgbaar bij Jolanda van 't Scraphuis. Die heb ik van stippen voorzien met een cuttlebug embossingfolder. Rechtsboven een hoekje wat met een Joy mal - hoekje Franse lelie gemaakt is. Alle randjes zijn beïnkt met distress inkt - Brushed corduroy. Nog 3 houten sterren van de Xenos en uiteraard een verbandgaasje erachter.
De sponsor deze week is Stampfairy

Ik ben benieuwd wat jullie weer van dit kaartje vinden! Ga ook even kijken op het blog van EKEF om te zien wat voor plaatjes mijn dt-maatjes weer gemaakt hebben!
Fijne dag allemaal!!!

groetjes Arjette.

zondag 11 november 2012

Tags

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe challenge bij Addicted to Stamps Challenge: tags.
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Ik heb het stempeltje gebruikt wat bij het nieuwste Magnolia Ink magazine zat, wat een leukerd hè!!! Ik zag op het nederlandse copic blog een kaartje van Wenda en vond dat ze dat zo mooi had ingekleurd dat ik ook een poging ging doen.... ik weet het, ik kan Wenda bij lange na niet benaderen maar ik ben wél tevreden met mijn uitvoering... Daarom heen het kaartje gemaakt met de sketch van Christmas Challenges with sketches. Het papier is van vorig jaar van Bo Bunny - Snowfall. De tags heb ik gemaakt met doohickey's van Magnolia en met Magnolia stempels heb ik de tekst er op gestempeld. De bloemen heb ik ook gemaakt met doohickey's van Magnolia, échte kerstbloemen vind ik dat. De takjes zijn gemaakt met mijn nieuwe aanwinst van Magnolia, ook de swirls zijn met een Magnolia doohickey gemaakt. Een stukje jute erop, stukje verbandgaas achter het afdrukje en bloemetjes van Magnolia en Marianne Design erachter. Linksbovenin nog een ster van de Xenos die ik "ingesmeerd" heb met crackle paint.
Nog even een foto met een close-up van het stempeltje


Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden en ben benieuwd naar jullie reacties!!
Ga ook vooral even kijken op het blog van ATSC om te kijken wat voor bjoeties mijn dt-maatjes weer hebben gemaakt!!
Ik zag ook dat ik er weer een paar nieuwe volgers bij heb gekregen, wat super leuk, dat vind ik altijd een groot compliment, dat jullie m'n blog de moeite waard vinden om te volgen, leuk hoor!!!
Nu (zondag) schijnt het zonnetje dus toch nog maar even een andere foto gemaakt, komt toch altijd net effe mooier over vind ik....

Ik wil dit kaartje graag mee laten doen met de volgende challenges:
Christmas Challenges (with sketches): de sketch
AnmaCreatief: kerst
Lovely hÄnglar of Sweet Magnolia challenge blog: dies or punches
Stamptacular Sunday challenge: for the love of Tilda
Ik wens jullie een gezellige dag!!!

groetjes Arjette.

woensdag 7 november 2012

Winter groetjes

Hoi hoi,

Ik ging zondag zo op in het kleuren met m'n distress inkt en twinkling H2O'tjes dat ik helemaal vergat een kaartje te maken voor het blog van 't Scraphuis..... aangezien ik altijd minstens 2 dagen over 1 kaartje doe moest ik voort maken LOL! Dus maandag als de sodeju aan de gang, kon mooi één van mijn ingekleurde plaatjes pakken die wél goed gelukt was want het valt nog niet mee om mooi in te kleuren.... Dit is mijn kaartje geworden:

Het was net effe redelijk weer dus toch maar buiten een foto gemaakt, komt het altijd nét effe mooier uit vind ik.... als je op de foto klikt kan je het beter bekijken. Ik heb de stempel van Magnolia - Snowy Tilda gebruikt, het gezicht is ingekleurd met distress inkt, tattered rose en vintage photo, de rest is ingekleurd met twinkling H2O. De haren heb ik gedaan met Golden Sand en Chestnut Brown, het ijskristal met Ice, de sjaal en handschoenen met Cherry Sorbet en de trui en schoenen met Sage.


Het is wel jammer dat die twinkling zo slecht op de foto te krijgen is want in het echt ziet het er veel sprankelender uit, dat vind ik ook juist zo leuk aan die twinkling H2O kleurtjes!
Rondom het plaatje heb ik stippeltjes gemaakt met de Viva Perlen Pen - Eis Weiss.
Het scrappapier is van Melissa Frencis - C'est la vie.
De ticket met "wintergroetjes" heb ik een hele tijd terug al gedownload van het blog van Femke, ik zie ze zo 1-2-3 niet meer op haar blog maar als je het haar vraagt heeft ze ze vast nog wel (of ik heb gewoon niet goed gekeken....).

In de linker hoek een mooie mal van Noor - Joy - hoek franse lelie. Ook in de linkerhoek heb ik een tag gemaakt met een doohickey van Magnolia - So Wrapped Lovely. Daarop heb ik met een stempel van Magnolia de tekst "love" gestempeld. Bloemetje is van Marianne Design. Bij mijn bestelling van de week van Jolanda zat ook de nieuwe doohickey van Magnolia waar ik het ijskristal en de takjes - Crozy fern and Snowflake mee heb gemaakt in de linker benedenhoek, heel mooi vind ik die!! Daarop ook een bloem geplakt van Marianne Design, wat zilveren pinnen er achter en 2 besjes die ik bij de Action heb gekocht.
Het hekje rechtsonder is ook gemaakt met een doohickey van Magnolia, daaronder zit een craftable van Marianne Design, een grote kerstboom (maar daar zie je niet zoveel meer van LOL). Nog wat houten ijskristallen bij de Xenos, die heb ik bewerkt met crackle paint - picket frence, net als het ribbelkarton, en een roze strik en als laatste de ijskristallen rand van Tim Holtz - Snow Flurries Die is momenteel moeilijk te krijgen maar Jolanda doet haar uiterste best om ze te bestellen dus als je er eentje wilt moet je haar even mailen, dan kan ze er alvast rekening mee houden anders zijn ze misschien al weer op! Ik heb hem eerst gestanst uit gewoon wit papier en toen uit heel dun glitter papier en dat op elkaar geplakt, vind die glitters wel bij dit plaatje passen.
Nou, nog 1 foto van buiten in het zonnetje:

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden! Het is hier een druilerige boel dus ik ga nog even snel wat aan het werk op kantoor en dan lekker weer oefenen met inkleuren!
Ik wil dit kaartje graag mee laten doen in de volgende challenges:
Totally Tilda Challenge blog: de sketch
You, Me and Magnolia: alles mag
Scrap & More: winter
Midweek Magnolias: walking in a winter wonderland
Tilda's Town: Winter Weather
Magnolia Mania challenge blog: 3d

Een fijne dag allemaal!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 6 november 2012

nieuwe challenge Elke Kaart Een Feestje

Hoi hoi,

vandaag challenge nr. 40 bij Elke Kaart Een Feestje: hoor de wind waait door de bomen.
Team Roze heeft prachtige voorbeelden gemaakt, ga maar eens kijken.
De sponsor deze keer is Doe@ding.
groetjes Arjette.