blog lay out

dinsdag 29 oktober 2013

Winters kaartje

Hoi hoi, 

vandaag weer een kaartje van mij wat ik gemaakt heb voor het blog van 't Scraphuis


Ik heb m'n stempel gebruikt uit de nieuwe collectie van Bild Malarna - Kerst. Deze vond ik zo leuk!! Ik heb ingekleurd met distress inkt voor de huidskleur en haren en met twinling H2O's, ik heb de volgende kleurtjes gebruikt: Hot cinnamon, mocha rose, ice, heavenly white, mallard green en ginger peach en spiced pumpkin door elkaar voor de neus van de sneeuwpop. 
Ik heb van de klei en de mallen het leuke fotoframe gemaakt, daaronder de tekst gestempeld met een stempel van Joy. De ijskristallen van Joy heb ik ingesmeerd met lijm van Rayer, die droogt transparant op, en daarna bestrooid met ijskristallen, werkt perfect, het blijft heel goed zitten.
De hekjes zijn gemaakt met een oudere mal van Magnolia.
Mocht je iets niet kunnen vinden in de webwinkel, stuur een mailtje naar Jolanda en zij helpt je graag.
Deze week heeft ze ook een super aanbieding met de pan pastels, 5 voor € 32,50. En ik kan je vertellen, het is super leuk om te doen!!!! Ik heb er ook een paar, kon het natuurlijk weer niet laten, en het kleurt écht heel leuk!!! 

groetjes Arjette.

zondag 20 oktober 2013

winters kaartje

Hoi hoi,

vandaag dit kaartje afgemaakt:


Het is een digi van Sherri, , ze maakt er elke 2 maanden eentje voor de club van Tiets die je dan kan aanvragen en waar je dan een kaart mee moet maken. Is de digi niet super leuk!! Maar zoals meestal..... moet alles bij mij weer op het laatste moment en vandaag was de laatste dag van de wedstrijd.... maar het is gelukt!!! Ik heb het papier van Joy gebruikt, stempels van Joy, bloemen en takjes van Magnolia en de ijskristallenrand is ook van Joy. Mijn digi heb ik ingekleurd met m'n Faber Castell potloden, kleurt super leuk!!!
Ik wens jullie allemaal een fijne dag verder!!

groetjes Arjette.

dinsdag 15 oktober 2013

Vintage kaartje 't Scraphuis

Hoi hoi,

vandaag is het mijn beurt om weer een kaartje te maken voor 't Scraphuis. Ik had zaterdag het prachtige papier bij Jolanda gekocht van Maja Design - Autumn Basics en heb zonder een stempel te gebruiken een kaart gemaakt deze keer, er zitten zulke mooie vintage plaatjes op!!!!


Dit vel papier is ook té mooi om zich weg te laten moffelen dus verder weinig tierelantijntjes er bij gedaan...
Aan de bovenkant heb ik de vlindermal van Joy 2 x uitgestanst. Het hoekje is een mal van Joy - lelie. Sommige van de bloemen kan je hier vinden. Het label komt uit mijn eigen voorraad en daar heb ik op gestempeld met een stempelsheet van Joy - Buttons veel geluk.


Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden! Het is in ieder geval weer eens wat anders...
mocht je iets zoeken in de winkel maar het niet kunnen vinden, dan kan je Jolanda altijd even een mailtje sturen en helpt ze je graag!

groetjes Arjette.

zaterdag 12 oktober 2013

Herfstkaartje

Hoi hoi,

vandaag weer een nieuwe challenge bij het Time for Magnolia Challenge blog, deze keer is het de bedoeling dat jullie een herfstkaart / -creatie maken. Dit heb ik er van gemaakt:


Ik heb het prachtige papier van Maja Design gebruikt, Vintage Autumn Basics, weer een prachtige lijn zeg, hele mooie kleuren!!! Ik heb m'n afdrukje Magnolia - London Tilda ingekleurd met m'n Faber Castell potloden, écht leuk kleuren vind ik dat!!!! De bloemen zijn van Marianne Design, de grote witte bloem komt uit eigen voorraad. De pluutjes zijn gemaakt met een mal van Memory Box - Petite Umbrella.

De sponsor deze keer is Tilda's Town

,

Je kan even op ons challenge blog gaan kijken wat de prijs is die zij deze keer ter beschikking stellen. dan kan je gelijk even kijken wat voor geweldig mooie creaties m'n dt maatjes hebben gemaakt!
Ik wens jullie een fijn weekend, als dit berichtje in de lucht komt ben ik in Den Helder bij de clubdag van Tiets, wordt vast weer ontzettend gezellig!!!

groetjes Arjette.

zaterdag 5 oktober 2013

kerstkaartje

Hoi hoi,

helemaal vergeten vandaag m'n kaartje te plaatsen voor deze kerstchallenge van het Time for Magnolia Challenge blog... ben helemaal aan het opgaan in haken, zooooo leuk!!!!
Maar afijn, hier is ie alsnog:


Deze keer hebben we een bingo uitdaging voor jullie:


Ik heb gekozen voor snijmallen / Edwin / Kraft.
Onze sponsor is Jacobi deze keer met een super leuke prijs, diverse magnolia stempels en nog wat extra's, ga maar eens kijken op ons blog, dan kan je gelijk even kijken wat voor moois m'n dt-maatjes hebben gemaakt!!!
Ik ga weer snel verder... ;-) m'n uilenmuts afhaken, moet er 2 maken voor iemand dus snel weer aan de slag!  Als je wat wilt weten over m'n kaartje mag je me altijd even een mailtje sturen.
Fijn weekend allemaal!!!

groetjes Arjette.

dinsdag 1 oktober 2013

Voor jou....

Hoi hoi,

vandaag plaats ik weer een kaartje wat ik gemaakt heb voor 't Scraphuis. Jolanda heeft hele mooie vintage knipvellen van Nellie's Vintage in haar webshop waar je hele mooie vintage kaartjes mee kan maken! Ik heb Nellie's Vintage - Christmas vintage winter pleasure NEVI010 gebruikt, mooie plaatjes hoor!!!
Ik vond het papier van Glitz - pretty in pink daar mooi bij passen. De lantaarn die ik gebruikt heb is een creatable, maar Jolanda heeft een mooie in haar winkel van Joy - Lantaarn Floral Flourishes.


Het lijstje linksboven heb ik zelf gemaakt met klei en een siliconen mal, super leuk om te doen!!! Die heb ik gekleurd met een inktpad van disteress inkt.
De bloemen komen uit eigen voorraad, zo ook het lint en de pareltjes.

Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden en als je iets zoekt maar je kan het niet vinden, mail Jolanda dan even en dan kan ze je helpen.

groetjes Arjette.