blog lay out

maandag 29 juli 2013

kaartje voor de Noor challenge

Hoi hoi,

vandaag een kaartje wat ik gemaakt heb voor de challenge van het Noor blog, moest me er wel toe zetten zeg, zit helemaal niet te knutselen met dit mooie weer... maar goed, het is gelukt! Sherri Baldy heeft speciaal deze digi gemaakt, wat een leukerd hè!! Ik ben weer lekker met m'n copics aan het kleuren gegaan.
Het papier wat is gebruikt heb is van Magnolia en verder mooie mallen van Joy, waaronder de mooie vlindermal, prachtig vind ik hem!!!


Ik hoop dat jullie het een mooi kaartje vinden, mocht je wat willen weten dan mail je me maar even, ik ga lekker weer naar buiten haha!!

groetjes Arjette.

dinsdag 23 juli 2013

gewoon even een kaartje

Hoi hoi,

kunnen jullie het allemaal een beetje uithouden met deze warmte?? Ik wel hoor, lekker in de schaduw, eindelijk lekker weer dus mij hoor je niet klagen!!! Vandaag een kaartje voor 't Scraphuis.
Ik heb mijn Magnolia afdrukje - Tilda with Cross Necklace ingekleurd met Copics deze keer, ook wel weer eens leuk om te doen hoor! Verder hou ik het kort, wil weer lekker naar buiten:
achter het afdrukje verbandgaas
daarachter joy frame vierkant
aan de zijkant de nieuwe vlindermal van Joy, prachtig is die!!! Ik heb hem 2 x uitgestanst, 1 x in wit en 1 x in kraft. 
De bloemen en blaadjes komen uit eigen voorraad.
De tekststempel is er ook eentje van joy - stempel tekst Buttons - Veel geluk
De pareltjes in de hoekjes komen ook uit eigen voorraad.
Achter m'n afdrukje heb ik nog een veer geplakt van Knorr pandell


Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, mocht je vragen hebben mag je altijd mailen. En wil je iets bestellen maar kan je het niet vinden dan stuur je even een mailtje naar Jolanda en zij zal je verder helpen.
Geniet nog allemaal lekker van het mooie weer, voor degene die op vakantie gaan: geniet lekker en kom veilig weer terug!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 9 juli 2013

mixed media

Hoi hoi,

Een paar weken terug hadden wij een super leuke dt dag gehad bij Jolanda van 't Scraphuis, we gingen een project maken met Mixed media, ik kon het niet, was ook zeer benieuwd maar wat is dat super leuk om te doen zeg!!!!!

Eerst ga je een canvas insmeren met gesso, dan verzamel je dingen die je er op wilt doen, ik heb een plaatje van een knipvel Seaside van Nellie Snellen gebruikt, mooie plaatjes zijn dat zeg, ook heel goed te gebruiken voor een kaart te maken uiteraard!!! Dan leg je alles er op zoals je het wil maken en plak je het vast. Vervolgens smeer je weer alles in met gesso en dan naderhand kan je hier en daar kleur aanbrengen met distress inkt aangelengd met water in een spuitflesje. Het is écht super leuk om te doen!!!! Jolanda geeft er ook workshops mee dus als je een leuke knutseldag wilt hebben en eens wat anders wilt maken dan een kaart dan moet je zeker even contact met haar opnemen!!!
Dit zijn alle resultaten van deze geweldige dag bij elkaar:



Ik hoop dat jullie allemaal lekker kunnen genieten van het mooie weer, voor de vakantiegangers onder ons, heel veel plezier!!!!

groetjes Arjette.

zaterdag 6 juli 2013

Kerstchallenge Time For Magnolia Challenge


Hoi allemaal,



Het is weer zover! Zaterdag en dat betekent... tijd voor een nieuwe TFM Christmas Challenge! Wil je weten wie de random winnaar is geworden en wie er in de top 3 is gekomen van de vorige kerstchallenge geïnspireerd door een kerstliedje? Scroll even naar beneden en kijk vooral even in het bericht dat wij gisteren hebben geplaatst. 

Wij willen je ook herinneren aan onze Time for Magnolia Challenge #21 - Gebruik minimaal 2 Magnoliastempels die nog tot 11 juli 20.00 uur loopt.  

Let op! Deze kerstchallenge die vandaag van start gaat, is onze laatste challenge voor de zomervakantie/stop. We starten We starten op 17 augustus weer met onze nieuwe challenges en zet vooral daarom alvast deze datum in je agenda! 
En dan nu onze nieuwe Time for Magnolia Christmas Challenge! en deze luidt:

Challenge #22: kerstkaart in de kleur wit + 1 andere kleur

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een prachtige waardebon van € 10,00  vrij te besteden in hun webshop. Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. De winnaar van de top 3 mag gastdesigner zijn bij onze volgende TFM Christmas challenge. 


Hallo, mijn naam is Astrid. Ik ben 45 jaar en getrouwd met Kees, wij hebben geen kinderen, maar ik heb wel een mooie hobbyzaak in Raalte die ik echte zie als mijn kindje :) Sinds een aantal jaren hebben we ook een uitgebreide webwinkel.
We verkopen allerhande hobbyartikelen, hoofdzakelijk op het gebied van kaarten maken, maar ook andere hobby’s komen zeker aan bod. Nu ook heel populair het breien en haken, ook daarvoor vinden jullie veel in onze winkel.
We doen ons best om Up to Date te blijven, maar missen jullie producten in onze winkel, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin, samen met onze TFM kerst gastdesigner Merian en zij hebben de prachtige creaties gemaakt, waarmee zij jullie graag willen inspireren, ga vooral eens kijken op het TFMC blog!!

Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Ik heb het nieuwe blokje van Joy-Winter gebruikt, mooi papier zeg!!! Ook de mooie ijskristal is van Joy Ik heb mijn stempel ingekleurd met copics voor de huid en faber castell potloden voor de rest, kleurt prima op DCP papier, dat had ik gelezen bij Christa. Aan de zijkant heb ik de mooie ijskristallenmal van Memory Box gebruikt die ik van Chantal had gekregen toen ik een candy van haar gewonnen had, super blij ben ik er mee!!!!!
Als je verder nog wat te vragen hebt, hoor ik het graag!
Ik wens iedereen een fijn weekend en voor degene die op vakantie gaan, geniet ervan en veel plezier!!!

groetjes Arjette.