blog lay out

dinsdag 25 juni 2013

Fijne verjaardag

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje wat ik voor 't Scraphuis blog gemaakt heb en tegelijkertijd voor Christa haar verjaardag. Dit is hem geworden:


Ik heb een stempel gebruikt van de nieuwe serie van magnolia - Special Moments Collection, ingekleurd met distress inkt en twinkling h2o's, de kleuren die ik gebruikt heb moet ik nog even opzoeken maar ik moet zo weg dus dat doe ik vanmiddag wel even.... Het papier is van Maja Design - vintage spring basics. De rand rondom m'n stempel is gemaakt met de nestabilitie - Floral Ovals. Daarachter heb ik een strook ribbelkarton geplakt van Joy, ik kan het zo snel niet vinden in de webwinkel maar vraag het even aan Jolanda. Rechtsboven heb ik een mal van Joy - Franse lelie doormidden gesneden en opgeplakt. De bloemetjes heb ik zelf gemaakt met een mal van Die namics, hij staat niet meer in de webwinkel maar Jolanda kan hem wel bestellen. In beide bovenhoeken nog een mal van Tim Holtz gebruikt - Hardware Findings. Het label heb ik gemaakt van een doohickey van Magnolia met een stempel van Joy er op.
Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden. Mocht je iets niet kunnen vinden kan je Jolanda altijd even mailen en dan gaat ze haar best voor je doen!
Hieronder nog een foto met het label van Magnolia er naast.


Fijne dag verder allemaal!!!

groetjes Arjette.

zaterdag 15 juni 2013

Bloemen en vlinders

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge: zomerse kaart met bloemen en vlinders, easy peasy toch?? Dit is mijn kaartje geworden:


Ik heb mijn Magnolia - Up up and away stempel weer ingekleurd met m'n faber castell potloden, kleurt toch wel erruuuggg leuk hoor!!! Het mooie papier is van Prima Marketing - Divine. De vlinderrand is van Tim Holtz, de wolkjes van Joy, de hartjes van Memory box. De kleine vlindertjes zijn van Unique. Het jute lint wat er achter zit heb ik vorig jaar in Canada gekocht dat we daar op vakantie waren en de bloemen komen uit eigen voorraad.
Deze keer heeft de Fa. Jacobi een hele leuke prijs beschikbaar gesteld voor de winnaar, kijk even op het blog wat het is en bewonder dan ook gelijk de bjoeties van voorbeelden die de andere dames hebben gemaakt!
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend, hier regent het momenteel pijpenstelen!!! Maar dat moet straks over zijn en dan moet het zonnetje er bij komen... ik hoop het maar.....
Ik wil met dit kaartje graag meedoen met de challenges:
Kleuren met potloden: gebruik vlinders op je kaart
The Dutch magnolia Chickies: een kaart voor iemand die je een hart onder de riem wilt steken

groetjes Arjette.

dinsdag 11 juni 2013

kaartje 't Scraphuis

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje wat ik gemaakt heb voor 't Scraphuis, ik kreeg van Jolanda een afdrukje van deze prachtige stempel: Old letter Rose nr. 2. Wat is die mooi hè!!!! 


Ik heb hem ingekleurd met twinkling H2O: black orchid en olive vine. De hele maand juni heeft Jolanda de Twinklings in de aanbieding dus een goeie reden om je collectie uit te breiden! Met distress inkt Antique linen heb ik hier er daar wat kleur aangebracht om het er wat ouder uit te laten zien. Het scrap papier is van Pink Paislee - Cottage Farms - Barrel. Aan de zijkant van de stempel heb ik delen van de mal Frame Vierkant 6002-0147 gebruikt. De stempels "Love" en "For you" zijn van een stempel sheet tekst Bingo Stamps 6410/0029 van Joy. De veren heb ik gemaakt met een doohickey van Magnolia - Feathers, gestanst uit perkament papier. In de hoek heb ik nog een mal gebruikt van Joy - Vintage Flourishes Corner, daaroverheen heb ik wat veertjes - Maraboe wit geplakt. Het stukje lint onder de stempel is van mezelf maar vergelijkbaar met het lint van Marianne Design - FR1101 white wat ik heb gekleurd met glimmer mist, daar kan je navraag over doen bij Jolanda. Mocht je nog ergens anders vragen over hebben dan kan je Jolanda altijd even mailen, dan probeert ze het voor je te regelen!

groetjes Arjette.

zaterdag 8 juni 2013

Challenge Time for Magnolia Challenge blog

Hoi hoi,

hij doet het weer!!!! Mijn computerheld had nog één optie en die lukte in 1e instantie niet maar na nog een keer én de batterij én de stekker eruit gehaald te hebben en minimaal 1 minuut de start knop ingedrukt gehouden te hebben gaf hij weer een teken van leven!!!!!!!!!!!!!!!!! Een harde reset noemde hij dat.... nou, hoe het heet maakt me niet uit, maar hij doet het weer!!! Hahaha, gelukkig maar....
Maar nu dus mijn kaartje: de challenge bij Time for Magnolia challenge is deze keer "geen rood / groen", nou, geen moeilijke lijkt me toch? Dit heb ik er van gemaakt:


Ik heb gekozen voor de kleuren bruin en turkoois, mooi papier vind ik dit, het is van My Minds Eye - holly frolly. Ik heb mijn Magnolia stempel in gekleurd met m'n faber castell potloden, die heb ik net nieuw en het kleurt super!!!! Ik vind ze veel beter kleuren dan de derwent potloden, geven meer kleur af. Dus daar zullen jullie nog wel meer mee zien. Heb nu niet veel tijd dus als jullie vragen hebben over wat ik heb gebruikt hoor ik het wel.... De sponsor deze keer is Hobbycompleet de Duif: een mooie paperpad en een  mooie stempel van Magnolia, de moeite waard dus!!!! En ga ook zeker even op het blog kijken wat voor moois m'n teammaatjes hebben gemaakt, het zijn stuk voor stuk weer bjoeties hoor!!!!
Verder hebben we nog de vaderdag challenge op ons blog, nog héél weinig deelname dus.... je hebt nog tot donderdag om daar wat voor te maken, doe gezellig mee, je kan een waardebon winnen!
Een fijn weekend allemaal!!!

groetjes Arjette.

laptop stuk

Hoi hoi,

mijn laptop is kaduuk dus even geen berichtjes van mij, zit nu op de computer op kantoor maar daar staan mijn foto's niet op.... even doorgeven dat er een nieuwe kerst challenge start vandaag op het Time for Magnolia Challenge blog, zodra de laptop het weer doet zal ik het berichtje aanpassen....\
Fijn weekend allemaal!

groetjes Arjette.