blog lay out

zaterdag 23 maart 2013

Nieuwe challenge TFMC

Hoi hoi,

vandaag is er weer een nieuwe challenge bij het Time for Magnolia challenge blog, maak een voorjaarskaartje in oranje en geel met Edwin én Tilda, leuk opdracht toch!!!
"Mijn" team was aan de beurt maar helaas kwam ik in tijdnood.... we moesten broerlief helpen om 28.000 schalen tète à tète klaar te maken voor een grote order


Niet zoals hier in rieten mandjes hoor maar ik schalen, maar afijn, er moesten 28.000 stickers geplakt worden op van die plastic insteekkaartjes en dan moesten er allemaal dozen klaar gemaakt worden met 6 van die schalen er in en dat moest weer op transportkarren klaargezet worden... al met al een bere klus en hij had natuurlijk al het vóórwerk wel al klaar maar die stickers kwamen pas maandagmiddag en alles moest donderdagochtend op transport!!! Dat werd dus nachtwerk, niet te doen.... maar gelukkig heeft hij woensdagochtend 11 uur te horen gekregen dat het transport uitgesteld kon worden naar morgen (zondag) dus dat scheelde enorm!! Nu hoefden we niet tot 's avonds laat aan het werk maar konden we het 'rustig' afmaken... het is gelukkig gelukt, met veel hulp van familie, was wel heel gezellig hoor!!
Maar daardoor had ik geen tijd om aan een kaartje te werken voor deze challenge... helaas... maar ga vooral even op het blog kijken naar de prachtige voorbeelden die m'n dt-collega's hebben gemaakt, heerlijke voorjaarskaartjes in mooie kleurtjes!!! Ja, aan het voorjaar zijn we allemaal wel toe hè... getverdemme wat is het koud.... voetbal is hier ook al afgelast en ook de handbal morgen gaat niet door, de meiden moesten voor de eerste keer weer naar buiten, nou, ze vonden het helemáál niet erg dat het afgelast is!! haha
Er is ook weer een mooie prijs te winnen dus ik zou zeggen: doe gezellig mee!!!
Iedereen een fijn weekend!

groetjes Arjette.

woensdag 20 maart 2013

veel liefs

Hoi hoi,

vandaag de uitslag van de candy op het blog van 't Scraphuis, wat een leuke candy was dat he! Er waren diverse dames die het goed hadden en daarom moest Jolanda via random een winnaar kiezen, dat zijn Tessa en Anke geworden, gefeliciteerd!!!
Dit was het kaartje wat ik heb gemaakt:


We hadden allemaal hetzelfde Magnolia papier toegestuurd gekregen en daar hebben we allemaal een kaartje mee gemaakt, kijk maar eens op het blog van 't Scraphuis, daar staan alle pronkstukjes!!
Over mijn kaartje:
stempel: Magnolia Tilda with big Tulips gekleurd met twinklings
papier: Magnolia Mini Kurbits
hartenrand: Memory Box Cherish border
jute
bloemen: joy
houten hartje

Sorry, ik ben heel weinig aanwezig de laatste tijd... druk met andere dingen, het gaat wel weer goed komen en dan kom ik weer langs....

groetjes Arjette.

zaterdag 16 maart 2013

kerstkaartje

Hoi hoi,

vandaag weer een kerstkaartje op m'n blog, er is een nieuwe challenge bij ons magnolia blog Time for Magnolia Challenge, deze keer is het "Ohhh christmas tree", we willen graag kerstbomen zien op je kaartje.
Dit kaartje heb ik er voor gemaakt:


Ik heb een iets oudere Magnolia stempel gebruikt en heb haar ingekleurd met m'n twinklings en distress inkt. Het papier is ook van Magnolia al moet ik toegeven dat je er weinig meer van terug zie... :-). Achter de stempel heb ik een mal van Joy gebruikt, frame vierkant, daar heb ik ook een stukje van gebruikt om een label te maken wat ik in het zakje heb gedaan. Dat had ik gewonnen bij een candy van Kimya verpakkingen, ik kreeg een doos vol met mooie spulletjes!!! Hier nog een foto met het label eruit:


De kerstbomen die ik heb gebruikt zijn van Magnolia, ik heb ze bewerkt met embossing poeder shabby white embossing enabel, super leuk spul is dat!!! Je strooit het er op en dan aan de onderkant verhitten met je heattool en dan gaat het smelten, het is er in diverse kleurtjes.
Aan de onderkant heb ik een stukje bolletjeslint geplakt van Marianne Design. De ijskristallenrand aan de linkerkant is van Tim Holtz. Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden!!
Fijn weekend allemaal!

groetjes Arjette.

dinsdag 5 maart 2013

Van harte

Hoi hoi,

vandaag plaats ik weer een kaartje wat ik gemaakt heb voor 't Scraphuis.


Ik kreeg Magnolia papier van Jolanda toegestuurd, een hele mooi kleur groen, mini green Romance, en vond het wel mooi om het te combineren met oranje. Het scrappapier eronder is ook van Magnolia, dat is al van een oudere serie. Dit lieve stempeltje Tilda with little Pocket, ingekleurd met distress inkt en twinkling H2O's.  Ik heb er ook weer eens een randje omheen geborduurd. Het hartlabel is een doohickey van Magnolia, de oranje strikjes heb ik gemaakt van scrappersflos, het kleurtje is er nu even niet maar mocht je het willen bestellen dan kan je Jolanda even mailen of ze er nog aan kan komen. Het takje is een vintage border swirl van Joy. De gekleurde bloemetjes zijn uit de eigen doos, daarachter heb ik weer de vintage flourishes van Joy gebruikt, vind dat wel heel leuk staan.
Heb eindelijk weer een foto buiten kunnen nemen, wat een heerlijk weer!!!! Zalig zeg, was ik wel even aan toe hoor....
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden, hoor het graag!
Fijne dag allemaal!!

groetjes Arjette.

zondag 3 maart 2013

Bloemen

Hoi hoi,

YEAH!!!! 300 volgers, wauw zeg!! Welkom dames en ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!
Vandaag weer een nieuwe challenge bij Addicted to Stamps Challenge blog, bring on spring, lots of flowers.
Dit is het kaartje wat ik er voor heb gemaakt:


stempel: Tilda with Big Tulips ingekleurd met twinkling H2O's en distress inkt.
papier: carta bella
bloemen: vintage flourishes van Joy
takjes: Magnolia
De scrabble letters had ik bij Mieke gezien, wat zijn ze leuk!!! Dank je wel Mieke!
De kruissteekjes pons.
Ik ben niet erg aanwezig in blogland, sorry, gaat wel weer goedkomen hoor!
Bedankt alvast voor jullie reacties, vind het erg leuk om ze te lezen!
Wens jullie allemaal een gezellige dag!

groetjes Arjette.