blog lay out

woensdag 28 augustus 2013

Kaartjes gekregen voor m'n verjaardag

Hoi hoi,

even de kaartjes laten zien die ik voor m'n verjaardag heb gekregen, er waren er een paar bij die gebruikt gingen worden voor challenges, vandaar dat ik ze niet eerder "mocht" laten zien.. haha, maar dit zijn de bjoeties!!!


Ik kan ze een beetje moeilijk mooi op de foto krijgen maar als je bij de dames op hun blogs ga kijken dan zie je ze duidelijker. Ik ben er heel blij mee!!!
Nicole, Chantal, Christa, Sieta, Angélique en Miranda, ontzettend bedankt hoor, ze staan te pronken op m'n kast!

groetjes Arjette.

dinsdag 20 augustus 2013

Fijne verjaardag

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje van mijn hand voor 't Scraphuis, een mannenkaart dit keer. Ik had van Jolanda het prachtige papier van Prima Marketing - Engraver Collection gehad, dat is écht heel mooi papier!!!! Dus lekker er mee aan de slag! 


Ik heb m'n Magnolia stempel uit de With Love serie ingekleurd met m'n twinkling H20's en met distress inkt. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Heavenly white, china black, wintermist gray voor de schaduw en hot cinnamon voor het hartje. De schoenen, huid en haren heb ik met distress refills ingekleurd. De vlaggetjes en letters heb ik gemaakt met de joy mallen. De tekst is van een stempelset van Joy.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden! En als jullie wat zoeken en het niet kunnen vinden dan kan je Jolanda altijd even een mailtje sturen en gaat ze je helpen!
Fijne dag allemaal!!

groetjes Arjette.

zaterdag 17 augustus 2013

Zon, zee en het strand!!

Hoi hoi,

ik moet er weer even inkomen... helemaal vergeten de challenge te plaatsen van Time for Magnolia Challenge... een heerlijke beginner deze keer: zon, zee en het strand! Heerlijk de vakantie maar ook wel weer super om weer te beginnen!!! Dit is het kaartje wat ik er voor heb gemaakt:


Je moet ook zeker even een kijkje nemen op de site naar de prachtige voorbeelden die m'n dt maatjes hebben gemaakt!!!!
Ik heb m'n stempel ingekleurd met m'n faber castell potloden. Het papier is van Maja Design. Laura had op een schoolreisje met haar stage klas wat schelpen voor me meegenomen dus die kon ik hier mooi gebruiken!. De tekststempel is er eentje van Joy.
Onze sponsor is deze keer Creashop Duymelot en de random winnaar krijgt een waardebon van € 10,--, zeker de moeite waard lijkt me!!!


Dus ga lekker aan de slag en maak er een zonnig kaartje van!!!
Fijn weekend allemaal en tot een volgende keer.
Dit kaartje doet mee aan de challenge bij Kleuren met potloden: alles mag.

groetjes Arjette.