blog lay out

zondag 2 december 2012

Kerstkaartje

Hoi hoi,

Allereerst super super super bedankt voor al jullie reacties, wat vind ik dat toch leuk!!!! Ook zag ik dat er weer een aantal nieuwe volgers bij zijn gekomen, super!!! Ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden wat ik hier laat zien!
Vorige week begon er een nieuwe challenge bij Addicted to Stamps Challenge blog: Christmastime. Maar door alle drukte was ik er niet aan toe gekomen om een kaartje te maken..... dus ik heb er eentje gemaakt voor de midway reminder die vandaag op het blog gezet wordt, dit is 'm geworden:


Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design - it's Christmas time, prachtig blokje weer zeg!! Ik had een kadobon gewonnen van Creashop Duymelot bij de club van Tiets, al een tijdje terug, en wachtte tot dit papier was aangekomen en heb dit toen direct besteld, dank je wel Astrid!!
Het stempeltje wat ik gebruikt heb is Tilda with Banner, ik heb het ingekleurd met Twinkling H20, ooo wat is dat toch leuk!!!! De kleuren die ik gebruikt heb zijn golden sand en rich cocoa voor de haren, ice voor het jurkje en schaduw Wintermist Grey. De banner heb ik ook gekleurd met golden sand. De huid heb ik gedaan met distress re-inker tattered rose en vintage photo en voor de wangetjes heb ik bij Kruidvat een doosje goedkope ogenschaduw gekocht in een (vind ik...) hele mooie kleur voor wangetjes en dat er op gedaan, werkt perfect!!! Als ik er namelijk voor een derde keer met distress inkt overheen ging voor de wangetjes ging het papier rullen en dat zag er echt niet uit..... zo is dat probleem ook weer verholpen! De blaadjes van de krans op haar hoofd zijn gekleurd met Sweet Alfalfa, de besjes met black Orchid. De sterretjes weer met distress re-inker wild honey en de schaduw met Weathered Wood. Daar overheen weer flink van Twinkling van de kleur Ice, dat staat écht leuk!!! Rondom ook nog wat stipjes aangebracht met de Perlen Pen - Eis weiss
Hier nog een foto van het afdrukje, kan je de twinkling iets beter zien, als je op de foto klikt wordt ie groter en kan je het nóg beter zien.


Vorige week vrijdag had ik de mazzel dat Jolanda de mooie mal van Noor Design had meegenomen voor me, ze vlogen als zoete broodjes weg toen men zag wat voor moois Jolanda er mee had gemaakt. Deze week kon ik er mee aan de slag! Ik heb het na het embossen in de mal laten zitten en gekleurd met vintage photo, net als het randje van het afdrukje. De lantaarn is een stans van Marianne Design, ook gekleurd met vintage photo. De hoekjes zijn metalen hoekjes, Jolanda heeft ze in haar webwinkel.
Achter het afdrukje een stukje jute band en een stukje lint van het tuincentrum. De 'strik' bovenaan heb ik ook gemaakt met een stukje lint van het tuincentrum, kom toch af en toe leuke dingen tegen daar!
De bloemetjes komen uit eigen voorraad, de magnolia takjes  heb ik met lijm ingesmeerd en in de eiskristall gedaan, wat een leuk spul is dat zeg!!!! Nog her en der wat pareltjes geplakt en een tekst erbij waarvan ik niet weet waar ik die vandaan heb.... handig.... sorry!
Het meeste van wat ik gebruikt heb is te verkrijgen bij Jolanda van 't Scraphuis en is iets uitverkocht of kan je het niet vinden, dan kan je Jolanda altijd even een mailtje sturen!
Nou, een heel verhaal weer, ik hoop dat jullie het weer een mooi kaartje vinden!!!
Ennneeehhh nog iets heel anders: hebben jullie mij heel misschien op Radio 2 gehoord vrijdagmiddag???? Ik heb 2 concertkaartjes gewonnen bij Jan-Willem Roodbeen bij de Roodshow voor Mark Knopfler van the Dire Straits, 14 mei komen ze in de Ziggo Dome in Amsterdam!!! Hoe vind je die?? Ik vond het helemaal leuk, alleen jammer dat je jezelf dan niet hoort maar ik was nogal enthousiast geloof ik, hahaha....
En ik was daar nog niet van bekomen of ik zag dat ik bij Tilda's Town gewonnen had, een kadobon van
$ 15,- , nou, da's ook niet mis hè!!

