blog lay out

woensdag 26 december 2012

Nog een laatste kerstkaartje....


Hoi hoi,

vandaag heb ik nog een kerstkaartje voor jullie


Ik heb een stempel van Saturated Canary gebruikt, deze had ik gewonnen bij een wedstrijd van de club van Tiets. Jolanda is bezig deze ook in het assortiment op te nemen, mooie stempels zijn het!! Deze heet Candy Canes. Ik heb haar ingekleurd met m'n copics. De hoekjes heb ik gemaakt met een joy mal - hoekje franse lelie. De bloemetjes heb ik gemaakt met een spelbinders mal, shapeabillities - Layered Poinsetta , ik vind dat een hele mooie mal, echt voor kerstbloemen. Het takje erachter is van Marianne Design, een creatable hulsttakjes LR0244. Het label is een doohickey van Magnolia. In het midden een stukje kant, een verbandgaasje erachter en wat pareltjes maken het kaartje af.
Hier nog een foto met de daglichtlamp, het is toch altijd moeilijk foto's te maken met dit donkere weer....


Ik wens jullie allemaal een hele gezellige 2e kerstdag!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Sketch N stash : de sketch

groetjes Arjette.

zondag 23 december 2012

Nieuwe uitdaging ATSC

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe uitdaging voor het Addicted to Stamps Challenge blog, de laatste dit jaar!! De uitdaging is deze keer: blue christmas / winter.


Ik heb dus voor winter gekozen. De digi van Krista van Saturated Canary kon je aanvragen bij de club van Tiets en dan moest je daar een kaartje mee maken.  Ik heb de digi ingekleurd met m'n copics, wat is die leuk hè!! Verder heb ik gebruikt:
papier van My Minds Eye van vorig jaar, alle randen gedistressed met de Tim Holtz distresser
de schaatsen en het takje van Marianne Design
de ijskristallenrand van Tim Holtz
de bloemen met een spelbindersmal
wat pareldraadjes
een witte bloementoef van Magnolia
bruine bloemetjes van Marianne Design
de sneeuwkristal van Magnolia
een verbandgaasje achter de digi (uiteraard...)
pareltjes uit eigen voorraad
Ik heb de sketch gebruikt van Christmas challenges with sketches.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Hobbyvision: gebruik veel bling bling op je kaart
Saturated Canary : foto inspiratie
Christmas challenged with sketches: je mag kiezen uit de sketches en ik heb gekozen voor nr. 51

Ik heb ook nog een foto gemaakt met daglicht en kan eigenlijk niet kiezen welke ik het mooist vind dus ik plaats die hier ook nog maar even....



Een heel fijn weekend en fijne kerstdagen!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 18 december 2012

Kerstkaartje 't Scraphuis

Hoi hoi,

nog een kerstkaartje vandaag, gemaakt met materialen die verkrijgbaar zijn bij 't Scraphuis.


Morgen zet ik alle details erbij, moet nu eten en straks weg..... druk druk druk... maar ik wil deze graag mee laten doen bij de challenge bij Christmas Challenges with sketches en anders was ik te laat... dus tot morgen!!
Zo, daar ben ik weer LOL, nu even de details van mijn kaartje. Ik heb het papier van Authentique -Fresh gebruikt. M'n magnolia stempel heb ik weer ingekleurd met twinkling H2O's, ik begin het nog leuker te vinden om hiermee te kleuren dan met m'n copics.... oeps.... de Merry Christmas stempel is er ook eentje van Magnolia, net als de ster bovenaan. Het lint met pomponnetjes kan je hier vinden. De rode steentjes zijn hot fix pareltjes. De sterretjes en sneeuwvlokjes die ik rondom Tilda heb geplakt heb ik gemaakt met een hele oude randpons.
Ik heb ook nog even een betere foto gemaakt, als het buiten donker is is het toch lastig een goeie foto te maken... hier kan je ook de twinkling ietsie beter zien.


