blog lay out

zaterdag 6 juli 2013

Kerstchallenge Time For Magnolia Challenge


Hoi allemaal,Het is weer zover! Zaterdag en dat betekent... tijd voor een nieuwe TFM Christmas Challenge! Wil je weten wie de random winnaar is geworden en wie er in de top 3 is gekomen van de vorige kerstchallenge geïnspireerd door een kerstliedje? Scroll even naar beneden en kijk vooral even in het bericht dat wij gisteren hebben geplaatst. 

Wij willen je ook herinneren aan onze Time for Magnolia Challenge #21 - Gebruik minimaal 2 Magnoliastempels die nog tot 11 juli 20.00 uur loopt.  

Let op! Deze kerstchallenge die vandaag van start gaat, is onze laatste challenge voor de zomervakantie/stop. We starten We starten op 17 augustus weer met onze nieuwe challenges en zet vooral daarom alvast deze datum in je agenda! 
En dan nu onze nieuwe Time for Magnolia Christmas Challenge! en deze luidt:

Challenge #22: kerstkaart in de kleur wit + 1 andere kleur

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een prachtige waardebon van € 10,00  vrij te besteden in hun webshop. Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. De winnaar van de top 3 mag gastdesigner zijn bij onze volgende TFM Christmas challenge. 


Hallo, mijn naam is Astrid. Ik ben 45 jaar en getrouwd met Kees, wij hebben geen kinderen, maar ik heb wel een mooie hobbyzaak in Raalte die ik echte zie als mijn kindje :) Sinds een aantal jaren hebben we ook een uitgebreide webwinkel.
We verkopen allerhande hobbyartikelen, hoofdzakelijk op het gebied van kaarten maken, maar ook andere hobby’s komen zeker aan bod. Nu ook heel populair het breien en haken, ook daarvoor vinden jullie veel in onze winkel.
We doen ons best om Up to Date te blijven, maar missen jullie producten in onze winkel, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin, samen met onze TFM kerst gastdesigner Merian en zij hebben de prachtige creaties gemaakt, waarmee zij jullie graag willen inspireren, ga vooral eens kijken op het TFMC blog!!

Dit is het kaartje wat ik er voor gemaakt heb:


Ik heb het nieuwe blokje van Joy-Winter gebruikt, mooi papier zeg!!! Ook de mooie ijskristal is van Joy Ik heb mijn stempel ingekleurd met copics voor de huid en faber castell potloden voor de rest, kleurt prima op DCP papier, dat had ik gelezen bij Christa. Aan de zijkant heb ik de mooie ijskristallenmal van Memory Box gebruikt die ik van Chantal had gekregen toen ik een candy van haar gewonnen had, super blij ben ik er mee!!!!!
Als je verder nog wat te vragen hebt, hoor ik het graag!
Ik wens iedereen een fijn weekend en voor degene die op vakantie gaan, geniet ervan en veel plezier!!!

groetjes Arjette.
11 opmerkingen:

Irene zei

Bijna tropisch buiten en dan zo'n schitterend lekker koel blauw kerstkaartje, dank voor de verfrissing Arjette hihihi!!

xx Irene

Chantal zei

Hij blijft super die mal he Arjette? Ik gebruik hem ook vaak voor mijn winterse kaartjes hihihi. Je kaart is ook geweldig meis en geniet van het mooie weer he? ;-)

Marga50 zei

Mooie kerstkaart heb je gemaakt Arjette met leuke details op je kaart. Fijn weekend, groetjes Marga.

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart Arjette.

Liefs Riet.

Tineke van der Linden zei

Heerlijk deze afkoeling in de vorm van je winterkaart... Een prachtige kaart!
Groetjes Tineke

jolanda zei

super mooi kaartje

Pouwla zei

Hoi Arjette,
heel mooi kaartje heb je gemaakt! En het papier van joy is zeker mooi, heb hem van de week ook gekocht.
Groetjes Pouwla.

Juanita zei

Hééééél mooi weer Arjette!!
Liefs Juanita

Karin zei

Erg mooi Arjette! De ijskristallen zijn ook erg gaaf.
Gr. Karin

Anneke zei

hoi Arjette.
ik vind je kerstkaartje een toppertje met mooie details en gebruik van mallen.
groetjes van an

Marianne zei

Ziet er helemaal te gek uit Arjette.
Liefs, Marianne