Dus ik had weer een top dag!!! 's Avonds ook nog naar de Jantjes geweest met ons gezin, ook super leuk! Laura had blonde Greet gespeeld bij de jeugd toneelvereniging hier op ons dorp en vond het natuurlijk super leuk om de "echte" musical te zien, ik moest zo lachen, ik hoorde alles in stereo, Laura kon letterlijk de tekst mee praten, geweldig!!!!
Nou, de post is zo wel weer lang genoeg geworden, ik ga nu lekker slapen..... morgen gaan we Tineke's bokkepootjestaart proberen, mijn familie is proefkonijn...... zal mij benieuwen..... jullie horen het!

groetjes Arjette.

Ik wil met dit kaartje graag meedoen aan de volgende challenges:
The Dutch Magnolia Chickies challenge blog: maak een kerstkaart
Midweek Magnolias: starlight, star bright
Tilda's Town: celebrate christmas
Marvelous Magnolia Challenge: monochrome
Scrap en More: kerst
The Ribbon Girl Blog: hohoho christmas challenge

67 opmerkingen:

Sandra zei

Prachtig!!!!!!! Super ingekleurd en ik kan de twinkling zien hoor!!!
De mal is helemaal supers je kan er zoveel kanten mee op helemaal geweldig!!
Groetjes Sandra

Sol zei

Arjette.. Your Card is Beautiful... Gorgeous Design.. And I so hope that this was the die I just ordered on Etsy.. not sure right now.. But I hope it is.. Because it is Beautiful.. love the way you have used it.. And Fantastic Shine in her clothes.. .. Great Colors.. and the Details in the Decorations are Gorgeous.. :o) Fantastic Card! :o) And Congratulations winning the gift certificate! :o)

Debby Kuster zei

Heel erg mooi gedaan. en ook ik kan jde twinkling terug zien op je kaart. zo'n leuk effect geeft het. je creatie is weer super

liefs Debby

Annette zei

Wauw, Arjette, wat vind ik dit een fantastisch kaartje. Mooi die H20's verf. Prachtige kleurtjes zo bij elkaar. Leuk die strik van dat lintje!Ik vind het echt een beauty!
Fijne zondag!
xoxo Annette

Marianne zei

Ik vind het een prachtige kaart Arjette en dank je wel voor het meedoen bij DMCC,
Liefs, Marianne

Anneke. zei

Schitterend, Arjette! Mooi in de naturel/bruin tinten.
Groetjes Anneke.

Angela zei

Schitterende kaart weer Arjette!!! Erg mooie kleuren.... echt een vintage uitstraling....
Fijne zondag gewenst...
grt Angela

Jolanda zei

Arjette, wat een gave dagen heb je achter de rug zeg, heerlijk vol met verrassingen!! Super en dan ook nog zo'n prachtige kaart!! Wauw!! helemaal top!
Las op EKEF dat je ging stoppen als DT-lid, maar kan me voorstellen dat je gauw weer iets anders vind! Ik vind je creaties super!!

Irene zei

Je hebt vanmorgen het gemis van de zondagskrant helemaal goed gemaakt Arjette!! Wat een heerlijk verhaal en een schitterende twinkle-kaart!!!

Liefs, Irene

Maris zei

ohhh wat is deze prachtig ,en wat een leuke dingen heb je allemaal weer beleeft, gezellig hoor xx

Bernadet zei

wat een te gekke kaart Arjette.
gave klaurtjes en schitterende details!!

JOKE zei

Ik hou het even bij WAUW....
liefs Joke

Pouwla zei

Wat een prachtige kaart Arjette! En wat een goed idee voor de wangetjes!
Heel mooi! En je hebt idd mazzel met je gewonnen prijzen, geniet ervan meis!

Groetjes Pouwla.

Angélique zei

Wat een feestvarkentje ben je die week geweest Arjette!! Prachtig kaartje trouwens echt een wow factor.
xxxx Angelique
ben benieuwd wat je hebt gebrouwen

Nicole zei

Ooooohhhh Arjette, wat ben je toch een ongelooflijke bofferd, maar tis allemaal verdiend hoor. Je kaarten zijn altijd helemaal TOP. Deze ook weer. Schitterend met prachtige details. En wat kun jij toch vertellen, heerlijk om te lezen enne......het verveeld geen moment. Ik heb altijd Radio 8 FM opstaan, heb je dus helaas niet gehoord. Had me wel grappig geleken. Maar supergaaf dat je naar de Dire Straits mag!!!!! Nou jouw weekend kan niet meer stuk. Fijne zondag. Liefs Nicole

Lenie Hempen zei

Wat een pracht kaart Arjette.
Echt schitterend mooi.
Heb verder een fijne zondag.

Gr Leny Hempen

jolanda zei

prachtig kaartje

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wauw wat mooi. Prachtige kleuren.
Groetjes Miranda

Corrie zei

Wat een geweldig mooi kaartje Arjette
en die kleuren....schitterend
Groetjes Corrie

Ans Gilbert zei

Hoi Arjette,

...je kaartje is weer super hoor..mooie kleuren...leuk de strik van crispylint..helemaal TOP..lekker dat je wat gewonnen hebt...jouw dag kan niet meer stuk..