Wil jullie ook even bedanken voor jullie lieve reacties ondanks dat ik zelf nu even niet aan bloggen toe kom.... na de kerst moet dat weer beter worden hoor!
Ik wil met dit kaartje ook meedoen bij de volgende challenge:
It's a Magnolia Challenge: kerstkaart

groetjes Arjette.

zondag 16 december 2012

Kerstkaartje voor dt-call

Hoi hoi,

Een kerstkaartje deze keer, hoe verrassend!! haha
Ik zag een dt-call bij Christmas Challenges (with sketches) en daar wil ik graag aan mee doen,dus ben ik aan de slag gegaan. Aangezien ik altijd kerstkaartenstress heb aan het eind van het jaar is dit een mooie stok achter de deur... Daarbij vind ik sketches altijd héél leuk om mee te werken dus dan moet het lukken!
Dit is het kaartje wat ik heb gemaakt:


Het papier is van Maja - it's christmas time. M'n magnolia stempel heb ik weer ingekleurd met distress en twinkling h2o. De takjes en kerstbloem zijn gemaakt met een Magnolia doohickey, de kleine bloemetjes met een nestabilitie. De ijskristallenrand is er eentje van Tim Holtz. De sterren heb ik gemaakt met een mal van Memory Box en bestrooid met ijskristal. De rode bessen zijn van de Action.
Nog een foto met het label eruit:

Het is een kort berichtje, moet nu weg maar anders was ik te laat om mee te doen met de dt call vandaar.
Misschien hebben jullie me gemist afgelopen week met bloggen... klopt... en dat wordt komende week helaas niet beter, ik moet nog een paar kaartjes maken... sorry....
Fijne zondag allemaal!!
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenges:
Magnolia Down Under: Christmas
You, me and Magnolia: Christmas

groetjes Arjette.

woensdag 12 december 2012

Beterschapskaartje


Hoi hoi,

Ik heb een beterschapskaartje gemaakt, iemand vroeg me een kaartje te maken voor een meisje van anderhalf.... het arme kind heeft een tumor in haar hoofd ter grootte van een mandarijn!!! Gelukkig is de operatie goed gegaan, nu verdere uitslagen afwachten van de onderzoeken... spannend!!!
Maar goed, ik wilde er evengoed wel een vrolijk kaartje van maken en hoorde dat ze weg is van Bumba dus op internet gesnuffeld naar afbeeldingen. Degene van wie ik het kaartje moest maken heeft er eentje uitgezocht, die heb ik geprint en ingekleurd met m'n copics. Dit is het kaartje geworden:


Ik had dit papier nog in een bak liggen, het is heel oud maar lekker vrolijk en het past goed bij de kleuren waar Bumba en z'n vriendje mee zijn ingekleurd. Nu kon ik de mal nr. 6003/1001gebruiken die ik opgestuurd had gekregen omdat ik gastdesigner mocht zijn voor het Noor blog, prachtige mal vind ik het!!! Eind december is deze mal in de winkels verkrijgbaar. Ik heb het achter het ingekleurde plaatje geplakt. De tekst heb ik zelf gemaakt op de computer en uitgestanst met de Joy stansmal nr. 6002-0142. Nog een vlinder uitgeponst en een strik met een vlinderbedel eronder. Ze heeft het kaartje gisteravond opgehaald en vond het erg geslaagd! Met het kindje gaat het gelukkig goed, ze mocht al weer naar huis om daar verder te herstellen (wat snel hè...) en nu is het wachten op de uitslag ....

Groetjes en een fijne dag!

zondag 9 december 2012

Babykaartje challenge ATSC

Hoi hoi,

vandaag een nieuwe uitdaging bij het Addicted to Stamps Challenge blog: een bingo, dit kaartje heb ik er voor gemaakt:

Het plaatje is een digi van Mo Manning, ingekleurd met m'n copics. Het papier is van Marianne Design. 
De hartjes rand aan de onderkant is een stans van Memory Box. De vlaggetjes zijn gemaakt met een doohickey van Magnolia, de letters zijn gestanst met het alfabet van Tim Holtz, ook de cijfers heb ik daar mee gemaakt. De hartjes zijn gemaakt met een creatable. Het lint met "it's a girl" heb ik ooit een keertje gekocht in Canada toen we daar op vakantie waren bij mijn broer. Uiteraard moest er weer een verbandgaasje achter....
Dit is de bingo kaart die je moet volgen:

Het rijtje wat ik gevolgd heb is: lievelingskleur - embossen - geen bloemen.
Ga ook vooral eens kijken op het blog van ATSC, m'n dt maatjes hebben weer prachtige kaartjes gemaakt!!!!
Vandaag is mijn hussie jarig, we hebben het vrijdag al gevierd dus rustig dagje vandaag.
Fijne dag allemaal!!!

