blog lay out

zaterdag 2 november 2013

Kerstchallenge TFMCHet is weer zover! Zaterdag en dat betekent... tijd voor een nieuwe TFM Christmas Challenge!

Maar voordat we overgaan tot onze nieuwe challenge, willen wij je  herinneren aan onze Time for Magnolia Challenge #33- Ronde kaart die nog tot 7 november 20.00 uur loopt. Klik op de blinkie in de sidebar om er direct heen te gaan. En dan nu onze nieuwe Time for Magnolia Christmas Challenge en deze luidt:

Challenge #34: Kerst Schudkaart

DT-lid Christa heeft een schitterende tutorial gemaakt van hoe je een schudkaart kunt maken. Er zijn meerdere manieren, maar zij heeft er een verrassende draai aan gegeven. Kom vooral een kijkje nemen op haar blog voor de complete uitleg met schitterende foto's! Hieronder een kleine sneakpeak!

  

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een waardebon van € 12,50 vrij te besteden in de (web)winkel! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. De winnaar van de top 3 mag gastdesigner zijn bij onze volgende TFM Christmas challenge.

Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin en zij hebben prachtige creaties gemaakt, waarmee zij jullie graag willen inspireren. Ik zelf had deze keer helaas geen tijd.... volgende keer beter zullen we maar zeggen. Ga zeker even kijken op het blog want het zijn stuk voor stuk weer plaatjes!!!
Fijn weekend allemaal!!

groetjes Arjette.

1 opmerking:

Anneke zei

hoi Arjette.
je bent ook alttijd een heerlijk bezig bijtje he, en ik volg je nog steeds hoor , alleen kan ik niet zolang achter de pc ivm met oogproblemen, maar ik vergeet je niet.
liefs An