blog lay out

zondag 4 september 2011

challenge ATSC: anything but a card

Hoi hoi,
deze zondag weer een nieuwe challenge bij ATSC: anything but a card!  Leuk challenge toch?? Ga maar eens kijken op het blog wat voor mooie dingen de dt-leden hebben gemaakt, hartstikke leuk!!
Deze keer heb ik even overgeslagen, de kids hebben nog vakantie en het was de laatste dagen zulk lekker weer dat we nog even wat leuke buitendingen zijn gaan doen!! Oa met Oma en 2 neefjes lekker naar een grote speeltuin. Bram gaat al naar de middelbare school maandag maar als ze daar dan weer rondlopen vinden ze het tóch wel weer errruuuggg leuk, nou moet ik wel zeggen dat ze alleen maar in de water hebben lopen spelen, waterfietsen en van de brug af springen enzo maar toch, in ieder geval de vakantie leuk afgesloten. Laura was ook mee maar die zat lekker in het zonnetje te lezen, ook heerlijk!!
Vandaag nog en dan gaat het "gewone" leventje weer beginnen, ook wel weer lekker hoor al zal het vreemd zijn om hele dagen alleen te zijn... nou ja, maar lekker aan de freubel denk... komt wel goed.

O ja, het kaartje wat ik gemaakt had voor onze vrienden voor hun 25-jarig huwelijk vonden ze heel leuk hoor, gelukkig gaan scheve gezichten maar dat had ik ook niet verwacht!!
gr. Arjette.

2 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

geniet nog even van je laatste vakantiedag voor het gewone leventje weer begint.
fijn dat ze de kaart luk vonden.
groetjes miranda

*mieke* zei

Bij ons begint morgen het gewone leventje ook weer! De oudste weer naar school en de jongste 3 dagdelen naar de peuterspeelzaal. Ik vond het niet hoeven haasten 's morgens lekker, maar als we straks weer in ons oude ritme zitten is dat ook wel weer fijn!
Groetjes Mieke