blog lay out

dinsdag 28 mei 2013

kaartje 't Scraphuis

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje wat ik voor 't Scraphuis heb gemaakt:


Ik heb de stempel van Bildmalarna - Mimosa - Playing gebruikt en ingekleurd met distress inkt en twinkling H2O's, sorry, de kleuren niet genoteerd.... Ik heb het uitgestanst met een nestabilitie - Romantic Rectangles. Het papier is van Pink Paislee - Cottage Farm, achter het middelste randje heb ik een mooi stukje kant geplakt. De tekst is gestempeld met een stempel van Joy - Welcome to this world en uitgestanst met de wolkenstans van Joy met daarachter nog een stukje geribbeld kraft karton wat ik ingesmeerd heb met crackle paint. De bloemen en blaadjes komen uit eigen voorraad. Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden.

groetjes Arjette.

zaterdag 18 mei 2013

Van harte gefeliciteerd

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge op ons Time for Magnolia Challenge blog; een bingo. Dit is mijn kaartje geworden:

En dit is de bingo kaart:


Jullie moeten ook zeker even kijken op ons TFMC blog om te kijken wat voor moois m'n dt collega's gemaakt hebben! De sponsor deze keer is Doe@ding met een hele leuke prijs, ook dat kan je zien op ons challenge blog.
Ik heb voor de bingo dus voor de bovenste rij gekozen: lint of kant / roze / bloemen.
Het papier is van Maja Design - Vintage Spring Basics, de Magnolia stempel - Tilda with love cake heb ik ingekleurd met distress inkt en twinkling H2O's. Rondom het afdrukje heb ik het shabby embossing enamel poeder gestrooid, dat heb ik ook gebruikt voor de vlinderrand van Tim Holtz - Butterflight. De randen van het kraft papier heb ik ingesmeerd met Crackle paint - picked fence. De bloemen en het lint komen uit de eigen voorraad en de kruisjes onderin heb ik gemaakt met de kruissteekpons.
Ik wens jullie allemaal een heel fijn pinksterweekend, hopelijk werkt het weer een beetje mee... als het lukt gaan wij lekker naar een hele mooie dierentuin in de buurt maar ik heb een akelige ontsteking aan mijn voet dus het loopt nog niet zo lekker, heb antibiotica zalf en pillen gehad dus... hopelijk gaat dat morgen beter... en maandag lekker uit eten want dan is het onze trouwdag! Goed vooruitzicht dus!!!
Fijn weekend allemaal!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 14 mei 2013

Kaartje 't Scraphuis

Hoi hoi,

vorige week kregen we weer een mooi dt pakket opgestuurd!! Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan, dit kaartje heb ik gemaakt:

Ik heb het prachtige knipvel Nellies Vintage colour - Family NEV1008 gebruikt, wat een mooie plaatjes staan daar op!!! Het papier heeft Jolanda ook nieuw binnen: Pink Paislee - Cottage Farms, heel mooi papier is dat!! Ik vond de roze en grijze tinten wel mooi bij het plaatje passen... De snij- en embossingmal van Joy - Frame vierkant heb ik in 4-en gesneden en 2 daarvan onder en boven het scrappapier geplakt. De bloemetjes komen uit eigen voorraad, de takjes zijn van Magnolia - Heart Swirl. Het hart is ook van Magnolia - So wrapped Lovely, de letters zijn van een bingo vel wat ik ooit bij Mieke heb gezien. De grijze strook in het midden heb ik gemaakt met een die van Tim Holtz - Torn Notebook / on the Edge. Daar op het ik mooi kant geplakt, ook verkrijgbaar in Jolanda's webwinkel. Daarop heb ik een strik geplakt die ik gemaakt heb van oude roze kreukellint en daarop heb ik hartjes geplakt van Memory box - Precious Hearts welke ik bewerkt heb met Stampendous Shabby Embossing Enamel White poeder, wat een leuk spul is dat!
Ik heb ook nog een foto binnen gemaakt, ziet er toch net weer even anders uit qua kleur...


Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, mocht je iets niet kunnen vinden in de webwinkel dan kan je Jolanda altijd even mailen. Een fijne dag allemaal!!

groetjes Arjette.

zaterdag 11 mei 2013

Show us wings

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe kerstchallenge op ons Time for Magnolia Challenge blog: Show us Wings.
Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Ik heb papier gebruikt van DCWV - The Winter Wonder Stack. M'n stempel heb ik ingekleurd met distress inkt en twinkling H2O's:
huid: tattered rose en vintage photo
haar: antique linen en walnut stain
jurkje: dutch iris
kousen: key lime en Fern over elkaar en de witte stukjes met heavenly white
vleugels: heavenly white
sterren: mango Mamba
Alle kleurtjes heb ik bij 't Scraphuis vandaan.
Aan de rand van het afdrukje heb ik kersttakjes gestempeld met een stempel van Unique - hulstblad, een mooi fijn blaadje is dat!
De sterrenrand is er eentje die ik had gewonnen bij Chantal met een candy en is er eentje van Memory Box. De cirkel in de rechterbovenhoek is een mal van Noor. De bloemetjes heb ik gemaakt met een stans van Die-namics, de takjes zijn een die van Magnolia.
Ga vooral ook eens kijken op het TFMC blog om te zien wat mijn dt collega's voor plaatjes hebben gemaakt, erg mooi allemaal! En doe natuurlijk lekker mee, geen moeilijke opdracht lijkt me en het is reuze handig om alvast wat kerstkaarten te hebben, scheelt een hoop gestress aan het eind van het jaar... Je kan een verrassingsprijs winnen van Magnolia Rubber Stamps in Zweden!!!
Fijn weekend allemaal en voor de moeders onder ons: fijne moederdag!

groetjes Arjette.

zondag 5 mei 2013

50 jaar getrouwd

Hoi hoi,

vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor m'n oude buurtjes die 27 mei 50 jaar getrouwd zijn, dit is de kaart die ik voor hen gemaakt heb:


Bij de clubdag van de club van Tiets kregen we een prachtig pakket om mee te knutselen en daar was natuurlijk genoeg van over dus dat heb ik gebruikt voor deze kaart, ik vond de kleuren heel mooi bij het plaatje passen. Het papier is van Prima Marketing - Divine.
Het plaatje heb ik van internet geplukt, van iemands blog, ik ga nog even zoeken waar het precies vandaan komt en dan zal ik dat even linken. Het hart linksboven is een doohickey van Magnolia - So wrapped Lovely. De cirkel rechtsboven is gemaakt met een snijmal van Noor, daar op heb ik postzegels geplakt die je kan aanvragen op de club van Tiets maar dan moet je wél mee doen met de uitdaging van April/mei. Astrid heeft ze gemaakt en ik vind ze prachtig!!!! Linksonder heb ik de mal van Joy gebruikt Cutting & Embossing Perkament rol met daarop gestempeld de maand mei. De hartjes in de linker onderhoek heb ik gemaakt met een creatable van Marianne Design, is al een oudje maar hij blijft mooi vind ik..... De bloemetjes, het hart, de strik en de paperclip en kledinghanger kwamen ook uit het clubdag pakket. Onder de bloemen heb ik nog een vintage swirl gebruikt van Joy. Hier en daar heb ik ook het Shabby Embossing Enamel poeder gebruikt, wat is dat toch leuk spul!!! O ja, de zijkant van één van de scrappapiertjes heb ik gemaakt met een mal van Tim Holtz. De letters "50 jaar Hoera" heb ik gestempeld en uitgesneden. Alle randjes, ook van het scrappapier, heb ik bewerkt met distress inkt - Brushed Corduroy. Uiteraard zit er ook weer een stukje gaas achter het plaatje.
Ik hoop dat jullie m'n kaartje geslaagd vinden, hoop dat het bruidspaar er blij mee is...
Hier nog een foto die is genomen in het zonnetje:


Allemaal een fijne bevrijdingsdag verder en tot een volgende keer!!

groetjes Arjette.