Groetjes Arjette.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de volgende challenge:
Mo's digital challenge : anything goes

woensdag 5 december 2012

Kerstkaartje, hoe kan het ook anders.....

Hoi hoi,

het is vandaag weer aan mij een kaartje te plaatsen op het blog van 't Scraphuis, ik heb nog maar een kerstkaartje gemaakt... ben nog niet helemaal klaar maar schiet al lekker op!
Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:


Het papier wat ik gebruikt heb is van Fancy Pants - Home for Christmas, prachtig papier!! Tilda komt uit de collectie Nativity - Tilda captures Stars, eerlijk gezegd moest ik errruugg wennen aan deze collectie maar nu ik er een paar heb ingekleurd vind ik ze toch wel héél mooi hoor!!!! En deze maand heeft Jolanda als aanbieding dat je 3 stempels van Magnolia kan uitzoeken voor een héél leuk prijsje, ga gauw kijken!!
Ik heb Tilda ingekleurd met Twinkling H2O's: haar - golden sand en warm pecan. Het doek - golden sand. Tilda zelf heb ik gekleurd met distress re-inkers: tattered rose en vintage photo, wangetjes met oogschaduw van de kruidvat LOL. Voor de sterren heb ik wild honey gebruikt. Rondom weer schaduw gemaakt met weathered wood en daarna met twinkling Ice. Hier nog een close-up van het plaatje, deze keer is het wel aardig gelukt de twinkling goed op de foto te krijgen:


Verder nog het volgende gebruikt:
kersttak gemaakt met een creatable
kersttak en bloem gemaakt met een magnolia doohickey
bloemen van Marianne Design
sterren gemaakt met memory box die
parels uit eigen voorraad
de tekst "christmas" op het label is een magnolia stempel
verbandgaasje (uiteraard LOL)
2 delen van joy mal midden france lelie
De randjes heb ik geinkt met distress inkt.
Ik hoop dat jullie weer te spreken zijn over het kaartje, laat vooral een reactie achter, ben ik gek op!! LOL
Nog een foto met het label uit het zakje:

Voor iedereen die vanavond sinterklaas gaat vieren: heel veel plezier.
Fijne dag verder!!!
Ik wil met dit kaartje meedoen met de volgende challenges:
Tilda's Town: Celebrate Christmas
The Dutch Magnolia Chickies: kerstkaart

groetjes Arjette.

zondag 2 december 2012

Kerstkaartje

Hoi hoi,

Allereerst super super super bedankt voor al jullie reacties, wat vind ik dat toch leuk!!!! Ook zag ik dat er weer een aantal nieuwe volgers bij zijn gekomen, super!!! Ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden wat ik hier laat zien!
Vorige week begon er een nieuwe challenge bij Addicted to Stamps Challenge blog: Christmastime. Maar door alle drukte was ik er niet aan toe gekomen om een kaartje te maken..... dus ik heb er eentje gemaakt voor de midway reminder die vandaag op het blog gezet wordt, dit is 'm geworden:


Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design - it's Christmas time, prachtig blokje weer zeg!! Ik had een kadobon gewonnen van Creashop Duymelot bij de club van Tiets, al een tijdje terug, en wachtte tot dit papier was aangekomen en heb dit toen direct besteld, dank je wel Astrid!!
Het stempeltje wat ik gebruikt heb is Tilda with Banner, ik heb het ingekleurd met Twinkling H20, ooo wat is dat toch leuk!!!! De kleuren die ik gebruikt heb zijn golden sand en rich cocoa voor de haren, ice voor het jurkje en schaduw Wintermist Grey. De banner heb ik ook gekleurd met golden sand. De huid heb ik gedaan met distress re-inker tattered rose en vintage photo en voor de wangetjes heb ik bij Kruidvat een doosje goedkope ogenschaduw gekocht in een (vind ik...) hele mooie kleur voor wangetjes en dat er op gedaan, werkt perfect!!! Als ik er namelijk voor een derde keer met distress inkt overheen ging voor de wangetjes ging het papier rullen en dat zag er echt niet uit..... zo is dat probleem ook weer verholpen! De blaadjes van de krans op haar hoofd zijn gekleurd met Sweet Alfalfa, de besjes met black Orchid. De sterretjes weer met distress re-inker wild honey en de schaduw met Weathered Wood. Daar overheen weer flink van Twinkling van de kleur Ice, dat staat écht leuk!!! Rondom ook nog wat stipjes aangebracht met de Perlen Pen - Eis weiss
Hier nog een foto van het afdrukje, kan je de twinkling iets beter zien, als je op de foto klikt wordt ie groter en kan je het nóg beter zien.


Vorige week vrijdag had ik de mazzel dat Jolanda de mooie mal van Noor Design had meegenomen voor me, ze vlogen als zoete broodjes weg toen men zag wat voor moois Jolanda er mee had gemaakt. Deze week kon ik er mee aan de slag! Ik heb het na het embossen in de mal laten zitten en gekleurd met vintage photo, net als het randje van het afdrukje. De lantaarn is een stans van Marianne Design, ook gekleurd met vintage photo. De hoekjes zijn metalen hoekjes, Jolanda heeft ze in haar webwinkel.
Achter het afdrukje een stukje jute band en een stukje lint van het tuincentrum. De 'strik' bovenaan heb ik ook gemaakt met een stukje lint van het tuincentrum, kom toch af en toe leuke dingen tegen daar!
De bloemetjes komen uit eigen voorraad, de magnolia takjes  heb ik met lijm ingesmeerd en in de eiskristall gedaan, wat een leuk spul is dat zeg!!!! Nog her en der wat pareltjes geplakt en een tekst erbij waarvan ik niet weet waar ik die vandaan heb.... handig.... sorry!
Het meeste van wat ik gebruikt heb is te verkrijgen bij Jolanda van 't Scraphuis en is iets uitverkocht of kan je het niet vinden, dan kan je Jolanda altijd even een mailtje sturen!
Nou, een heel verhaal weer, ik hoop dat jullie het weer een mooi kaartje vinden!!!
Ennneeehhh nog iets heel anders: hebben jullie mij heel misschien op Radio 2 gehoord vrijdagmiddag???? Ik heb 2 concertkaartjes gewonnen bij Jan-Willem Roodbeen bij de Roodshow voor Mark Knopfler van the Dire Straits, 14 mei komen ze in de Ziggo Dome in Amsterdam!!! Hoe vind je die?? Ik vond het helemaal leuk, alleen jammer dat je jezelf dan niet hoort maar ik was nogal enthousiast geloof ik, hahaha....
En ik was daar nog niet van bekomen of ik zag dat ik bij Tilda's Town gewonnen had, een kadobon van
$ 15,- , nou, da's ook niet mis hè!!

Dus ik had weer een top dag!!! 's Avonds ook nog naar de Jantjes geweest met ons gezin, ook super leuk! Laura had blonde Greet gespeeld bij de jeugd toneelvereniging hier op ons dorp en vond het natuurlijk super leuk om de "echte" musical te zien, ik moest zo lachen, ik hoorde alles in stereo, Laura kon letterlijk de tekst mee praten, geweldig!!!!
Nou, de post is zo wel weer lang genoeg geworden, ik ga nu lekker slapen..... morgen gaan we Tineke's bokkepootjestaart proberen, mijn familie is proefkonijn...... zal mij benieuwen..... jullie horen het!

groetjes Arjette.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenges:
The Dutch Magnolia Chickies challenge blog: maak een kerstkaart
Midweek Magnolias: starlight, star bright
Tilda's Town: celebrate christmas
Marvelous Magnolia Challenge: monochrome
Scrap en More: kerst
The Ribbon Girl Blog: hohoho christmas challenge