blog lay out

zaterdag 21 augustus 2010

Eindelijk weer eens een kaartje


Hoi hoi,


ja, vakantietijd, dan krijg je dat... kom weinig aan freubelen toe. Dit kaartje gemaakt met een digistempel van Diny, met scrappapier van een Marianne Design blokje.
Fijne dag allemaal!!!

10 opmerkingen:

Lia zei

hoi arjette,
schitterend kaartje mooi papier
liefs Lia

Tineke van der Linden zei

Prachtige kaart Arjette.
Groetjes, Tineke

Caroline zei

Prachtige kaart ! Hier ook vakantietijd, ik dacht bergen kaarten te gaan maken maar ... er komt niks van terecht ;-) Nog een week vrij, misschien dat het dan gaat lukken ? Groeten Caroline

Bernadet zei

prachtig kaartje Arjette!!
Dat papier is ook hartstikke mooi

Corrie zei

Super mooi Kaartje Arjette
Groetjes Corrie

Adrina zei

Ik zag op clubs dat je zo'n prachtig kaartje had gemaakt, dat maakte me nieuwsgierig naar je blog. Je maakt mooie kaartjes en je hebt een super blog achtergrond. (ook mijn leverancier) Ik heb me gelijk aangemeld als volger.

Groetjes Adrina

CraftyC zei

Your card is beautiful. Love the colours and vintage feel to this!
Clairex

Loes zei

Wat een mooie kaart Arjette !!! Leuk dat je me ( weer) gevonden hebt :-)) ik ben meteen volger van jouw blog geworden ! Mooie kaarten maak je ook zeg !!!

Lia zei

hi arjet,

Hier was ik eventjes , antwoord op je vraagje, voor deze kennis mag ik er 15 maken maar daarna komen er ieder jaar nog meer bestellingen door familie en kennissen, dat ik zelf de laatste jaren geen zelfgemaakte kerstkaarten kan versturen, vandaar dat ik er nu maar wat vroeger mee ben begonnen
liefs Lia

Unknown zei

What a beautiful card with soft and nice colours =D

Have a great saturday!
Hugs
Malin