Liefs van Ans

Tinie zei

Wat een leuk verhaal Arjette, gefeliciteerd met je prijzen!!! En veel plezier ermee! En wat laat je een geweldige kaart zien, ik ben weg van je kleuren, super gaafff!!!

Groetjes Tinie

Wendy Koorevaar zei

Wauw wat een dagen heb je gehad zeg, super leuk!
Ik ben helemaal weg van je kaart! Zo mooi in deze bruintinten, prachtig!

Liefs,
Wendy

Thea zei

Een prachtige kaart Arjette en wat een superidee om oogschaduw te gebruiken. Je moet er maar op komen!
En gefeliciteerd met al je mazzeltjes, verdiend hoor geniet er maar lekker van.

Groetjes Thea

Liesbeth zei

Hij is weer helemaal geweldig Arjtte.
gr. liesbeth

Hanny zei

OOO wat is deze weer schitterend. Ik kijk mijn ogen uit, zo mooi ingekleurd, prachtige kleuren en lekker veel details, prachtig. Wat fijn dat je in de prijzen bent gevallen,proficiat en geniet er lekker van.
liefs Hanny

Yvonne zei

Wow, wat een schitterende kaart! Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij Scrap&More.
liefs Yvonne

carla zei

Geweldig mooi kaartje heb je gemaakt.
Wat een werk en zoveel detail.
De minimale kleuren zijn ook zo mooi!!
liefs, Carla

Samantha zei

Gefeliciteerd met je 'prijzenregen' lol, geweldig toch om met je neus in de boter te vallen!
Goede tip trouwens met de oogschaduw op de wangen. Verder vind ik dat je Tilda prachtig hebt gekleurd en er sowieso weer een droomkaart van hebt gemaakt. Echt zoooooo mooi!
Gr. Samantha

Tineke zei

Wauw wat weer een geweldige kaart Arjette, schitterend!
GEFELICITEERD met je gewonnen prijsjes.

Groetjes Tineke

Anke zei

Schitterend kaartje heb je gemaakt.
Mooi met al dat parelmoer en glitter.
Gefeliciteerd met je prijs
liefs Anke

Christa zei

Hoi Arjette , wat een verhaal !! Erg leuk om te lezen. Je kaart vind ik erg mooi zo in die bruine tinten. En ook het kleurwerk ziet er super uit. Wat een goed idee van die oogschaduw. Ik gebruik er altijd van die ouderwetse chalk. Proficiat met al je prijzen ! Gaaf hoor. Liefs , Christa

Carla Burger zei

Hoi Arjette, wat een supermooie kaart heb je gemaakt! Even geen woorden voor! Heel veel plezier met je prijs! Leuk dat je deze week weer meedoet met de challenge van Tilda's Town en veel succes. Groetjes Carla.

Juanita zei

Wauw, super mooi hoor! En eet smakkelijk bij de bokkepootjestaart! Daar zou ik ook graag proefkonijn voor willen zijn. Hihihi. Liefs juanita

Rene zei

I adore this...I love the beautiful colors...so elegant...and Tilda is gorgeous! This is just an outstanding card...fabulous! Thank you so much for joining us at Tilda's Town this week! I hope to see you back soon!
Rene ;D

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart Arjette.

Liefs Riet.

Agnes zei

Hoi Arjette,
Eerst gefeliciteerd met je prijzen!
Super gaaf..... naar de Dire Straits!
En wat is je kaartje weer beeldschoon!!
De twinkeling zie je dit keer wel erg goed, ik heb weer een paar kleuren op mijn lijstje erbij gezet :) Thanks!
groetjes, Agnes

Christina C. zei

Superb coloring and design...loving all the magnificent elements on this gorgeous creation! A treasure!!!

Liz's creative corner zei

Wow Arjette as I've said before this is so beutiful hun, love the image and soft colours, fab dies too, love that Noor one so want one of those lol, hugs Liz xx

ANJA 3D zei

Wat een schitterende kaart, Arjette. En wat zie je de twinkeling mooi. Jammer, dat ik je niet gehoord heb op de Radio. Op mijn werk hebben we altijd radio 2 aanstaan. Helaas werk ik niet op vrijdag. Ik had het graag willen horen. Gefeliciteerd met het winnen van de kaartje. En Tilda town.
Gr. Anja

marion zei

Wauw wat een keigaaf kaartje, leuk dat je meedoet bij Scrap en More, liefs, Marion

Marga50 zei

Wowwwwwww schitterend mooi kaartje heb je gemaakt Arjette. Wat een mooie kleuren. Groetjes Marga.

Unknown zei

Wat een schitterende kaart! Ik moet nog steeds twinking H2O bestellen, het komt er maar niet van. Wat gaaf dat je zo in de prijzen bent gevallen!

Groetjes, Priskilla

Soep zei

Heeyy meid

ja daar woon ik vlakbij
Zelf heb ik eerst in schagen gewoond en nu wat verder er vanaf in middenmeer leuk zeg
hugs,ans xx

Petra zei

Hoi Arjette,
War een super mooie kaart heb je weer gemaakt. En ik kan de twinkeling een beetje zien, gaaf spul hę. Je opmaak van je kaart vind ook zo mooi.

Groetjes,
Peet

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Mooi alles in één kleur. Gefeliciteerd met je prijzen.

Groetjes Astrid.

Tineke van der Linden zei

Wauw, wat een schitterende kaart Arjette!! Prachtig in deze tinten.
Groetjes Tineke

Anne zei

This is beautiful Arjette! I love her shimmering dress and the image is adorable - this is the first time I have seen this one! So many gorgeous new stamps!! Thank you for sharing with Midweek Magnolias :o) x

Marlies zei

Een super mooie kaart Arjette in hele mooie chique kleuren en met super details! Je hebt ook geweldig gekleurd en wat een goed idee van je voor de wangetjes! Dat ga ik ook uitproberen. Wat heb je een geluk gehad met alle prijzen, gefeliciteerd!! super leuk! groetjes, Marlies

Marianne zei

Wat een mooie kaart is het weer Arjette, hij is beeldschoon.
Dank je wel voor het meedoen bij DMCC.
Liefs, Marianne

Suzi Mac zei

A beautiful Christmas card Arjette, wonderful details and colouring. Fabulous design. Thank you for joining us at Midweek Magnolias. Good luck!
Hugs
Suzi x

Wilma zei

Jeetje, wat een leuk verhaal!!
Gaaf hoor al die prijzen!
Je kaartje is echt prachtig..supermooie kleuren!
Jammer dat je stopt bij EKEF, maar ja..soms moet je keuzes maken.
Liefs, Wilma

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat heb je weer een prachtig kaartje gemaakt, mooie kleuren! En gefeliciteerd met al je prijzen!
Groetjes van Jacqueline

Anneke zei

wat een plaatje van een kaart Arjette.
de bruin beige teinten geven de kaart een prachtige uitstraling.
liefs van An

Susanne zei

Another gorgous card... I love everything in this card. Tildas shining dress is awesome! Have a nice week! Hugs Susanne

Tina Makuc zei

This card is gorgeous Arjette!!
Love the paper and all the vintage details.. Simply amazing!!
Thanks for playing with us at Midweek Magnolias in our Starlight, Star Bright Challenge..
Hugs, Tina

Anoniem zei

Schitterend kaartje weer Arjette! Mooi ingekleurd en ik zie de twinklings goed, gaaf! Wat ben je toch een mazzel...k hahaha! Leuk hoor!

Liefs, San

Diana zei

Gefeliciteerd met al je prijsjes Arjette! Geweldig mooi kaartje heb je ook weer gemaakt, super!
Groetjes Diana

Vicky zei

This is so stunning sweetie I lurve the colours.

Lotsa hugs Vicky xxx

carla zei

Hoi Arjette, wat een schitterend mooi kaartje heb je gemaakt. Zoveel detail. De kleuren combi is ook helemaal super! Wat maak je toch prachtige kaarten.
liefs, Carla

Ellen zei

Ik kan blijven kijken naar dit prachtige kaartje van je, wat heb je dat schitterend gedaan !!
Groetjes, Ellen

Magda zei

Prachtige kaart en mooie wensen Arjette!
Zachte tinten en mooi afdrukje.
Fijn dat je meedoet met DMCC
Veel succes en een leuke week!
Groetjes,
Magda

Ans S. zei

Mooie kaart heb je met deze prachtige mal gemaakt.

Groetjes Ans

miriam zei

wauw schitterend en zo mooi ingekleurd en kleuren gebruikt
bedankt voor je deelname aan DMCC
gr miriam

Tina Makuc zei

Thanks for sharing this beautiful card with us at Tilda's Town too Arjette!!
Good luck in the draw!!
Hugs, Tina

Kjersti zei

Love it Arjette, absolutely stunning creation in so delicate and beautiful colours!
Hugs Kjersti:)

Anneke. zei

Je vergeten te bedanken dat deze prachtige kaart ook mee doet bij de DMCC. Bedankt!
Groetjes Anneke.

Karin zei

Wat een prachtige kaart Arjette! Bedankt voor het meedoen met de challenge van DMCC. Groetjes Karin